undertaker_84_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.03.2004
- Poena
- 620
ljudi...hoce ovo opet da padne???
Na goxu neki lik hoce da kupi 4524 novcica.
ljudi...hoce ovo opet da padne???
Ko ima samo jednu kartu njemu je najlakse. Meni je tada najbolje bilo. Znao sam, imao sam 50 pa posle polovljenja 25e mesecno cisto i nisam nista razmisljao. Cutis i kopas mesecima i bas te briga. Tek kad se nakupi pocnes da razmisljas o povlacenju para i cekas dobru cenu. Do tada te bas briga za sve, nemas problema sa temperaturama, ne razmisljas kako ces da platis struju i sl.
Onaj ko ima malo ozbiljniju farmu ima mnogo briga. Svaki mesec mora da vodi racuna o tome kako ce da plati struju. Dobar deo ljudi mora da povuce novac da bi to platio i prodaje i po nepopularnoj ceni. Puno karata ume da bude i briga za hladjenje i sl.
S jednom kartom preporucujem svima da kopaju. Cisto neka otplacuje sama sebe i to je to. Moze da zaradi za bolju kartu, to je sigurno![]()
Pa normalno, klima trosi oko 1.2KW da hladi i 6 grafika trosi blizu 1.2KW da kopaju i greju usput. Kod mene je 7 grafika u stanu i nemam nameru da palim klimu zbog njih, promaja je majka. Bar dok ima promaje![]()
evo ga btc se nesto razbukario?
kolegi rudaru nako hakovao gox nalog, ima na onom forumu
Hello,
We sincerely regret for the inconvenience.
As per your account records, can see that your Mt-GoX password and mail address has been changed now.
Someone got an access to your Mt.Gox account and made a withdraw of 4.90400000 BTC.
How someone get your login and password ?
- Change your mailbox password
- Protect your mailbox and mtgox account with OTP
- Scan your computer with an antivirus
- Victim of physhing ?
Please file a police report and have them contact us, and we will gladly provide any documentation for the investigation. We apologize for any inconvenience caused.
Get back to us for further assistance.
Best regards,
Mt.Gox Team
Sta je OTP?bez zaštite ništa ! mislim OTP![]()
ne kontam da neko ima 500+ dolara na računu i ostavi ga tako neobezbeđenog ?! odnosno da dopustiš i da ti neko ishakuje mejl što je nemoguće ako imaš krštenu šifru i paziš odakle se loguješ..
i opet OTP bi ga spasao..
NMC na Goxu ? umesto LTC-a ??? ili opet ovi troluju na BTC-e ?
NMC raste i raste !
bez zaštite ništa ! mislim OTP![]()
ne kontam da neko ima 500+ dolara na računu i ostavi ga tako neobezbeđenog ?! odnosno da dopustiš i da ti neko ishakuje mejl što je nemoguće ako imaš krštenu šifru i paziš odakle se loguješ..
i opet OTP bi ga spasao..
Mail mi nije niko izhakovao , mail se hostuje ovde u begradu , i imam listing svih konekcija zadnjih mesec dana , znacni NIJEDNA konekcija sa strane nije bila !!! Sve mi vise smrdi ovaj MtGox ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari