slazem se sa sajberom... pricamo o trenutnom stanju.... a trenutno stanje je daleko od 8000 po ghash, ne troluj !
Racunica ti je blago receno ambiciozna...![]()
Sada je jasno da ni od njegove ni od tvoje racunice nema nista.sunce86 je napisao(la):Racunica ti je blago receno ambiciozna...![]()
Ko ima samo jednu kartu njemu je najlakse. Meni je tada najbolje bilo. Znao sam, imao sam 50 pa posle polovljenja 25e mesecno cisto i nisam nista razmisljao. Cutis i kopas mesecima i bas te briga. Tek kad se nakupi pocnes da razmisljas o povlacenju para i cekas dobru cenu. Do tada te bas briga za sve, nemas problema sa temperaturama, ne razmisljas kako ces da platis struju i sl.DoX je napisao(la):Konacno ste krenuli sa pravim ciframaZarada, potrosnja i koliko sta... Nema veze sto nije konstantno i sto je svima razlicito bitno da se pisu utisci...
Sta cemo tek mi sa po jednom karticom.... Neko bi verovatno i reko "Ne zamlacuj se ovim bezveze" xDD
S jednom kartom preporucujem svima da kopaju. Cisto neka otplacuje sama sebe i to je to. Moze da zaradi za bolju kartu, to je sigurno![]()
Onaj ko ima malo ozbiljniju farmu ima mnogo briga. Svaki mesec mora da vodi racuna o tome kako ce da plati struju. Dobar deo ljudi mora da povuce novac da bi to platio i prodaje i po nepopularnoj ceni.
Ko nema da plati struju pa mora da povlaci pare po nekoj bidjavoj ceni je biznismen do mojega... Pogotovo ljudi koji su ulozili 2,3,4k evra pa nemaju 100€ da plate struju... smesno, samo cu to reci.
Nemaju svi gomilu para u steku i vecina koja je ulagala u masine ulagala je do poslednje pare tako da nemoj da se smejes uopste. I Zeljko ti lepo kaze, bar 60% u zemljiKurtK je napisao(la):Ko nema da plati struju pa mora da povlaci pare po nekoj bidjavoj ceni je biznismen do mojega... Pogotovo ljudi koji su ulozili 2,3,4k evra pa nemaju 100€ da plate struju... smesno, samo cu to reci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari