[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Aj nek ti je sa srecom, da osposobis to sto pre 
Videcemo, pogledaj oznaku ispod avalon natpisa, to je to.:
Moj savet ti je samo da ne dajes tih 600$ nikome unapred.Ne razumem samo sta znaci oznaka na cipu A3252-041. To je valjda neki sistem numeracije.
Mislio sam da ne idem dalje u objasnjavanje ali moracu, genijalac isto zna citavu pricu ali ocigledano je pokusao na finiji nacin da mu kaze da laze.Ne znam zašto bi bilo ko imao potrebu da laže i kaže da je dobio čipove ako nije. Ne znam na čemu vi zasnivate vaše poverenje prema tamo nekom "Sebastijanu", njegova reč važi koliko i bilo čija na onom forumu.![]()
I kako da nazovem ovaj post nego da je laz? Kaze da je dobio 32 cipa od sebastijana a okacio sam post gde sebastijan pokazuje koliko je kome cipova poslao.Sam sa sobom od Sebastiana...
2 x 16 chipova i ploce...
Da vidimo ko drugome jamu kopa. :d
Normalno da postoji. http://blockchain.info/address/1FGAftzSTztFSB8LMwsrdCKTyqGY6zr3sU ovo je adresa gde avalon prima novcice za cipove.S druge strane zar ne postoji ni gram sumnje da Sebastijan laže i da mulja oko svega ovoga?
Ja momentalno presao na LTC. Gldajte sada kako cemo da naduvamo diff na LTC-u. Sa -15.2% ide gore samo dok svi prebace masine![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari