Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Nezaustavljivo progresuje! :banana:

u propast? :d

TOKYO - JAPAN - June 20th, 2013 Over the past weeks Mt. Gox has experienced rising volumes of deposits and withdrawals from established and upcoming markets interested in Bitcoin. This increased volume has made it difficult for our bank to process the transactions smoothly and within a timely manner, which has created unnecessary delays for our global customers. This is especially so for those in the United States who are requesting wire transfer withdrawals from their accounts. We are currently making improvements to process withdrawals of United States Dollar (USD) denominations, and as a result are temporarily suspending cash withdrawals of USD for the next two weeks. Please be reassured that USD deposits and transfers to Mt. Gox will remain unaffected, as will deposits and withdrawals in other currencies, and we will be resuming USD withdrawals once the process is completed. We apologize for any inconvenience this causes our U.S. customers in the meantime, and look forward to resuming withdrawal service as well as debuting a dramatically improved trading engine which will be launching very soon.
Regards
Mt.Gox Co. Ltd Team.

Mt.Gox Contact [email protected]

https://mtgox.com/press_release_20130620.html

E a šta se dešava sa povlačenjem novca sa Mt. Gox-a koje su neki od vas započeli još sredinom maja? Jesu li legle nekom pare ili ste svi prekinuli povlačenje?

Prekinuli, vratili na račun, konvertovali nazad u btc, prebacili btc ko je gde hteo (Bitstamp).

isti slucaj.

Ako su ih testirali onda bi trebalo da su vec podigli diff tim uredjajima i sada bi trebao diff da pada dok ne stignu na odrediste ali ne pada ;)
Pogledaj pronadjene bloke za zadnjih 5 dana
16. 185 tada ide novi diff
17. 145
18. 140
19. 136
20. za sada 111 bice oko 135

Dif je racunat da svaki dan bude 144 komada i plus se dobija kao prosek nadjenih blokova onih proslih 12 dana gde je 1. dan bila manja snaga nego poslednji 12. dan. Sto znaci da je 12 dan bio veci od targetiranog za sledeci period.
Ja mislim da se snaga smanjila zadnja 3 dana :)

Poslednja izmena:
cekajte, nije valjda da bas niko nije uspeo da povuce novac sa mtgox-a u zadnjih mesec dana?????

niko nije hteo da ceka dok se smmisle pa su otkazali, ja sam cekao vise od 1-2 nedelje mozda i vise ne secam se i otkazao sam

Ja sam otkazao isplatu sa goxa posle 2 nedelje posto sam pricao sa par ljudi koji su cekali po mesec dana.. prebacio btc na bitstamp.. prodao i isplato wire-om.. posle par dana sredstva legla na racun..

Ovo sto gox pise da su zbog neazurnosti banke obustavili isplate prema usa.. to je mnogo smesna prica.. nego su se ameri nalozili da uvedu reda u virtuelne valute.. mnogo procesora koji su usko vezani za btc je ugaseno ili osakaceno kako bi se pratili tokovi kretanja novca.. najveci ugasen je liberty reserve koji su mnoge menjacnice koristile za zatvarenje ciklusa.. optuzise ih kako su oprali 6 milijardi zelembaca..

Tako da predpostavljam da su slicnu igranku spremili i mtgoxu pa su ovi brze bolje obustavili isplate ka usa.. vise ni sam nisam siguran sta je pametno raditi sa btc.. dal ih stekati.. dal prodavati.. sve je vrlo diskutabilno

ako prebacim coine sa mtgox na bitstamp... i tamo ih prodam na dolare... da li mogu sa bitstampa da prebacim pare na svoj devizni racun u Intesi?

Možeš, na Bitstampu upišeš iznos za podizanje u dolarima a oni ti na račun uplate evre. Kurs po kojem oni konvertuju je više nego pošten.

e sale, vidim da si ti povlacio pare sa bitstampa na intesa devizni racun u dolarima...

ja isto planiram da uradim za mozda 3 nedelje...

koliko dugo si cekao da ti stignu pare sa bitstampa na racun u intesi?

Znači maltene niko nije u poslednje vreme sa Gox-a dizao novac? Ja mislio da su već rešili ogormno kašnjenje kad ono....ne sviđa mi se što je bitstamp jedino pouzdan i brz trenutno but what is here is ;).

ma jok, sad verovatno vecina se presaltala na bitstamp dok i oni ne pocnu da kilave

Iovako im cena slabija nego igde jer vecina povlaci odatle novac...

Ali im je i provizija daleko manja, duplo (a možda i više), nego na MtGox-u.

Na Gox-u 32-36 €, kako se kome zalomi, a na Bitstampu 15 $ (ako povlačiš dolare kao što sam ih ja povukao).

Poslednja izmena:
Ali je cena sad vec ~10$ razlike...

Poslednja izmena:
znam,tad sam se i ja prebacio tamo i bilo je super :) ali sad je vec velika razlika..mada trenutno mi ne treba prebacivanje love ali ne bi bilo dobro da ostane ovako.

Neko je istresao 1000 coina na bitstampu, a to je za njega previse. Naredna 2-3 dana ne vredi ni gledati, kome se bas bas zuri na btc-e moze prodati po nesto boljoj ceni.

Nije to razlog nego je gox obustavio isplate...

Desava se to da posto isplate ne rade 2 nedelje ka USA ko zeli da izvuce kes mora kupiti BTC i preseliti ga na bitstamp i naravno cena se na MtGox-u vestacki duva, znaci ne valja, i niko citav nece platiti cenu BTC sa MtGox-a za sad

mozda i 85 za vikend - nema priliva para putem bankovnih transfera, a ovi sto su presli sa goxa ce da prodaju ko ludi

0 je granica. :d

100 > 91 > 81 > 60 > 50 > 32 > 24 $

ali ko zna kako ce se to odvijati, zbog ovog haosa oko isplata. na bitsampu vec je dvocifrena cena, sto ce reci da ljudi kupuju na mtgoxu btc, i prodaju na bitstampu (doduse, to rade samo ovi sitni panicari, da ne kazem wunice - oni koji su puni kao brodovi moraju preko goxx-a, a kad oni krenu da dampuju bice zabavno).

ja bih kupio manje kolicine na 80 $, a za sve pare na 50 $.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno