Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Tako sto instaliras MSI Afterburner i iz njega radis :D

ma sta bre pricas kakvih 150 dolara provizije?????

1.5 % fee... na cifru od 600 dolara to je 9 dolara... a ne 150 zar ne???

Poslednja izmena od urednika:
1.5 % fee... na cifru od 600 dolara to je 9 dolara... a ne 150 zar ne???

Jes ti glup il' si gluv? :d

Wire Transfer (комиссия 1.5%, минимальная комиссия 150$) минимальная сумма для вывода 1000$.

провизија 1,5%, минимална накнада $ 150, повлачење минимални износ од $ 1000

Wire Transfer (1.5% fee, minimum fee of 150 €) minimum withdrawal amount for 1000 €

Najmanje mozes da podignes 1000 evra. Ako podizes od 1000 do 10000 evra fee je 150 evra. Na cifru preko 10000 evra fee 1.5%

I plus moze na ono sto ti stigne na racun drzava da ti cepi jos poreza. Ako ne prijavis drzavi da treba da ti naplate porez mogu i da te kazne i jos da ti naplate porez ( a mozes malo i u zatvor ) .

Tako da tih 5-6% sto ti traze i nije tako mnogo, za te novcice koliko ih imas.

e tako... hvala apple:) ti si mi inace mnogo pomogao kad sam sve ovo pocinjao da radim, svaki ti je post jasan i svaka cast....

znaci da je min da se povuce 1000 dolara i oni ti uzmu 150... to je katastrofa...

na bitstampu je mnogo manje zar ne? koliko bi mi uzeli kad bih povukao 600 dolara sa bitstampa?

Uzeli bi ti 15 dolara i inteza jos 2,5 eura. Na tih 600 dolara puko bi 15 eura plafon.

@hawai batali wire sa btc-e, osim ako nemas jedno 200 btc da prodas pa da se isplati

ok pitam koje su sve mogucnosti...znaci bitstamp... hvala :) a saljem znaci sa bitstamp-a USD a oni mi uplacuju EUR, koliko sam shvatio?

ok pitam koje su sve mogucnosti...znaci bitstamp... hvala :) a saljem znaci sa bitstamp-a USD a oni mi uplacuju EUR, koliko sam shvatio?

Loše si shvatio, tj. ne čitaš ono što ti se napiše. To samo signalizira dve stvari ali ne bih ih javno iznosio. Neko je to već napisao u #9603 postu. ;)

Može i tako kako si zamislio.

osim sto se pravis pametan a ja sam te pri tome lepo pitao, imas li jos nesto da kazes?

neka mi neko ko je to radio ukratko napise... koja je procedura slanja usd sa bitstampa? imam tamo nalog, imam ukucane podatke u vezi svog Intesinog racuna, samo da prebacim coine sa mtgox-a na biotstamp, prodam ih na bitstampu i posaljem usd na svoj racun jel da?

Tebi ne treba niko ništa da kaže jer si vrlo bezobrazan a pri tom si i ono što pišeu postu br: #9603

Vrati se unazad stranicu-dve pa pročitaj šta smo ti sve napisali i možda ovaj put nešto i shvatiš. ;)

Izgleda stvarno da MtGox ode u tri lepe,
Ljudi sta da radimo sa bitcoinom?
Gde je po vama najsigurnije mesto za poslovanje? (mislim koja je berza nedodirljiva za ****ni FBI),
Ja sam nesto razmisljao i cini mi se da BTC-e je jedino mesto nedodirljivo za FBI i spoljne uticaje USA, posto se nalazi u Rusiji.
Ispravite me ako gresim.

ako gox ode u 3lepe onda koja je svrha uvodjenja ltc-a_

ako gox ode u 3lepe onda koja je svrha uvodjenja ltc-a_

Ne mislim da ode u 3 lepe radi finasiskih problema, nego mislim da ode radi moguce zaplene servera od FBI, isto kao sto su zaplenili LR servere.

Iskreno ja se bojim za buducnost MtGox-a, jer su mu ovi smradovi skocili za vrat da ga slome,
i bojim se da ne zavrsi kao i Liberty reserve i tako nasi novcici ostanu zarobljeni na MtGoxovim serverima, to jeste zauvek izgubljeni.

Poslednja izmena:
Svaki sajt koji je com net org i sl, FBI moze da zatvori ako im se prohte. A mtgox je morao da zaustavi isplate jer su u kasnjenju vec 2 meseca, pa da se sustignu malo. Ne kazem da ce posle biti ok, nego nisu znali kako da rese drugacije. A i misli da ce da prestanu da usluzuju americke musterije posto je to kamen spoticanja

Svaki sajt koji je com net org i sl, FBI moze da zatvori ako im se prohte.

Moguce zatvaranje sajta od strane FBI mislim da ne bi bilo ni blizu bolno, kao fizicka zaplena goxovih servera koji se nalaze u
"Hollywood, FL in United States"

Poslednja izmena:
Moguce zatvaranje sajta od strane FBI mislim da ne bi bilo ni blizu bolno, kao fizicka zaplena goxovih servera koji se nalaze u
"Hollywood, FL in United States"

Jel to neki japanski Holivud ?

.. mada cela situacija oko Gox-a.. hmm.. dobijaju non stop neke šamare, ipak cena se drži.. nek izdrže Japanci naši ! :) realno bez njiih ode sve u majčinu..

ma treba nam neka berza u Kini. tamo fbi moze samo da p..i!!

bter je kineski... ja mislim da bi goxu bilo najpametnije i najelegantnije da zaebe americki dolar ostave lepo eur, yuan i to je to pa onda amerikanci nek se ceskaju po glavi...

bter je kineski... ja mislim da bi goxu bilo najpametnije i najelegantnije da zaebe americki dolar ostave lepo eur, yuan i to je to pa onda amerikanci nek se ceskaju po glavi...

da samo sto bi onda cena pala bar za 50-70%, ameri su definitivno najveci investitori

Za nekoliko nedelja (ne mnogo) rascistice se porudzbine BFL 5Gh/s iz 2012. a onda krecu sve brze i brze....

Sta ce vam mtgox? Ima berza koliko hocete sirom sveta. Nisam dugo u prici, ali prakticno svu trgovinu radim lokalno u svabiji na bitcoins.de. Ako nekom treba invitation ili hoce da se joinuje - javite, daljem poziv (dobijam 10%) :)

nisam bezobrazan niti sam te prvi prozivao... samo sam lepo pitao.. bilo je ovde mnogo gorih smaraca i trolova pa niko nije tako prosao... pozdrav

Vrh Dno