ja planiram da pravim isplatu za recimo dve nedelje.. a do tada videcemo... nego, jel mtgox obustavio isplatu samo ka USA ili uopste ka svim zemljama??
*** lako je to tebi da kazes... ja moram oko 1.7. da povucem nesto para... to je krajnji datum...
*** lako je to tebi da kazes... ja moram oko 1.7. da povucem nesto para... to je krajnji datum...
Zasto ne prodas nekome sa foruma, bar ne moras da cekas isplatu i da se cimas po bankama?*** lako je to tebi da kazes... ja moram oko 1.7. da povucem nesto para... to je krajnji datum...
zeljko u redu je... kad tako sve znas, tako i uradi...![]()
koliko sam shvatio odluka njihove banke (mtgox ) je da do daljnjeg stopiraju slanje usd u Srbiju... i to je tako dok se ta odluka ne promeni.... ali mi admin kaze na chatu sad da mogu da posalju lovu u EUR, i da to radi najopustenije... jel moguce to??
p.s. ako odem do Intese i kazem im da mi daju instrukcije za EUR, jel menjam ja neke podatke na mtgox-u u okviru svog account-a, vezane za BANCA INTESA AD BEOGRAD ( posto su svi ukucani podaci bili u vezi sa transferom USD), ili svi ti podaci ostaju isti iako prebacujem EUR ??
Ne znam koliko btc-a imas za prodaju, ali ako ti neko za btc plati 6, 7 eura manje nego sto je na goxu onda je to sasvim ok, e sad ako ti imas preko 10 btc-a, onda po meni bi trebalo da bude 4, 5 eura manje nego na goxu.zato sto ne daju dobru cenu... i realnu
to sam zeleo da cujem, hvala darko...
jesi prebacivao nesto para sa mtgoxa mozda?
Da a ljudi su vrane pa ce uplacivati kod vas kesh da kupe 10% skuplji BTC nego na bitstampuPlease be reassured that USD deposits and transfers to Mt. Gox will remain unaffected
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari