Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

mora da pocnem da proizvodim dummy plugin-e... :)

CAM00156.jpg

Poslednja izmena:
Slika UVEK govori vise od reci ...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1372243530553.jpg
    uploadfromtaptalk1372243530553.jpg
    112 KB · Pregleda: 220
Ja sam posle mesec dana od sklapanja masine presao na LTC,jednostavno previse je diff otisao gore za BTC.
Nemam ja te zivce da gledam kako mi treba mesec dana da iskopam 1,5btc ,ovako 60-70ltc pa da vidimo sta ce biti na kraju, pukovnik ili....
Sto se "domacinstva" tice,znam da kad dodje sudnji dan ,da to moze da ide u smece,ali koliko njih ce da svoje rudare sa grafickama prebace na neku drugu valutu,
a ova mala cuda da spoji za btc?......na btcguild jedan usb kosta novcic,sta je to nekom (pogotovo iz USA,gde nece platiti carini....) rudaru koji ima malo vecu farmu da kupi,
uzme ove usb rudare,prikaci ih za btc,malo trose struju (skoro neprimetno) i GPU farmu prebaci na recimo ltc
to je samo moje misljenje naravno :d

Puno je dati i 1$ ako znas/pretpostavljas da ga nikad neces vratiti...

Narode,jel neko zna dali su proradile isplate sa mtgox-a,na devizni racun?

Nisu.

Mtgox je prso, oni nemaju vise priliv kesha jer su skuplji od ostalih za 6%-8%.
Oni ce upropasitti BTC ako vrlo brzo nesto ne smisle i krenu isplacivati lovu.

Nije prsao. Vratice se mtgox. Samo da rese isplatu novca i sve ce ponovo da poludi. A kad posle toga budu uveli i LTC ima da pljuste pare na sve strane ;)

A kako da rese isplate novca ako im je zarobljen na LR ?
Oni nemaju love, ok ne mogu isplacivati amerima ali ko im brani da isplacuju evropljanima?

sasadjak je napisao(la):
A kako da rese isplate novca ako im je zarobljen na LR ?
Oni nemaju love, ok ne mogu isplacivati amerima ali ko im brani da isplacuju evropljanima?
Ko zna sta se tu ustvari dogadja. Vidim da nisu u sjajnoj situaciji, svestan sam toga ali imaju mogucnosti da se iscupaju sve i da je tako. Koliko god da su u losoj situaciji imaju ogroman potencijal i ako su pametni izaci ce iz toga jaci. Siguran sam da se pravi plan i za to a izlazak ltc-a na berzu ce iskoristiti da povecaju promet i namlate solidan procenat.

Tesko da nemaju para, nisu oni ti koji treba da stvore pare nego korisnici ...

Moja glava razmislja ovako.
Oni su dosta uplata/isplata radili preko LR.
Kada im neko uplati depozit na LR oni mu ukucaju dolare na mtgox nalog ali ne povlace dolare na bankovni racun nego ostave na LR kako bi odatle vrsili i isplate.
Kad su ameri zatvorili LR oni su zamrzli sve sto su zatekli tamo pa i njihove dolare a na mtgox nalozima su i dalje ostali dolari koji sada nemaju pokrice.
I tada krece problem sa nelikvidnoscu.
Ja se nadam da gresim.

A ti misliš da toliki sistem radi samo preko LR ? Udarac jeste sigurno, ali će se vratiti...ubacivanje LTC-a je jedan od načina za čupanje ;)

Moja glava razmislja ovako.
Oni su dosta uplata/isplata radili preko LR.
Kada im neko uplati depozit na LR oni mu ukucaju dolare na mtgox nalog ali ne povlace dolare na bankovni racun nego ostave na LR kako bi odatle vrsili i isplate.
Kad su ameri zatvorili LR oni su zamrzli sve sto su zatekli tamo pa i njihove dolare a na mtgox nalozima su i dalje ostali dolari koji sada nemaju pokrice.
I tada krece problem sa nelikvidnoscu.
Ja se nadam da gresim.

Ima istine i u ovome, moguce sto da ne. Da li ce biti dovoljno da ih dokusuri, paaa... ako ima nepoverenja onda hoce. Kao i svaka banka nemaju 100% pokrice za depozite, kada bi svi zatrazili svoj novac puklo bi, ali... ljudi su alavi, pa kad padne cena uvek neko kupuje jer vidi sansu za zaradu jer ocekuje da ce cena opet skociti.

Pa ne moze da radi preko LR kad je LR puko :)
Da je sistem dobar mi bi sad povlacili lovu preko njega a ne preko bitstampa ili btc-e.

Vrh Dno