Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

• Začetnik teme Začetnik teme demios
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Registrovao sam se na 50btc.com.
Sa grafom iz potpisa izvlacim 530 Mhash, default napon, gpu setovan na 1020 MHz. Jel bih dobio nesto sa upisivanjem onih flagova ?

Na sajtu koji si ostavio pre 15-tak dana je pokazivalo preko 4 miliona pa je diff otisao 3.275.000

ergo, opet ti ispade u pravu?

[na stranu sto se ne secam da sam ostavljao link za sajt koji racuna diff]

pazi, moze biti da si u pravu. nesam skolovala.

@dusrules sa kojim programom kopas 😛
BTW ja moju 7970 bacio pod vodu pa se igram kopam na 1310MHz za sada i imam 790Mhash-a

Poslednja izmena:
Ucinilo mi se da treba vise da daje al to je ta snaga 😉

Opterecenje proca mi je 1 % 😀 bas gledam grafikon

Razmisljam da predjem na dedicated masinu za kopanje. Dakle da je najjeftinije i sa sto duzom garancijom. Za dve 7950, koristio bih ekstender za drugu grafu jer ova Asus zauzima 3 slota. Varijanta bez kucista, pod otvorenim nebom sto bi se reklo 😀
Za dve 7950 koji bi Seasonic legao onako glat ?

Bilo koji od 600w.

Najjeftiniji Seasonic koji nadjem od 600 W ? Kako cu sa njim da napajam 2 grafe koje traze 2 x 6 pin ?

Tnx 😉

Najjeftiniji Seasonic koji nadjem od 600 W ? Kako cu sa njim da napajam 2 grafe koje traze 2 x 6 pin ?

650 AM ima 4x 6+2 PCI-E

ja bih ipak preporucio 850 KM3 koje mozee da prihvati i 3x 7950.

kako je krenulo nocas probijamo $30.

Poslednja izmena:
Po meni je bitcoin idealan nacin za pranje para. Zato verujem da mu vrednost moze samo rasti.

Ja jutros pokazujem kumu mtgox kako radi i onako bunovan umesto da prodam btc ja ga kupim i jos dodam kao cenu preko objasnjavajuci mu da moze da se proda za koliko hoces ako neko prihvati cenu.

Mentol KUPIM po 20,99EUR iako je moglo po 20,75EUR i tek kad sam stigao na posao skontam kakav sam penal napravio.

Ceo dan u guzvi i nikako da prodam opet bar po istoj ceni dodjem malopre da vidim koliko sam se zeznuo kad ono btc narastao na 22.2EUR ! NI kriv ni duzan - zaradih fine pare 🙂 iako je moglo i na drugu stranu da ode 🙂

Ubio si se od para 😀

3.63 EUR dobio vise 🙂 Za te pare mogu tri cokolade da kupim 🙂

A da je imao 100 novcica bila bi i pragnjetina 🙂

Srlja ka 4 miliona, bice solidan udar dif+struja u martu, ali mozda i cena to malo regulise kao sto je i ovog puta 🙂.

Pozdrav,

Da li je moguce koristiti u istoj masini istovremeno vise razlicitih grafickih karti za mining.
Recimo 5750 + 7770.

Kakva su iskustva sa ovakvim kombinacijama.
Da li je sve ovo (ako je moguce) bolje pod win ili pod linux-om (koja distribucija se preporucuje) ?

Hvala!

Moguce je naravno. Ja sam u pocetku rudario sa win 7 ali ako ces karte drzati u dedicated masini, onda preporucujem BAMT (vise o njemu imas u linku koji je ostavljen u prvom postu ove teme). Prednost BAMT-a nad Windows-om je sto karte pre svega daju vise mh/s, hladnije su, nemas hard disk nego instalacija ide na flash, CPU radi na 0% non stop itd...

Hvala na pomoci!

Probacu za vikend da sve namestim / testiram.
Pa se verovatno javljam sa jos pitanja.

Samo napred, tu smo da pomognemo.
Ovo je trenutno jedna od najboljih tema na forumu gledajući tematiku i učesnike zajedno...

Nazad
Vrh Dno