Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Registrovao sam se na 50btc.com.
Sa grafom iz potpisa izvlacim 530 Mhash, default napon, gpu setovan na 1020 MHz. Jel bih dobio nesto sa upisivanjem onih flagova ?

Na sajtu koji si ostavio pre 15-tak dana je pokazivalo preko 4 miliona pa je diff otisao 3.275.000

ergo, opet ti ispade u pravu?

[na stranu sto se ne secam da sam ostavljao link za sajt koji racuna diff]

pazi, moze biti da si u pravu. nesam skolovala.

@dusrules sa kojim programom kopas :p
BTW ja moju 7970 bacio pod vodu pa se igram kopam na 1310MHz za sada i imam 790Mhash-a

Poslednja izmena:
Ucinilo mi se da treba vise da daje al to je ta snaga ;)

Opterecenje proca mi je 1 % :D bas gledam grafikon

Razmisljam da predjem na dedicated masinu za kopanje. Dakle da je najjeftinije i sa sto duzom garancijom. Za dve 7950, koristio bih ekstender za drugu grafu jer ova Asus zauzima 3 slota. Varijanta bez kucista, pod otvorenim nebom sto bi se reklo :D
Za dve 7950 koji bi Seasonic legao onako glat ?

Bilo koji od 600w.

Najjeftiniji Seasonic koji nadjem od 600 W ? Kako cu sa njim da napajam 2 grafe koje traze 2 x 6 pin ?

Tnx ;)

Najjeftiniji Seasonic koji nadjem od 600 W ? Kako cu sa njim da napajam 2 grafe koje traze 2 x 6 pin ?

650 AM ima 4x 6+2 PCI-E

ja bih ipak preporucio 850 KM3 koje mozee da prihvati i 3x 7950.

kako je krenulo nocas probijamo $30.

Poslednja izmena:
Po meni je bitcoin idealan nacin za pranje para. Zato verujem da mu vrednost moze samo rasti.

Ja jutros pokazujem kumu mtgox kako radi i onako bunovan umesto da prodam btc ja ga kupim i jos dodam kao cenu preko objasnjavajuci mu da moze da se proda za koliko hoces ako neko prihvati cenu.

Mentol KUPIM po 20,99EUR iako je moglo po 20,75EUR i tek kad sam stigao na posao skontam kakav sam penal napravio.

Ceo dan u guzvi i nikako da prodam opet bar po istoj ceni dodjem malopre da vidim koliko sam se zeznuo kad ono btc narastao na 22.2EUR ! NI kriv ni duzan - zaradih fine pare :) iako je moglo i na drugu stranu da ode :)

Ubio si se od para :D

3.63 EUR dobio vise :) Za te pare mogu tri cokolade da kupim :)

A da je imao 100 novcica bila bi i pragnjetina :)

Srlja ka 4 miliona, bice solidan udar dif+struja u martu, ali mozda i cena to malo regulise kao sto je i ovog puta :).

Pozdrav,

Da li je moguce koristiti u istoj masini istovremeno vise razlicitih grafickih karti za mining.
Recimo 5750 + 7770.

Kakva su iskustva sa ovakvim kombinacijama.
Da li je sve ovo (ako je moguce) bolje pod win ili pod linux-om (koja distribucija se preporucuje) ?

Hvala!

Moguce je naravno. Ja sam u pocetku rudario sa win 7 ali ako ces karte drzati u dedicated masini, onda preporucujem BAMT (vise o njemu imas u linku koji je ostavljen u prvom postu ove teme). Prednost BAMT-a nad Windows-om je sto karte pre svega daju vise mh/s, hladnije su, nemas hard disk nego instalacija ide na flash, CPU radi na 0% non stop itd...

Hvala na pomoci!

Probacu za vikend da sve namestim / testiram.
Pa se verovatno javljam sa jos pitanja.

Samo napred, tu smo da pomognemo.
Ovo je trenutno jedna od najboljih tema na forumu gledajući tematiku i učesnike zajedno...

Vrh Dno