[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Meni 
1.95% diff ode gore...gde li je ASIC?
![]()
1.95% diff ode gore...gde li je ASIC?
![]()
e da i josh neshto, ko kopa na windowsu i ima avast, novim udejtom njega provaljuje dijablomajner kao vajrus i ne vredi exkluzn nikakav sem da se iskljuchi network shield (ja iskljuchio i web)
Ako su karte 7 generacije, nema potrebe paliti extra flags, izvlaci iz nje i ovako, cak meni sa extra flagosom daje manje mhash-a nego bez.
Ma nemoj. A secas se kad smo pricali i kad nam je obojici po jezgro bilo optereceno 45%? Zaboravio si :d
Ja to kucam za 7950 obavezno. Bez tog flaga mi mnogo vise varira hash, ovako max 2 hash-a gore dole ide.Forceptor je napisao(la):to je bilo tad, dok nisam provalio ovo
@mirza mislis da extra flags ima nekog dobitka sa serijom 7? Meni ovo izvlaci max koliko ja vidim, a procesor ni malo nije opterecen. Za seriju 6 kucam -v -w 256 -f 0 ima li neki bolji?![]()
A zasto vi mislite da oni vec nisu napravili ASIC i da sami rudare sa tim masinama i mlate lovu, a vama i ostalima nece da prodaju ?![]()
A zasto vi mislite da oni vec nisu napravili ASIC i da sami rudare sa tim masinama i mlate lovu, a vama i ostalima nece da prodaju ?![]()
Imamo nasu krticu u njihovim redovima. :d
Ako asic radi to bi svi dobro znali.![]()
u pravu si, ajmo da prodajemo svoje makine
a nije ti palo na pamet da ce novchic biti npr 18$ i da ce pasti malo diff, pa ce opet biti slichna zarada?
pa ako ode koin onda niko nece da odustaje. Nesto ne mislim da ce mnogo da ide gore, kao i diff dole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari