Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

mige je veliki biliver u ASIC :D
mene samo zivo zanima, kako pustiti neshto u prodaju, a da nije ni ispitamo makar mesec dana konstantno, shto bi se odrazilo na snagu sistema minimum za 10Thash-a na gore.
tj, ako i postoji neki drugi nachim da se nekako rudari interno, zashto raditi tako, a ne testirati odmah na netu i na sistemu i zaraditi koji dinar od toga....

mozda sistematski izbacuju proporcionalno gpu-e i dodaju asic tokom testiranja, cisto da se nakupe para za dzabe struje dok to radi :D

a zashto ne ostaviti i grafe da kopaju? da nisu mozda sentimentalni i da se solidarishu pa nece da previshe dignu snagu sistema odmah...jes bash, zaboli ih...hoce pare....e pa nadam se da im nece uspeti u tome :D
vidim pocutali se po pitanju njega....ma glavu dajem da je neki hajp samo sa ciljem da se ukake ljudi i dignu ruke i noge od btc-a.

e da i josh neshto, ko kopa na windowsu i ima avast, novim udejtom njega provaljuje dijablomajner kao vajrus i ne vredi exkluzn nikakav sem da se iskljuchi network shield (ja iskljuchio i web)

Poslednja izmena:
e da i josh neshto, ko kopa na windowsu i ima avast, novim udejtom njega provaljuje dijablomajner kao vajrus i ne vredi exkluzn nikakav sem da se iskljuchi network shield (ja iskljuchio i web)

I mene je to zezalo ranije, ne dozvoljava da skines diablo sa sajta, pred kraj zakuca. Mada fora je samo bila ugasis avast na par minuta, skines diablo, i cim ga raspakujes posle avast vise ne prijavljuje virus. Moguce da je avast detektovao samo sajt kao malware, mislim da nema veze sa samom aplikacijom, cak sam posle sam testirao avastom ono skinuto i raspakovano nista nije prijavio.

Zanimljiva stvar, mnogi pisu da guiminer opterecuje cpu, ono sto sam zapazio do sada je, da ako su karte starije generacije, 5, 6 i kada se ukljuci extra flags, a da je prilikom toga ta karta primarna za windows onda opterecuje cpu. Ako su karte 7 generacije, nema potrebe paliti extra flags, izvlaci iz nje i ovako, cak meni sa extra flagosom daje manje mhash-a nego bez. Ako je primarna karta 7 generacije, guiminer ne opterecuje cpu, u mom slucaju 7850 je i radi bez ikakvih problema sa guiminerom, dok 6850 koja je u drugom slotu radi sa extra flagsom i tako ni ona ne oterecuje cpu.

Ma nemoj. A secas se kad smo pricali i kad nam je obojici po jezgro bilo optereceno 45%? Zaboravio si :d

Ako su karte 7 generacije, nema potrebe paliti extra flags, izvlaci iz nje i ovako, cak meni sa extra flagosom daje manje mhash-a nego bez.

Treba znati koje extra flags ukucati, nije isto za 6xxx i 7xxx. ;)

Ma nemoj. A secas se kad smo pricali i kad nam je obojici po jezgro bilo optereceno 45%? Zaboravio si :d

to je bilo tad, dok nisam provalio ovo :D

@mirza mislis da extra flags ima nekog dobitka sa serijom 7? Meni ovo izvlaci max koliko ja vidim, a procesor ni malo nije opterecen. Za seriju 6 kucam -v -w 256 -f 0 ima li neki bolji? :)

A sta imas od 6xxx?

Forceptor je napisao(la):
to je bilo tad, dok nisam provalio ovo :D

@mirza mislis da extra flags ima nekog dobitka sa serijom 7? Meni ovo izvlaci max koliko ja vidim, a procesor ni malo nije opterecen. Za seriju 6 kucam -v -w 256 -f 0 ima li neki bolji? :)
Ja to kucam za 7950 obavezno. Bez tog flaga mi mnogo vise varira hash, ovako max 2 hash-a gore dole ide.

Ubacio na 6850, 2mhash-a vise dobio, zauzece procesora isto ostalo 0% :)

@[SAJ]ber Kurajber kod mene jok, zakucani hashrate i nema mrdanja, ako mislis na hashrate u guimineru? Na 50 btc onaj grafikon ide gore dole, ali na kraju se svede na isto.

A zasto vi mislite da oni vec nisu napravili ASIC i da sami rudare sa tim masinama i mlate lovu, a vama i ostalima nece da prodaju ? :)

A zasto vi mislite da oni vec nisu napravili ASIC i da sami rudare sa tim masinama i mlate lovu, a vama i ostalima nece da prodaju ? :)

Imamo nasu krticu u njihovim redovima. :d :p
Ako asic radi to bi svi dobro znali. ;)

Radi, ali na papiru :D, i to na ovom:

bottle-containing-message-floating-in-sea-sami-sarkis.jpg

pada snaga sistema....chudno....mozda zaboli asici :D

Pa sada posle polovljenja, jedna osrednja kartica ce skoro vise struje da potrosi nego sto ce da napravi koina.

Poslednja izmena:
u pravu si, ajmo da prodajemo svoje makine :D

a nije ti palo na pamet da ce novchic biti npr 18$ i da ce pasti malo diff, pa ce opet biti slichna zarada?

u pravu si, ajmo da prodajemo svoje makine :D

a nije ti palo na pamet da ce novchic biti npr 18$ i da ce pasti malo diff, pa ce opet biti slichna zarada?

pa ako ode koin onda niko nece da odustaje. Nesto ne mislim da ce mnogo da ide gore, kao i diff dole.

Dali znate da nasa grupa ima reseno 9 blokova? Neki se nisu prijavili ovde da caste :d

11.11, 02:11 demios hash razarach
08.11, 16:15 Ledio
08.11, 07:16 demios hash razarach
05.11, 05:14 Mika&Veca
19.10, 14:56 Forceptor
30.09, 04:55 adam
16.09, 07:43 markocool
06.09, 06:37 The Game
29.08, 22:27 The Game

Poslednja izmena:
pa ako ode koin onda niko nece da odustaje. Nesto ne mislim da ce mnogo da ide gore, kao i diff dole.

Ja isto ne msilim da će biti velikih promena, očekujem možda rast cene na 10,5-11evra, diff dole 10-15%(u zavisnosti koliko ljudi ostane u priči). Naravno bilo bi lepo kad bi cena otišla na 15+evra vrlo brzo ali za to su male šanse po meni. A možda čak dođe i do blagog pada cene u nekom periodu kad nagrne odjednom dosta ljudi za prodaju svoje coine, ali nadam se da neće baš do toga da dođe :).

A ovima što su iskopali cigle&blokove čestitam ;) još da imate neku korist od toga bilo bi još bolje

Poslednja izmena:
Vrh Dno