Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Sta ih briga, sljakaju za slavu ;)
Ljudi, imam riser viska ako treba nekome.
1xpci-e na 16xpci-e
Tek mi je danas stiglo, posle mesec i po dana :(

kolko para? :D...mozda bih ja uzeo da imam ako zatreba :)

Malo sam citao na ovu temu... Imam 6850, sto bi trebalo da je ok, i htio bi da se oprobam malo u ovome, cisto iz radoznalosti. :) Kako mogu da uletim u neki nas tim, to bih vise volio, nego kod nekih lijevih stranaca?

P.S. Koliko onako odokativno moze da se zaradi s jednom kartom kao sto je 6850, na recimo mjesecnom nivou, ako komp radi recimo 95% vremena?

Malo sam citao na ovu temu... Imam 6850, sto bi trebalo da je ok, i htio bi da se oprobam malo u ovome, cisto iz radoznalosti. :) Kako mogu da uletim u neki nas tim, to bih vise volio, nego kod nekih lijevih stranaca?

P.S. Koliko onako odokativno moze da se zaradi s jednom kartom kao sto je 6850, na recimo mjesecnom nivou, ako komp radi recimo 95% vremena?

Veoma malo :D, 20$ za 95%, ako i toliko zavisi od sledećeg diff-a, problem je ovo

http://serason.com/projects/emccharts/countdown.php

Verovatno dosta manje posle tih 14 dana..

Dali znate da nasa grupa ima reseno 9 blokova? Neki se nisu prijavili ovde da caste :d

11.11, 02:11 demios hash razarach
08.11, 16:15 Ledio
08.11, 07:16 demios hash razarach
05.11, 05:14 Mika&Veca
19.10, 14:56 Forceptor
30.09, 04:55 adam
16.09, 07:43 markocool
06.09, 06:37 The Game
29.08, 22:27 The Game

Bas sam juce razmisljao otkud meni taj jedan resen blok. I posto sam tada bio usao u neku grupu dok se The Game nije pojavila, mislio sam da je grupa resila blok pa i meni pise da je 1 resen, kad ono...... Ja resio! :D Nije da se hvalim, nego koristi bih imao samo ako ovako ubodem 7-micu na Loto-u. :D
Zanimljivo je to sto je to bilo na samom pocetku mog rudarenja sa skromnih 270mh/s. ,)

Ukakilo te odmah da resis blok :d
Ja mislim da mogu jos 3 meseca da rudarim i ne uradim nista. A sinoc sam slucajno iskopao listu: na 50btc kliknete na mining i dole na dnu gde pise bloj resenih blokova prebacite da pokaze broj blokova za grupu i vidi se koje sve resio i koliko ih ima posto ovamo u grupi stoje samo 2 komada.

Pisao je demios 50btc-u na moj nagovor :d sa pitanjem zasto nam ne upisuje broj otvorenih blokova.
Odgovor je bio da znaju za taj problem i kao resice ga uskoro.

Ma znam ja to nego 2 i 9 je velika razlika. Do juce nismo ni znali koliko blokova imamo.

To su u pravu. :)

Jel to prso 50BTc :D .

Skace vrednost :D, e sad samo treba ubost trenutak :trust:...

izgleda da neshto zeza, meni neka makina radi, neka ne moze da se konektuje.

Zeza opet. :smash:

jbm ti 50btc, opet nesto nije u redu..

Merkao sam ja sinoc kako skace polako. Ako, raduje me to. Tek je krenulo, bice jos bolje.

Samo jos da radi kako treba :)

Sad sam bas palio teamviewer da gvirnem na masinu. Skoro je i moja masina prestala da sljaka. Ne znam sta je sa 50btc u poslednje vreme, mnogo zeza.

meni se chini da im je limit za server 5thash, tachno se sada vrti oko 5..4,999...5,001...

Poslednja izmena:
Josh iz BFL-a je pre par dana najavio prvu prvu preoder isporuku ASIC-a kupcima u prvoj nedelji decembra. Ostaje nam da vidimo da li ce se to desiti.

This week should see a more firm dates as some of the outstanding issues are expected to be resolved. The community visit by Yochdog and Kano will most likely happen around the very end of November, with our currently expected shipping date around the 1st week of December.

Poslednja izmena:
shud...vud....ishuz...to be resolved....ikspekted....hmmm....rraaajjjt.....:D

oduvek sam voleo to ..."trebalo bi..."

demios je napisao(la):
meni se chini da im je limit za server 5thash, tachno se sada vrti oko 5..4,999...5,001...
Nije iskljuceno da je to problem. Sad sam stigao kuci i vidim da mi je u medjuvremenu radila malo a sada opet nista i gledam kako pada prosecna brzina.
Sad cu da klopam pa da peglam BF3 a ako ovo ne bude sljakalo, koji pool preporucujete?

ja pustih guiminer i sa njim radi...ne znam koji je trip sa dijablom....mislim radi...ima padova, ali ne stoji cannot connect i nularica.

al loshije radi, nekako mi secka komp, zauzece proca je nepostojece na i7, baca 5% manje hesha

mislish nema zauzeca ni proca i grafe :D hash zero

Nazad
Vrh Dno