Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Dali je moguce da je neko shvatio kako radi i cemu je namenjen bitcoin?! Ocigledno nisu imali kontakta s Prpicem inace bi tekst bio drugaciji potpuno :d

Da li neko zna, za neki već iskompajlirani program (windows) za pravljenje fajla bootstrap.dat?

Nađoh ovo (u poslednjoj verziji):

Add 'linearize.py' script to contrib, for creating bootstrap.dat

Kako upotrebiti ovo? Pojma nemam. :D

Poslednja izmena:
Lepa reklama po bitcoin, pogotovo deo gde kaze da je sve reseno za sat vremena. A banke bi to razvukle nedeljama! :)

http://www.ibtimes.co.uk/mtgox-lost-barely-386-bitcoins-due-cyber-attacks-not-850000-1442242

Jos ce na kraju da ispadne da ce da nadju sve bitcoine u steku. Pa dali je ovo moguce?!? Ako se nekom luuuuuuuuudom ludackom srecom ispostavi kao tacno cena leti u nebo mada ja se nebih nadao tome uopste cisto da ne ostanete razocarani.
Lako ce on "naci" coin-e, cim mu neko od vlasnika istih ozbiljnije zapreti...klasicni prevarant

Nego, nemojte da pricate da zaradjujete na BTC-u, moze neko svasta da pomisli: http://www.dailydot.com/culture/bitcoin-ecstasy-pills-reviews/ :d

Video sam nekog lika na netu da prodaje bitcoin novcice, ali u bukvalnom smislu, jel to samo prevara ili to stvarno postoji posto je virtuelna valuta, jelte? I ako to stvarno postoji koliko bi tako nesto vredelo?

@Choda292 Ima pravih novcica sa hologramom koje kad otvoris mozes da iskoristis te privatne kljuceve, uglavnom ima tamo bitcoina i malo bude skuplje nego da kupujes preko menjacnica, al dobijes lepo napravljen novic u valutama koliko na njemu ima bitcoina, pre 2-3 godine su poceli to da prave cisto fore radi :) ( na foru papirnog walleta)

e sad da li je kod tog primera konkretno prevara il ne nemam pojma

Poslednja izmena:
Prodaje se,i ja sam kupio i ltc. To ti je kao recimo privezak za ključeve.

Znaci, koliko sam ja shvatio iz vasih odgovora to je vise kao neki ukras, nece mu cena rasti illi padati, pogotovo jer ovo sto sam ja nasao kosta 10-ak evra...

Video sam nekog lika na netu da prodaje bitcoin novcice, ali u bukvalnom smislu, jel to samo prevara ili to stvarno postoji posto je virtuelna valuta, jelte? I ako to stvarno postoji koliko bi tako nesto vredelo?

obicni komemorativni novcici, ima za male pare i ltc i btc novcic u metalnoj kutijici i onom plasticnom kucistu, lepo izgleda za ukras
$_35.JPG

Kako sam ja fejlov`o. :D

Narode, da li je neko razmisljao da se upusti u pravljenje menjacnice?

A ako nemas din/usd/eur markete nego samo ove sa kriptovalutama?

Vrh Dno