Jel možeš ti malo bolje da opišeš šta nudiš tj šta predstavljaš? Mnogo ti je ovo sve "zavijeno".
Naravno, pokusacu bar

Sajt nudi mogucnost ulaganja u trading i mining share-ove.
Trading shares
Cena jednog share-a je $20 i to je minimum ulaganja, pa sve do $50k, sto je max. Kada kupis share, njegovo trajanje je 120 dana. Pre isteka ovog roka ne mozes podici ulog, ovo je tzv.
lock-up period koji obezbedjuje likvidnost. Za to vreme, putem arbitracije, ostvaruje se zarada. Znaci ne rade klasican trading, buy low, sell high, short/long i sl, nego iskljucivo arbitraciju - profitiranje na razlici u ceni BTC-a na dve ili vise berzi. Zarada se isplacuje svakog dana na tvoj nalog i mozes je odmah podici putem nekog od payment procesora (OKPay, PexPay, Perfect Money, EgoPay itd.), na bankovni racun ili kroz BTC. Uplata ide istim putem, najlakse preko BTC-a, za cenu uzimaju coindesk index. Prethodne rezultate po danima/mesecima mozes pogledati na
Results stranici. U proseku, nekih 20-25% mesecno. Nakon isteka 120 dana, share-ovi isticu i novac ti je ponovo dostupan, mozes ga podici ili investirati ponovo. Zarada se takodje moze investirati, kupovinom dodatnih share-ova. Znaci tipa skupio si $20 od zarade, mozes kupiti jos jedan share, koji sada opet ima trajanje 120 dana. Nadam se da je jasno kako ovo funkcionise.
Mining shares
Cena jednog share-a je $100 i to je min ulog, max je $50k. Kada kupis share, njegovo trajanje je 365 dana. Zakupljujes odredjeni broj GHash-a, trenutno je to 10 GH, ali ovo vremenom raste kako pojacavaju opremu. Razlika u odnosu na trading share je sto ovde po isteku 365 dana nema povrata uloga jer je on prakticno potrosen na kupovinu novih asica. Zarada je sve sto tvoj share iskopa za tih godinu dana. Ako pogledas rezultate, mozes videti da su decembar i januar bili super za kopanje, ali od tada zarada pada. Ovo je naravno uslovljeno cenom BTC-a, mislim da je to jasno. Profitabilnost ce pratiti cenu.
Vezano za moju ulogu u svemu ovome, nisam zaposlen kod njih, ne primam nadoknadu, ne mogu da garantujem bilo sta. Mozda predstavnik nije najbolja rec, prvenstveno mi je zadatak da pomognem novim korisnicima iz Srbije. Da objasnim kako sta funkcionise, odgovorim na pitanja i pomognem gde mogu. Postovao sam ovo da prenesem licne utiske i iskustva jer sam korisnik usluga nepunih dva meseca. Postoji vise sajtova ovog tipa, ali sve ostalo sto sam video je u najmanju ruku neozbiljno. Za Bitcoin Trader mogu da potvrdim da za 2 meseca koliko sam korisnik nije bilo nikakvih problema, kasnjenja sa isplatom i sl. Imaju vrlo agilan support i uvek su odgovarali na mailove i support tickete. Referal sistem funkcionise tako sto imas 5% od uplate korisnika koji se registruje preko tebe. On dobija uplaceno naravno, a tebe sistem casti 5% od tog iznosa. Znaci iskljucivo od uplate, ne od zarade, i samo u jednu dubinu. Prihvatio sam da budem rep posto sam vec registrovao manju grupu ljudi, uglavnom prijatelja i kolega, imam pozitivno iskustvo i stekao sam odredjeno poverenje i utisak da ljudi ozbiljno rade ovaj posao i da nece nestati preko noci. Beneficije su malo veci referal procenat. Moje kontakt podatke i referal link moze pronaci na
rep stranici. Nemam nameru da bilo koga navlacim i ubedjujem u bilo sta, svi znamo kako ovde stvari funkcionisu i koji su rizici. Svako ponaosob treba da proceni i odluci, moje je da predstavim sajt i mogucnosti. Ako imas dodatnih pitanja, slobodno pisi na PM ili mail.
Pozdrav
Edit: Ako imam dozvolu, otvorio bih posebnu temu gde bih detaljno opisao kako sta funkcionise, napravio mini guide za sajt i slicno. Da ne spamujemo ovde. Verujem da ce biti jos pitanja.