sta mislite? da li je ovaj lik najveci u igri? ja kapiram da postoje bogati ljudi koji ne znaju sta ce sa parama, kojima jedna milijardna ne znaci nista.
Koliko se ceka na transfer btc-a sa btc-e na stamp recimo?
Ponistio sam, odradio opet i proslo sve iz prve. Samo sto sam 0,1 ltc sad dobio manje po ovom kursu al dobro...
Ponistio sam, odradio opet i proslo sve iz prve. Samo sto sam 0,1 ltc sad dobio manje po ovom kursu al dobro...
koliko para
Ljudi, da li ste imali nekad problem sa double-spend-om?
Ja sam pre nedelju dana želeo da prebacim nešto sitno BTC-a na BTC-e - to sam uradio preko Bitcoin-QT walleta, ali nisam uneo fee.
Transakcija mi je par dana stajala unconfirmed i onda sam preko blockchain walleta (koji ima importovane iste key-eve), pokušao ponovo da platim taj iznos.
Sad sam primetio da na prvoj transakciji stoji jučerašnji datum, a da druga transakcija ne može da se nađe na blockchain-u.
Sve u svemu meni stoji negativan saldo na blockchain wallet-u, postoji samo jedna transakcija - koja je unconfirmed, sa jučerašnjim datumom i na kojoj piše da je double spend.
U bitcoin-QT wallet-u stoje mi obe transakcije, ispravan saldo, ali šta je čudno - stoji mi da prva transakcija ima 159 konfirmacija, a da je druga unconfirmed (a tu drugu ne mogu da nađem na blockchain-u).
Finansijski iznos transakcije je smešan, ali me interesuje sa čisto teoretske strane, kako će ovo dalje da funkcioniše? Da li da dopunim račun, pa da prođu obe isplate, da li da čekam, da li i gde da se žalim?
Prva transakcija: 83eb7759e9d63b1e99a873e71bead6d1b13954c2bd4dd0dc513be8e1cf608619
Druga transakcija (koja se sad više ne vidi): 32a345a5eac4efbaffdac882d78195337d20dd0f1982851e89772afea75faab1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari