Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

sta mislite? da li je ovaj lik najveci u igri? ja kapiram da postoje bogati ljudi koji ne znaju sta ce sa parama, kojima jedna milijardna ne znaci nista.

nije. najveci je bitfury, tj. valery licno. on drzi ghash koji je nabio nekih 8 PH.

inace, i ovaj u Americi koristi bitfury platformu, i naravno da ne pripada sve njemu, tj. da nije sve finansirao iz svog dzepa. on samo vodi i odrzava ono, a ono pripada svim akcionarima. nesto slicno asicminer-u.

Genije jesi dogurao do par teraheševa :D ili si batalio kopanje btc-a na taj način?

Super. Nisam odavno pratio btc, digao sam ruke od njega. Nemam pojma sta je sada dostupno od asica.

Ja poslao jutros oko pola 11 nesto BTCa na BTC-e i konvertujem u LTC i jos uvek cekam da mi se pojavi kod njih taj LTC na stanju, nevera...

Evo ovako izgleda, nikad ranije mi se nije desavalo a sve radim kao i uvek...

Prilozi

• Capture123.JPG
    Capture123.JPG
    22.8 KB · Pregleda: 129
Pa nije ti prošao order. Idi na trade stranu i skroluj dole i videćeš ga.

Your current active orders kaze "No active orders at the moment". Ako si na to mislio?

Jes na to. Nešto zaglavilo izgleda...

Ponistio sam, odradio opet i proslo sve iz prve. Samo sto sam 0,1 ltc sad dobio manje po ovom kursu al dobro...

Jedno pitanje, da li je izvlacenje fiata bolje/lakse odraditi sa stranog racuna ( npr USA ako imam tu mogucnost ) ? I da li je sajt bitcoinsi/ecd pouzdan za izvlacenje fiata ?

BFL mi ponudio 600Ghs -> 1Th i plus 600Ghs kad ociste sve porudjbine, ja odabrao povracaj para... sta ja znam nemam volje da satrem carinu kad me budu zezali......

koliko para

Ljudi, da li ste imali nekad problem sa double-spend-om?

Ja sam pre nedelju dana želeo da prebacim nešto sitno BTC-a na BTC-e - to sam uradio preko Bitcoin-QT walleta, ali nisam uneo fee.
Transakcija mi je par dana stajala unconfirmed i onda sam preko blockchain walleta (koji ima importovane iste key-eve), pokušao ponovo da platim taj iznos.

Sad sam primetio da na prvoj transakciji stoji jučerašnji datum, a da druga transakcija ne može da se nađe na blockchain-u.

Sve u svemu meni stoji negativan saldo na blockchain wallet-u, postoji samo jedna transakcija - koja je unconfirmed, sa jučerašnjim datumom i na kojoj piše da je double spend.
U bitcoin-QT wallet-u stoje mi obe transakcije, ispravan saldo, ali šta je čudno - stoji mi da prva transakcija ima 159 konfirmacija, a da je druga unconfirmed (a tu drugu ne mogu da nađem na blockchain-u).

Finansijski iznos transakcije je smešan, ali me interesuje sa čisto teoretske strane, kako će ovo dalje da funkcioniše? Da li da dopunim račun, pa da prođu obe isplate, da li da čekam, da li i gde da se žalim? :p

Prva transakcija: 83eb7759e9d63b1e99a873e71bead6d1b13954c2bd4dd0dc513be8e1cf608619

Druga transakcija (koja se sad više ne vidi): 32a345a5eac4efbaffdac882d78195337d20dd0f1982851e89772afea75faab1

Ljudi, da li ste imali nekad problem sa double-spend-om?

Ja sam pre nedelju dana želeo da prebacim nešto sitno BTC-a na BTC-e - to sam uradio preko Bitcoin-QT walleta, ali nisam uneo fee.
Transakcija mi je par dana stajala unconfirmed i onda sam preko blockchain walleta (koji ima importovane iste key-eve), pokušao ponovo da platim taj iznos.

Sad sam primetio da na prvoj transakciji stoji jučerašnji datum, a da druga transakcija ne može da se nađe na blockchain-u.

Sve u svemu meni stoji negativan saldo na blockchain wallet-u, postoji samo jedna transakcija - koja je unconfirmed, sa jučerašnjim datumom i na kojoj piše da je double spend.
U bitcoin-QT wallet-u stoje mi obe transakcije, ispravan saldo, ali šta je čudno - stoji mi da prva transakcija ima 159 konfirmacija, a da je druga unconfirmed (a tu drugu ne mogu da nađem na blockchain-u).

Finansijski iznos transakcije je smešan, ali me interesuje sa čisto teoretske strane, kako će ovo dalje da funkcioniše? Da li da dopunim račun, pa da prođu obe isplate, da li da čekam, da li i gde da se žalim? :p

Prva transakcija: 83eb7759e9d63b1e99a873e71bead6d1b13954c2bd4dd0dc513be8e1cf608619

Druga transakcija (koja se sad više ne vidi): 32a345a5eac4efbaffdac882d78195337d20dd0f1982851e89772afea75faab1

Ja sam imao taj problem kad sam placao nesto na dinodirect. Posle par dana nepotvrdjivanja transakcije, btc mi se jednostavno vratio na wallet.

skini novi 0.9 bitcoin-qt pa odradi bitcoin-qt -zapwallettxes

Nazad
Vrh Dno