prvih par nivoa rade duplo bolje nego poslednjih 5-6...Cisto da znas, zbog AA(inace ni ne mozes da ga ukljucis, samo na 8xxx seriji moze)
Pa sad...izvinjavam se ako sam pogrešno razumeo, ali onako kako si rekao ispalo je da je Bioshock došao iznenada, neočekivano, maltene na prepad, a igra je najavljivana ekstremno. Nije možda toliko pompezno kao Stalker, ali ni ovaj nije pompezno kao Half Life 2 ili Crysis, ako ćemo takoPa ni blizu nije pompezno najavljivana kao S.T.A.L.K.E.R. koji je obican crap od igre, na to sam mislio. A ti po obicaju pogresno razumes moje napise![]()
daj bre filipenko, ne znam dokle si stigao ali imam osecaj di nisi dalje od medical nivoa, a tonije ni 1/10 igre... igra ima bar 3 zaokreta, stalno se menja radnja, prica napreduje, a i skontavas da nisi u ludnici vec u "extremnom" drustvu u kome su preziveli maltene samo vojnici koji su pobili sve one ostale, a to su uspeli zato sto su napucani adamom i plazmidima...od toga su i odlepili. Vec sam ti reko, nisu ni u SS2 nista bolji, samo su u svemiru, a i vise lice na klishe zombije...(meni je to skroz ok, pogotovo za ono vreme). Mislim, ides iz krajnosti u krajnost. Ovamo ti se ne svidja naslov tipa bioshock, a igraces ili vec igras Lair, gde "vozis" zmaja i bacas nosoroge u vazduh uz pomoc auto aim-a u jednoj polu decijoj arkadi bez ikakve duboke price, nasilja i krvi...yeah..cool. Dvostruki arshini ili se meni samo tako cini ? :trust:![]()
Pa sad...izvinjavam se ako sam pogrešno razumeo, ali onako kako si rekao ispalo je da je Bioshock došao iznenada, neočekivano, maltene na prepad, a igra je najavljivana ekstremno. Nije možda toliko pompezno kao Stalker, ali ni ovaj nije pompezno kao Half Life 2 ili Crysis, ako ćemo takoStvar je u tome da je Bioshock bio jedna od reklamiranijih igara i da jednostavno nije fer a) prema igrama koje zaista dođu bez pompe i bez marketinških priprema b) prema legendama koje su zaista dolazile bez pompe govoriti da se nešto slično desilo i ovog puta. A igra sasvim sigurno ima neki svoj šmek. Što me nije sprečilo da je deinstaliram posle prve trećine, otprilike
![]()
daj bre filipenko, ne znam dokle si stigao ali imam osecaj di nisi dalje od medical nivoa, a tonije ni 1/10 igre... igra ima bar 3 zaokreta, stalno se menja radnja, prica napreduje, a i skontavas da nisi u ludnici vec u "extremnom" drustvu u kome su preziveli maltene samo vojnici koji su pobili sve one ostale, a to su uspeli zato sto su napucani adamom i plazmidima...od toga su i odlepili. Vec sam ti reko, nisu ni u SS2 nista bolji, samo su u svemiru, a i vise lice na klishe zombije...(meni je to skroz ok, pogotovo za ono vreme). Mislim, ides iz krajnosti u krajnost. Ovamo ti se ne svidja naslov tipa bioshock, a igraces ili vec igras Lair, gde "vozis" zmaja i bacas nosoroge u vazduh uz pomoc auto aim-a u jednoj polu decijoj arkadi bez ikakve duboke price, nasilja i krvi...yeah..cool. Dvostruki arshini ili se meni samo tako cini ? :trust:![]()
On je duže kopao po internetu da nađe recenziju gde je Liar dobio veću ocenu od 5, nego što je igrao ovu igru.daj bre filipenko, ne znam dokle si stigao ali imam osecaj di nisi dalje od medical nivoa, a tonije ni 1/10 igre... igra ima bar 3 zaokreta, stalno se menja radnja, prica napreduje, a i skontavas da nisi u ludnici vec u "extremnom" drustvu u kome su preziveli maltene samo vojnici koji su pobili sve one ostale, a to su uspeli zato sto su napucani adamom i plazmidima...od toga su i odlepili. Vec sam ti reko, nisu ni u SS2 nista bolji, samo su u svemiru, a i vise lice na klishe zombije...(meni je to skroz ok, pogotovo za ono vreme). Mislim, ides iz krajnosti u krajnost. Ovamo ti se ne svidja naslov tipa bioshock, a igraces ili vec igras Lair, gde "vozis" zmaja i bacas nosoroge u vazduh uz pomoc auto aim-a u jednoj polu decijoj arkadi bez ikakve duboke price, nasilja i krvi...yeah..cool. Dvostruki arshini ili se meni samo tako cini ? :trust:![]()
Imam stravicne probleme, igra mi puca jako cesto, loading nivoa i sejviranih pozicija dovodi do pucanja igre (jedan isti save radi tek iz nekog treceg cetvrtog pokusaja!), sve drajvere najnovije sam instalirao, najnoviji dx, ne znam jednostavno sta vise da radim. Da li imate neku ideju sta bi mogao da bude problem? Konfa iz "moje masine".
p.s. apsolutno sve ostale igre/programi rade savrseno stabilno i bez problema
meni je pomoglo iskljucivanje high detail shaders, do tad sam sve isprobao i nista. Probaj, i probaj sve na medium da stavis..
Jeste, to je.... ne mogu da verujem ! :S: Pa nema smisla igrati ovako igru...... ne mogu da verujem da postoji ovakav bag! :wall:
Probaj novi beta drajver 163.69![]()
Sada sam ja probao ove nove beta drajvere, i nakon par minuta zamrzne mi se slika, i komp se resetuje, ja pustim 3D mark05, opet zamrzavanje, tako da nemojte niposto instalirati ove nove beta drajvere puni su bugova:crash:![]()
ja sam probao 163.67 (jel tako bijase) i upravo sa njim sam imao BSOD-ove (sve na default) i izletanje na desktop. Bez high detail shaders graficka radi +90 GPU i +220MHz (ddr), bez ikakvih anomalija (memara moze jos, izgleda). Znaci: softver, nije OC
Iteresantno ali istinito,ti high shaderi ne rade na karticama 6xxx i 7xxx,
dok kod 8xxx rade besprekorno.:trust:
Igrao sam na medium!A probo sam i Easy razlika je nebo i zemlja!Nego na kojoj tezini igrate, ja igram na Medium![]()
Problem:
Na nivou Apollo Square treba da pokupim drugi napitak LOT192 ali kad dodjem do njega kaze mi da ga ne mogu uzeti(you can not carry any more items:LOT192)...
Kako da sredim ovo?
Cek bre jer si ti vec uzeo jedan?Ako jesi trebalo bi da ti se sad plazmidi menjaju sami od sebe,a ovaj drugi koliko se ja secamm nekupis u tom nivou,nego kasnije kad ce ti se plazmidi stabilizovati!Dobri ljudi,
posto niko ne zna kako da mi pomogne zamolio bih vas da mi neko ko je presao igru nareze na DVD,naravno da bih poslao prazne medije,da vidim da li je samo bug do moje verzije ili nesto drugo.
Ili moze neko da mi posalje SAVE file sa pocetka Apollo Square nivoa da probam i tako
pozzz
Kontakt na PM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari