ma gde ti je vreme pregazilo kartu pa ja ovu igru furam sa sve full detaljima sa masinom iz potpisa...nije ni jednom stucala ili nista slicno,novi drajveri sto GX-X kaze i mora da radi.
Stuca ljudi, radio mi je FRAPS dok sam igrao, padne mi na 10 frejmova, kad pocnu njih par da skacu oko mene....ni ja nisam verovao......
Da li moze biti da mi nesto nije u redu sa grafickom ne znam.
Stuca ljudi, radio mi je FRAPS dok sam igrao, padne mi na 10 frejmova, kad pocnu njih par da skacu oko mene....ni ja nisam verovao......
Da li moze biti da mi nesto nije u redu sa grafickom ne znam.
Predpostavljam da je maximalna rezolucija na kojoj igras 1360x768? Interesuje me koje je osvjezenje na tom LCD-u pri ovoj rezoluciji?Dodji da vidis kako je na 37 inča ,)
A ja najviše mrzim kada neko ne prati ništa pa priča napamet. Bioshock došao bez pompe? Možda, kao što Age of Empires ili Halo dolaze bez pompe. Druga je stvar što je malo ljudi znalo šta će tačno doneti igra i što je gejmplej drugačiji od tipskog.Igra je super! Pravo uzivanje u odnosu na ovogodisnje "hitove" koji to nisu postali, najvise volim kada dodje ovako nesto bez pompe i proseravanja a napravi bum!
1.mozda je BUGPomozite dobri ljudi...
Ljudi meni na "loading screen" frame rate padne na 25.....a drugar kaze njemu na 7300 gt, stoji na 70?
:trust:
Cekaj, jel se zezas ili si bez ikakvog upozorenja ispricao kraj igre??? :trust: :smack:
@Zdravko
ides u Sinclair Spirits i iza sanka imas dugme koje otvara vrata ispred i onu resetku u holu. Iza vrata imas apgrejd oruzija a iza resetke se ne secam
@zdravko
ne smes da ides bas toliko detaljno! i ja sam na frolicu otisao malo dalje i izgleda da sam se tu presao. prvi put mi je zablokirao zato sta sam otisao na mesto gde se nalazi cetvrta slika (nisam ni znao-put je otvoren) a nisam dobio taj zadatak. i onda kad sam se vratio da stavim trecu sliku, hol u centru se zatvori dok ne istrebis sve "zeceve"... ja ih istrebio ali resetke i vrata ostala zatvorena i nisam ni dobio zadatak za cetvrtu.
pretpostavljam da je neki bug.
![]()
:d :-devil-: :banana: :eyebrows:
Da, ispricao je Bad Guy ending.
E da takkodje, za one koji jos nisu shvatili (u vezi Bioshocka) jedan ocekivani spojler. Doktorka Polito je u stvari Shodan![]()
:-devil-:
ne razumijem sto sam zavrsio bad gay end a tokom igre spasavo sam djevojcice, mozda sam samo dvije-tri ubio radi adamai ne razumijem sto sam zavrsio los kraj
![]()
Kako ne kontash?:dne razumijem sto sam zavrsio bad gay end a tokom igre spasavo sam djevojcice, mozda sam samo dvije-tri ubio radi adamai ne razumijem sto sam zavrsio los kraj
![]()
A ja najviše mrzim kada neko ne prati ništa pa priča napamet. Bioshock došao bez pompe? Možda, kao što Age of Empires ili Halo dolaze bez pompe. Druga je stvar što je malo ljudi znalo šta će tačno doneti igra i što je gejmplej drugačiji od tipskog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari