Skinuo sam verziju za DVD9 tj. ne moze da tsane na obican DVD...
Kako da podelm ISO da bi stao na 2 DVD-a?
ljudi zanima me da li sljaka bioshock na mojoj masini iz popisa..
2k Tech JT writes:
The other way to view this, is one USER has purchased the game. Not the whole family. So why should your brother play for free?
P.S. : Thread je obrisan malo posle ovog odgovora...
A sta ja da kazem. Danas uzeo igru dosla na 3 DVD-a, lik mi rece da ih sve kopiram u jedan folder i pokrenem. Kad sam prekopirao sve neki rar fajlovi, nema boga da ja ovo zaigram, ako neko zna neka pomogne.![]()
@risa :
pretrazi ovu temu, ima vec uputstvo. A uvek je tu i GOOGLE zar ne ? :trust: Ili si u fazonu "a sto bi se ja cimao, reci ce mi neko"
Skinuo sam verziju za DVD9 tj. ne moze da tsane na obican DVD...
Kako da podelm ISO da bi stao na 2 DVD-a?
Novi DLL i EXE treba da ubaciš u \Build\Release folder, gde se već nalazi istoimeni DLL.Izbaci mi ovo this application has failed to start because binkw32.dll was not found. re-instaling the application may fix this problem. Ima li ko neku ideju ili da J...M mamicu liku sto mi je prodao skart. Inace sam instalirao one dve stvarcice koje je neko postavio pre par strana
a ja sam bruce willis :dsamo jedanput tokom cele igre sam se pojavio iz one komore...
^^^Mozda ako igra na easy.
Pokusaj s easy na normal mod, bice teze a i oduzice se malo bogomi :dsamo da li je to do mene ili su danasnje igre toliko kratke i lake...
To se podrazumeva hahahah... nevolim da igram na vecu tezinu da se nerviram ovako mogu da se izivljavam i mogu komotno da razgledam okolinu dok ih ubijam... hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari