Šta je novo?

Bioshock (PC)

Bogami na hard nivou se spawnujem samo tako :D
A jos kad "regrutujem" big daddy-ja pa sa njim u raid ...al opet mora da se spawnuje kad mi tatica pogine :p ...ma prava sam devojcica :d

Daj covece, to je smesno, pre IMBA je hipnostisati sirote tatice. Mislim cemu? Igram na hardu, priznajem 50 puta sam se resurektovao, zato sto sam stipsa i nikad nisam ostao bez health potiona i municije, da ih malo vise trosim nebi morao da toliko ginem.

E jedno pitanje a gde igra drzi saved games ? pitam jer mi je vazno zbog backupa....

Ma nema sanse ni na easy...Ma da smo blize 500evra bi mu dao da samo jednom izadje iz komore tokom cijele igre...Ma dajte ljudi.....
E mozda ako je igra stvarno na easy optimizovana lose, tj da su botovi skroz retardirani...Kazem mozda jer nisam probao easy mod...

Pokusaj s easy na normal mod, bice teze a i oduzice se malo bogomi :d

Moze i postom da mi posaljes... hahaah... ne bi se bacilo... hahaah... a sto se tice da pokusam na normal mode... sigurno cu i uraditi posto mi se igra dosta svidela... pa cu je preci jos po koji put... ali tek posle medal of honora... hahahaha... a sto se tice komore... to mi se slucajno desilo zaboravio sam da dopunim health kada sa se borio sa big dadyjem... i jedan udarac i bum.... :whip: Cekajte a zasto sluzi save i load u igrama... hahaah;);)

Poslednja izmena:
jel' zna neko kako mogu da dokupim slotove za ona cuda. mogu samo da ih premestam, ali nikako da dokupim extra slotove?!
igra je zahtevna do jaja, ide ispod 20fps samo tako kada krene krkljanac...

Kad naidjes na onau masinu sto prodaje plazmide u njoj bude i "plazmid slot" da se kupi za 80 evra :D Nema u svakoj slotova.

PS. Klokni malo taj CPU i obavezno stavi one nVidia beta drajvere za bioshock. Ja 20fps nisam video do sada, sve na max.

Daj covece, to je smesno, pre IMBA je hipnostisati sirote tatice. Mislim cemu? Igram na hardu, priznajem 50 puta sam se resurektovao, zato sto sam stipsa i nikad nisam ostao bez health potiona i municije, da ih malo vise trosim nebi morao da toliko ginem.
Sta ces, ja obozavam da ih gledam kad ih nateram da se mlate medjusobno...jos kad pridodam hakovane robote i ponekog splicera na rage droZi :d haos totalni

Poslednja izmena:
Kad naidjes na onau masinu sto prodaje plazmide u njoj bude i "plazmid slot" da se kupi za 80 evra :D Nema u svakoj slotova.

PS. Klokni malo taj CPU i obavezno stavi one nVidia beta drajvere za bioshock. Ja 20fps nisam video do sada, sve na max.
CPU nece dalje od ovoga, drajvere sam stavio (163.44 i nisam primetio neki boljitak, moguce je da donose nesto samo seriji 8) nasao sam gde se kupuju slotovi (tek kasnije u igri masina daje opciju kupovine dodatnih slotova) :)
i morao sam da spustim GPU na 650Mhz jer sam imao stravicne artefakte i jako je ostljiva na OC GPU-a ocigledno, tako da sada imam 7900GTX klokove ali dzabe, opet radi ocajno. U3, ***, trebalo je da uzmem tvoju kartu :S: ne bi me ni malo cudilo da neko sa X1950pro ima veci fps od mene :wall:
a i dual core je vec postao must have :S:
igra nije nista posebno, ne kapiram sto su ljudi toliko odusevljeni istom?! verovatno zato sto je originalna?
atmosfera je cist prosek, napucavanje je ocajno (rekoste da je Alpha prime los u tom segmentu, e pa ovo je tek ocaj), igra pretenduje da bude kao neki blagi horor, a nije uopste strasna, grafika je konzolaska, ali nije losa...
kao prednosti igre naveo bih originalnu pricu i dobar gameplay (plasmidi i one razne vending masine), mada je slican sistem sa tim magijama vidjen jos u Undyingu; zvuk je solidan, ali takodje nista posebno. dao bih joj 85% u vrh glave, kakve crne devetke i desetke...
btw. nisam mrzovoljan sto mi lose radi :D

Poslednja izmena:
drugar je igrao na easy, pa to je smesno lako. Plazmidi trose dosta manje EVE-a, Big Daddy pada ko od sale, a kad te udari skoro da ne boli. Doso kod mene juce, gleda, ja ispaljujem electro shock, i on kao "zjuu kolko ti trosi EVE-a" :p

@Chinaski
Imas skoro identicnu masinu kao ja, ne znam sta je to kod tebe ali kod mene leti sve na high, ma nije stucnula. Igrao sam je sa 163.44 drajverima, morao sam da spustim klok sa 700 na 690 i tada nema artefakata, nije GTO za bacanje.

Danas sam je presao od mene 94

Poslednja izmena:
Jel ima neke shanse da pokrenem ovu igru u native rezoluciji mog monitora ( 1440 x 900 ) u nekim medium/low podeshavanjima ?? Inache na planu mi je nova grafichka ali mi to finansijska situacija trenutno nedozvoljava.... :(

@Chinaski
Imas skoro identicnu masinu kao ja, ne znam sta je to kod tebe ali kod mene leti sve na high, ma nije stucnula. Igrao sam je sa 163.44 drajverima, morao sam da spustim klok sa 700 na 690 i tada nema artefakata, nije GTO za bacanje.

Danas sam je presao od mene 94
da, imamo identicne masine. ne znam, moguce je da je to zato sto ja koristim neku drugu verziju igre...ko ce ga znati...

Samo iskljuci Vsync i preporodice se igra. Meni sa ukljucenim Vsyncom bilo nemoguce igranje, kasnije se udvostrucio fps. A cujem i sa 163.44 driverima mnogo bolje radi, nisam probao jos

@Sajber: naravno da sam iskljucio vsync, nikada ga i ne ukljucujem, osim kada igram neku matoru igru gde imam 500fps. kazem ti, nisam nesto dugo experimentisao, ali mise cini da nema nikakvog boljitka...

:( mene igra pochela da smara....

Pa batali je onda, join the club :smoke:

previshe su je pojednostavili, previshe si ogranichen kuda mozesh da idesh, mislim nevidljivh zidova koliko hoces...tja... na momente sinu nezapamceni momenti i nadahnu odushevljenje a onda ... ili vidim kao mozesh da pravish random stvari, super!!!, a ono mozesh da pravish stvari koje vec imash u inventaru... meh... i mogli su ebeni inventar da stave normalan a ne ovaj konjzolashki

ovaj engine je previshe sharen za atmosferu koju su oni hteli da naprave... ili je previshe osvetljenja da bi bilo malo vishe horor ukusa... ne igra je okej, ali generalno fps ko fps

previshe su je pojednostavili, previshe si ogranichen kuda mozesh da idesh, mislim nevidljivh zidova koliko hoces...tja... na momente sinu nezapamceni momenti i nadahnu odushevljenje a onda ... ili vidim kao mozesh da pravish random stvari, super!!!, a ono mozesh da pravish stvari koje vec imash u inventaru... meh... i mogli su ebeni inventar da stave normalan a ne ovaj konjzolashki

ja mislim da ste se vi previse razmazili. Te kod ove igre ne valja ovo, kod one ono, ovde ima nevidljivih zidova (ja nisam ni jedan nasao)...Penzija bre !!! Zena deca i ostalo, gotov gaming... :p Ja evo sad zavrsio sa dnevnim poslovima i ocu da igram bioshock ali ne mogu, umoran sam i tako vec danima, a zapoceo sam igru i jedva cekam da dodjem do vremena da je nastavim. Bole vas uvo...

Poslednja izmena:
Jel nerviraju koga oni helikopteri? I ono fixirano oruzije sto ne promasuje :d Bojim se da tastatura nece jos dugo a zao mi je wireless je :D

Poslednja izmena:
^Pa hackuj!
Jel ovo racunarski forum il nije :)

Dobri ljudi pomozite!!! Nikako ne mogu da startujem igru. Imam OHW verziju a "ono" je velicine 10.2 Mb kao rar arhiva u kojoj se nalaze fileovi "paul.dll","Bioshock.exe" i "secu.eg.reg". Sve sam uradio kako treba, preimenovao folder u kljucnom trenutku, prekopirao "paul.dll" i "Bioshock.exe" u ...BioShock\Builds\Release (tu se inace nalazi stari "paul.dll"), startovao "secu.eg.reg" sa instalacionog diska i ubacio informacije u registry i kada pokusam da startujem igru momentalno mi iskoci "The application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem".
Radim sve ovo vec peti put, razlupacu comp!:crash: Pisite na pm ili mail ako ovde nije 'pristojno'...;)

Upravo završih igru (spasao sam ih sve),jel zna neko koja su druga dva scenaria za kraj;
i ako može " in serbian ,please" :)

Poslednja izmena:
Radim sve ovo vec peti put, razlupacu comp!:crash:
Već je odgovarano o tome ovde. Trebaju ti neke C++ biblioteke. Trebalo bi da postoji i na samom DVD-u sa igrom instalacija u jednom od foldera u root-u diska. Ne sećam se tačno kako se zove folder, a nije mi disk pri ruci da proverim.

vs redist
dx redist

Instaliraj ovo sa diska prvo.....

Ljudi, ja sam uradio sve što treba u Fort Frolic-u (tj. okačio sam one četriri slike) i dobio sam uputstvo da bih trebalo da odem do metroa i nastavim dalje... Elem, kada uđem u metro ne mogu da idem na sledeću stanicu (nivo) već samo mogu da se vraćam unazad (Arcadia itd.).

Da li imate ideju u čemu je fora?? Jedna sekica mi je ostala netaknuta, da li ima veze sa tim??

Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno