Kad naidjes na onau masinu sto prodaje plazmide u njoj bude i "plazmid slot" da se kupi za 80 evra

Nema u svakoj slotova.
PS. Klokni malo taj CPU i obavezno stavi one nVidia beta drajvere za bioshock. Ja 20fps nisam video do sada, sve na max.
CPU nece dalje od ovoga, drajvere sam stavio (163.44 i nisam primetio neki boljitak, moguce je da donose nesto samo seriji 8) nasao sam gde se kupuju slotovi (tek kasnije u igri masina daje opciju kupovine dodatnih slotova)

i morao sam da spustim GPU na 650Mhz jer sam imao stravicne artefakte i jako je ostljiva na OC GPU-a ocigledno, tako da sada imam 7900GTX klokove ali dzabe, opet radi ocajno. U3, ***, trebalo je da uzmem tvoju kartu :S: ne bi me ni malo cudilo da neko sa X1950pro ima veci fps od mene :wall:
a i dual core je vec postao must have :S:
igra nije nista posebno, ne kapiram sto su ljudi toliko odusevljeni istom?! verovatno zato sto je originalna?
atmosfera je cist prosek, napucavanje je ocajno (rekoste da je Alpha prime los u tom segmentu, e pa ovo je tek ocaj), igra pretenduje da bude kao neki blagi horor, a nije uopste strasna, grafika je konzolaska, ali nije losa...
kao prednosti igre naveo bih originalnu pricu i dobar gameplay (plasmidi i one razne vending masine), mada je slican sistem sa tim magijama vidjen jos u Undyingu; zvuk je solidan, ali takodje nista posebno. dao bih joj 85% u vrh glave, kakve crne devetke i desetke...
btw. nisam mrzovoljan sto mi lose radi