Šta je novo?

Bioshock (PC)

Verovatno neće zbog grafičke sa 128 MB. Inače procesor i memorija su dovoljni.

Skinuo sam verziju za DVD9 tj. ne moze da tsane na obican DVD...
Kako da podelm ISO da bi stao na 2 DVD-a?

Poslednja izmena:

Digitronom? Nozem? Razlomkom? Ziletom? Testerom? Sekirom? Mozda ovi u burekdžinicama imaju resenje. Bem mu sunac, a ja bas mislio da DVD9 moze da stane na DVD5. Kako to?

Poslednja izmena:
@risa :
pretrazi ovu temu, ima vec uputstvo. A uvek je tu i GOOGLE zar ne ? :trust: Ili si u fazonu "a sto bi se ja cimao, reci ce mi neko"

Ovo je strasno nemogu da instaliram sa image (.ISO) ... na kraju instalciji onaj SecuROM pravi njesra ... samo da instaliram posle znam sta da radim .... ima neko savet. Pisao bi ovde sta sam radio ali, neznam ni dal ovo smem. Pomoc na PM ajde, ljudi kad nema boga.

Poslednja izmena:
A sta ja da kazem. Danas uzeo igru dosla na 3 DVD-a, lik mi rece da ih sve kopiram u jedan folder i pokrenem. Kad sam prekopirao sve neki rar fajlovi, nema boga da ja ovo zaigram, ako neko zna neka pomogne. :mad:

2k Tech JT writes:
The other way to view this, is one USER has purchased the game. Not the whole family. So why should your brother play for free?

P.S. : Thread je obrisan malo posle ovog odgovora...

a sta ako sam podijeljena licnost, jel trebam 2 aktivacije? :D

*** brate sta cu kad neznam da ga pokrenem, nemoras da pizdis odmah. Nikad nisam instalirao nijednu igru na ovaj nacin

onda kupi original... nemoras da se mucis

Ne pizdim ja brate, ali ovde ne ocekuj odgovor na to pitanje. Vrati lepo igru u prodavnicu ili nazovi support :)

Pa neka ti oni kazu kako dalje.

Blah ... pa kad sam pre preshao igru *** ! :wall: Neko reche da vreme brzo prolazi dok se igra, slazem se 100% :D
Inache, predjoh onw ver. u medjuvremenu sam nabavio "puno smeha" ver. i reko' ajd' da probam i nju ... vec sam u Arcadia levelu. :D

O igri je sve recheno ... grafika je ok, zvuk i mjuza savrsheni, atmosfera fantastisch, osecaj freeze+wrench=adrenalin, replay value? ... mislim da cu ovo preci kao FEAR i CoD2 znaci nekih 5 x min.:D

Sjajna igra! :)

Izbaci mi ovo this application has failed to start because binkw32.dll was not found. re-instaling the application may fix this problem. Ima li ko neku ideju ili da J...M mamicu liku sto mi je prodao skart. Inace sam instalirao one dve stvarcice koje je neko postavio pre par strana

jel' zna neko kako mogu da dokupim slotove za ona cuda. mogu samo da ih premestam, ali nikako da dokupim extra slotove?!
igra je zahtevna do jaja, ide ispod 20fps samo tako kada krene krkljanac...

@risa :
pretrazi ovu temu, ima vec uputstvo. A uvek je tu i GOOGLE zar ne ? :trust: Ili si u fazonu "a sto bi se ja cimao, reci ce mi neko"

Nisam u tom fazonu.
Guglao sam ja dugo ali sam nalazio programe koji "kao" to rade ali kada skines program nista...

Da ti skratim muke oko trazenja, post broj 482 u ovom treadu, konverzija igre sa dual layera na jedan obican DVD5.

P.S. Kad budes kucao ono iscab data1.cab... itd., kucaj rucno u command promptu, a ne copy paste sa stranice foruma.

Poslednja izmena:
Izbaci mi ovo this application has failed to start because binkw32.dll was not found. re-instaling the application may fix this problem. Ima li ko neku ideju ili da J...M mamicu liku sto mi je prodao skart. Inace sam instalirao one dve stvarcice koje je neko postavio pre par strana
Novi DLL i EXE treba da ubaciš u \Build\Release folder, gde se već nalazi istoimeni DLL.

Evo i ja predjoh igru godine kao sto rece kuzma... hahah... atmosfera je odlicna, prica takodje... grafika isto nije losa... samo da li je to do mene ili su danasnje igre toliko kratke i lake... samo jedanput tokom cele igre sam se pojavio iz one komore... a igra komotno moze da se predje za jedno 15-ak sati... ja nisam hteo sve odmah da predjem pa sam je rastegao na 5 dana... zasto sve mora da bude instant zabava... secam se da je za hl1 trebalo dobre dve nedelje da bi se preslo a sad dovoljno je jedno poslepodne da bi se zavrsilo smesno... kuda li ide gaming uopste... bilo gde i na konzoli i na pc-u su igre sve krace i krace...cccc

PS. Mozda smo i malo omatorili hahahaah :-devil-::-devil-::-devil-:

Uzmi ti GalCiv: Dread Lord ili obican Civ pa ces da vidis kako su kratke :d

Poslednja izmena:
Evo kako kod mene na dva dvd-a.Na jednom dvd-u su fajlovi u vin raru a na drugom vec raspakovani za demon tul.Sledece prvo ides na vinrar i pustis ga da raspakuje 15 min u iso fajl.Kad to zavrsi pokrenes demontul ili alkohol pa ponovo raspakujes taj dobiveni iso fajl,kad taj prvi disk zavrsi zatrazi drugi disk fajl mislim neki secam se broja 31 i zatim ga rucno usmeris na fajl 31 na drugom disku i to je to.Posle toga ide ono nase narodno kolo na igricu i krece bar je kod mene tako sa dva dvd-a.

Zavrsih igru, kao "sad ending". ( nesto kao bad, samo ne tako surov).
Za one koji zele da pogledaju sve zavrsetke, neka posete youtube.

Poslednja izmena:
Sine, vidi Bruce Willis :d:d:d

Pa naravno with chits :D:D

^^^Mozda ako igra na easy.

Ma nema sanse ni na easy...Ma da smo blize 500evra bi mu dao da samo jednom izadje iz komore tokom cijele igre...Ma dajte ljudi.....
E mozda ako je igra stvarno na easy optimizovana lose, tj da su botovi skroz retardirani...Kazem mozda jer nisam probao easy mod...

samo da li je to do mene ili su danasnje igre toliko kratke i lake...
Pokusaj s easy na normal mod, bice teze a i oduzice se malo bogomi :d

Poslednja izmena:
To se podrazumeva hahahah... nevolim da igram na vecu tezinu da se nerviram ovako mogu da se izivljavam i mogu komotno da razgledam okolinu dok ih ubijam... hahaha

za tebe je god mode! :D Kakav car :lupko:

Bogami na hard nivou se spawnujem samo tako :D
A jos kad "regrutujem" big daddy-ja pa sa njim u raid ...al opet mora da se spawnuje kad mi tatica pogine :p ...ma prava sam devojcica :d

Poslednja izmena:
pa ja ne bi rekao da je igra kratka, vec ima easy mod... zamislite da igrate na ultra hard nivo tezina koji je duplo tezi koliko bi vam zivaca trebalo kao sto su se nekad pravile igre na c64 i amigi.... pa jedna sekvenca od par minuta igrana je par dana pa je izgledalo kao da su igre duze... a u stavri i nisu

Nazad
Vrh Dno