Medical pavilion me muci....padnu ona vrata preko i sve sam obisao i nista....ne znam sta dalje......gde naci izlaz sve sam obisao?
Medical pavilion me muci....padnu ona vrata preko i sve sam obisao i nista....ne znam sta dalje......gde naci izlaz sve sam obisao?
Ima li sanse da pokrenem Bioshock na mojoj konfiguraciji? Na najlosije detalje,na 640x480.
Ima li sanse da pokrenem Bioshock na mojoj konfiguraciji? Na najlosije detalje,na 640x480.
Dobro, dobro, bicu kratak i da napomenem, ovo je za OHW izadnje.
1. Prekopirati ceo sadrzaj DVD9 u temp folder, recimo D:\DVD
2. Otpakovati sadrzaj arhive koju sam atachovo u D:\DVD, potvrdite overwrite kad pita
3. Otvoriti command prompt, otici do D:\DVD i ukucati :
iscab data1.cab –i"list.ini" –r
4. Kad iscab zavrsi posao izbrisati iz d:\DVD
Iscab.exe
istools.dll
mediabuild40.dll
list.ini
Ovako je sve spremno za rezanje na jedan DVD5 (3.82GB), no posto ce na kraju instalacije biti verifikacija DVD-a i download sa neta, snabdeti DVD5 sa daemon toolsima, mini slikama i ostalim potrepstinama (ono za ono...) ili jednostano uraditi onako kako kutija rece, rename foldera i pozdraviti se sa instal stitom (ono sto instal stit skida sa neta na kraju instalacije su ustvari ona dva fajla sto dolaze u onom za ono...). U svakom slucaju ovo sto sam napisao je testirano i radi.
Imas u glavnom meniju opciju da ukljucis ''pomocnu strelicu'' i ona ce ti pokazati u igri gde treba da ides. Inace palim je vrlo retko i to kada se bas smorim od trazenja..... Ne znam da li je vama, ali meni je mapa skroz glupavo odradjena.
Mapa je katastrofa. Ali opet bolje nego one 3D mape u Double Agentu u kojima se apsolutno ne možeš snaći. Zato Oblivion ima najbolju mapu![]()
Dobijam istu grešku kao i željko.. U čemu je fora?
Gde da nadjem ovaj prokleti kljuc i jel on uopste bitan????
painless dental ili dandy dental...
obrnuo sam uzduz i popreko ceo nivo ali ocegledno nesto sam preskocio...
plus na jednom mestu me non stop izbacuje na desktop a ne pomaze ni promena drivera...
help
Ja sam skoro presao igru
Tek kada sam usao u apartman sa devojcicama bukvalno sam zazalio sto ih nisam postedeo![]()
meni su jos problem one masine koje ubijajukako njih srediti kojim oruzjem mnogo su jake
ps.one sa crvenim ocima sto drze decu.
Ja sam bio good guy i spasao tri little sestre, i za uzvrat dobio nagradu koju je ona zenska obecala, 200 adama, Hipnotisi big dedija plazmid i jos nesto, mislim da je bio neki tonik... u svakom slucaju to je 200 adama + garant jos 60-80 adama kolko kosta hipnotisi big dedija sto dodje da sam 20-40 adam u plusu... vidite ipak se isplati biti dobrica!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari