Šta je novo?

Bioshock (PC)

Ja sam bio good guy i spasao tri little sestre, i za uzvrat dobio nagradu koju je ona zenska obecala, 200 adama, Hipnotisi big dedija plazmid i jos nesto, mislim da je bio neki tonik... u svakom slucaju to je 200 adama + garant jos 60-80 adama kolko kosta hipnotisi big dedija sto dodje da sam 20-40 adam u plusu... vidite ipak se isplati biti dobrica!

Poslednja izmena:
Ima li sanse da pokrenem Bioshock na mojoj konfiguraciji? Na najlosije detalje,na 640x480.

Poslednja izmena:
Medical pavilion me muci....padnu ona vrata preko i sve sam obisao i nista....ne znam sta dalje......gde naci izlaz sve sam obisao?

Imas u glavnom meniju opciju da ukljucis ''pomocnu strelicu'' i ona ce ti pokazati u igri gde treba da ides. Inace palim je vrlo retko i to kada se bas smorim od trazenja..... Ne znam da li je vama, ali meni je mapa skroz glupavo odradjena.

Poslednja izmena:
Medical pavilion me muci....padnu ona vrata preko i sve sam obisao i nista....ne znam sta dalje......gde naci izlaz sve sam obisao?

Treba da nadjes telekinesis plasmid. Nalazi se u Dental delu :)

Btw mapa nije glupavo uradjena... malo je zbunjujuca ali nije ni suvise klasicna. Duhom se uklapa u celu igru.

Poslednja izmena:
Ima li sanse da pokrenem Bioshock na mojoj konfiguraciji? Na najlosije detalje,na 640x480.

Ja imam od prilike istu konfiguraciju kao ti samo sto mi je grafika 7600GS (i to poprilicno usran 7600GS, nije 400/800 nego 400/666, pre sam imao 6600GT koja je na ovoj istoj konfi bacala vise 3DMark03 nego ova 7600GS)... posto imas 128VRAM-a moraces oboriti texture... inace ja igram na 800x600 sve na low, osim sto su textrue na Max i Hi Deatil Shaders ON (graficka je OC na 500/666). Sve u svemu ide mi zadovoljavajuce, a ti experimentisi, sigurno ces naci odgovarajuce podesavanje u pregrst opcija kolko BS ima u meniju za grafiku.

Poslednja izmena:
Dobro, dobro, bicu kratak i da napomenem, ovo je za OHW izadnje.

1. Prekopirati ceo sadrzaj DVD9 u temp folder, recimo D:\DVD

2. Otpakovati sadrzaj arhive koju sam atachovo u D:\DVD, potvrdite overwrite kad pita

3. Otvoriti command prompt, otici do D:\DVD i ukucati :

iscab data1.cab –i"list.ini" –r

4. Kad iscab zavrsi posao izbrisati iz d:\DVD

Iscab.exe
istools.dll
mediabuild40.dll
list.ini

Ovako je sve spremno za rezanje na jedan DVD5 (3.82GB), no posto ce na kraju instalacije biti verifikacija DVD-a i download sa neta, snabdeti DVD5 sa daemon toolsima, mini slikama i ostalim potrepstinama (ono za ono...) ili jednostano uraditi onako kako kutija rece, rename foldera i pozdraviti se sa instal stitom (ono sto instal stit skida sa neta na kraju instalacije su ustvari ona dva fajla sto dolaze u onom za ono...). U svakom slucaju ovo sto sam napisao je testirano i radi.

Dobijam istu grešku kao i željko.. U čemu je fora?

Imas u glavnom meniju opciju da ukljucis ''pomocnu strelicu'' i ona ce ti pokazati u igri gde treba da ides. Inace palim je vrlo retko i to kada se bas smorim od trazenja..... Ne znam da li je vama, ali meni je mapa skroz glupavo odradjena.

Mapa je katastrofa. Ali opet bolje nego one 3D mape u Double Agentu u kojima se apsolutno ne možeš snaći. Zato Oblivion ima najbolju mapu :)

Mapa je katastrofa. Ali opet bolje nego one 3D mape u Double Agentu u kojima se apsolutno ne možeš snaći. Zato Oblivion ima najbolju mapu :)

Uh,i meni baš ovim redom gode mape.U onom Splinteru ništa živo nisam video.Mada ovde se snalazim,ali mi ne deluje baš sjajno mapa.

Dobijam istu grešku kao i željko.. U čemu je fora?

Zeljko mi je reako da je isao copy-paste komandu sa foruma u total commander na Visti (valjda tako rece) i da je dobio gresku, a kad je rucno ukuco:
iscab data1.cab -i"list.ini" -r
sve je bilo u redu, prema tome ukcaj lepo karakter po karakter i radice.

Poslednja izmena:
Gde da nadjem ovaj prokleti kljuc i jel on uopste bitan????
painless dental ili dandy dental...
obrnuo sam uzduz i popreko ceo nivo ali ocegledno nesto sam preskocio...
plus na jednom mestu me non stop izbacuje na desktop a ne pomaze ni promena drivera...
help

Prilozi

• Bioshock 2007-09-02 18-35-03-06.jpg
    Bioshock 2007-09-02 18-35-03-06.jpg
    78.4 KB · Pregleda: 146
Heh, na jednom mestu.Ja bre uopšte ne mogu da pokrenem j....u igru.Dobijam na 2k forumima čuvenu poruku "Bioshock.exe has stopped working".Izem ti sreću.Kod druga radi bez problema :(

neka tisina......prelaze se nivoi hehehehe.....

Gde da nadjem ovaj prokleti kljuc i jel on uopste bitan????
painless dental ili dandy dental...
obrnuo sam uzduz i popreko ceo nivo ali ocegledno nesto sam preskocio...
plus na jednom mestu me non stop izbacuje na desktop a ne pomaze ni promena drivera...
help

Pogledaj kroz razbijeni prozor, skorz levo na toj slici sto si postovo, videces kljuc na zidu odma ispred, iskoristi plazmid telekinezu i privuci ga k sebi.

Poslednja izmena:
Ja sam skoro presao igru :D
Vala ima dosta da se igra ali .... rasplet je tako neverovatan. Necu previse da pricam ali zaprepascen sam :D
Tek kada sam usao u apartman sa devojcicama bukvalno sam zazalio sto ih nisam postedeo :(
Jos 1.5 nivo i to je to :D
Igra je zaista psycho - pogotovo kada pokupite onu smesu 192... pa kad krenu plasmidi da se menjaju ko ludi :D

Koje tehnike za ubijanje koristite? Ja preferiram cold + francuski kljuc ili flame + machinegun :D Inace, municije ima sve manje i manje :(

Poslednja izmena:
Pa da, zato sam skupio preko 1200 adama i nabudzio se plasmidima i skillovima samo tako :D Sad cim sunem vatru iz ruke padaju ko kruske :D

Btw jel neko slusao malo sta mumlaju "zombiji" po hodnicima? Ili ako bacite roj pcela (ovo je mnogo jako) na njih pa kazu da mrze pcele jer su alergicni? :)

Please ljudi,koristite spoilere.Nemojte mi kvariti ni delić igre.:)

VRH! Ludnica u pravom smislu te rijechi....Igram sa bash pojachanim zvukom i ako ne poludim do kraja igre....uzas :) Inache ne volim bash ovo napucavanje s protivnicima, tj prebrzi su za moj ukus ali ovo je izuzetak :)

Scena na pocetku igre kad dio aviona udara u onaj stakleni prolaz/tunel me ostavila bez daha...Posebno kako je voda uradjena.... Inache igram u 1280x1024 svaki moguci detalj na high glatko ko neku pucacinu od pre godinu dana a ne najnoviji hit sa prosjecnom grafickom :) Optimizacija savrsena...

meni su jos problem one masine koje ubijaju :) kako njih srediti kojim oruzjem mnogo su jake :)ps.one sa crvenim ocima sto drze decu.

Mislis na tatice ;)

Pa ih napunis sa 10-15 kg olova i da vidis kako prestaju da mrdaju :)

Jel zna neko neki sajt gde moze demo da se skine al sa nekim download managerom. Nije bitno da li skida sa vishe izvora odjednom, vec samo da ne keshira sadrzaj kad ja skinem-ono kad ja kliknem na resume pa mi pishe da je fajl promenio velichinu

Ja zavrsio igru.... poslednji nivo je pucanje u fazonu 'ne zna se ni ko pije ni ko placa'.
Generalni utisak - igra je fantasticna. Odlicna prica, odlicna izvedba, opasno zanimljiva, odlican gameplay, sjajno napucavanje, veoma optimizovana - must try!

NE CITAJTE OVO AKO NISTE PRESLI IGRU!

EDIT: upravo sam saznao da igra ima 3 zavrsetka u zavisnosti od toga kako se ponasate prema devojcicama (harvest all, rescue all ili mix kao ja). Dammit!!!

Like I said earlier I finished it HARVESTING all of the little sisters. The plot twist of who you really are, and who has really been helping you was very cool exspecially when it flashes back to all of the " WOULD YOU KINDLY" moments. The point to where you go to the little sister hide away I thought was very cool. It was interesting how they treated you if you were a harvester. I'm anxious to see what the difference will be when saving them.
The ending cut scene was kind of strange. I guess you launch some splicers up to the surface, and it looked like some kind of warhead was being readied to launch.

I saved all the little sisters and when I was brought into their "lair" they were all very respectful; almost awestruck. You're sent off to harvest some Adam in the museum, which is an apparent training facility for the Big Daddies and Little Sisters and they treat you just as they did the "real" Big Daddies earlier in the game. At the end of the game there was a touching (and thankfully short) little montage of the major life events for the little sisters... college graduations, marriages, all with your character at the center and at the end your character's arm is seen with an IV drip (obviously in a hospital bed and looking very old) and each of the little sisters places her hand on yours. The voiceover says something about you becoming these girls' family.

Poslednja izmena:
Odličan game :)
Instalirao danas (za sve koji imaju frku sa instalacijom >> apoteka kod DEM-ija, recept je proveren :D), igram par sati...
Atmosfera i grafika VRH! Retko dobro optimizovano parče software-a, meni radi na 1280x1024 super, sve na max, osm v-sync i high detail shaders (ovo zadnje sam morao da isključim jer mi je game ispadao u windows, to sam na net-u našao kao rešenje i radi!).
Posle Obliviona najbolje iskustvo koje sam video na PC-u u zadnje dve godine (jeste drugačiji tip igre, ali je doživljaj izuzetno originalan i intenzivan).

Uživajte :smoke:

meni su jos problem one masine koje ubijaju :) kako njih srediti kojim oruzjem mnogo su jake :)ps.one sa crvenim ocima sto drze decu.

Treba ti armor-piercing municija da bi ih sto lakse ubio. Najjednostavnije je da ih gadjas granatama ili shotgunom (exploding cells).

Jedan veeeeeeeeeeeliki spojler vezan za Big Daddy-e: (for gx-x)
Na predzadnjem nivou postajes Big Daddy

Poslednja izmena:
Ja sam bio good guy i spasao tri little sestre, i za uzvrat dobio nagradu koju je ona zenska obecala, 200 adama, Hipnotisi big dedija plazmid i jos nesto, mislim da je bio neki tonik... u svakom slucaju to je 200 adama + garant jos 60-80 adama kolko kosta hipnotisi big dedija sto dodje da sam 20-40 adam u plusu... vidite ipak se isplati biti dobrica!

Nisi, ovako bi dobio 480 adama ;)

@Kutija:

e bre @#!@#$% ubi ga sa ovim zadnjim spojlerom !!! :wall: Edituj to i napisi SPOILERCINA vezana za big daddy-je :)

inace, meni je za sada favorit, zap 'em, flame em then throw somthing on 'em :D Ne znam kolko ste se zezali telekinezom ali meni je jedna od omiljenih stvarcica, mozes da dignes "corpse" sa njom i da ih gadjas lesevima, (a mozes les da koristis i kao stit za municiju od turreta recimo) to ih ubija instant, barem vecinu. NE volim da ih zaledim zato sto ne ostaju itemi posle njihove smrti, tj ne ostaje les.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno