Imam jedan problem sa igrom. Naime, dok sam imao 4 slota za plazmide bindovo sam equip plazmid 1,2,3 i 4 na Q, E, HOME i Backspace (poslednja dva su dugmad na misu) poredjao sam plazide u gene bank-u kako mi odgovara (slot 1 struja, slot 2 vatra itd) i sve je super radilo do momenta kad nisam kupio i peti plasmid slot. Tada je prvi slot prestao da bude prvi, drugi je prestao da bude drugi, u prevodu sve se izmesalo. Fazon je sto su plazmidi i dalje poredjani po slotovima kako su i bili, ali jednostavno plazmis u slotu 1 se ne odaziva na dugme za slot 1 vec za npr slot 3. Problem je u tome sto uzmem ja i ajde, ispremestam sve to po shemi po kojoj je on sad to izpremestao kad ne lezi vraze - opet se ispremesta ! :zgran: Kako ja nesto prebacim, tako on promeni redosled po kome su bindovani slotovi, a plazmidi fizicki ne menjaju mesto, bindovi takodje ostaju onakvi kakvih sam ih stavio. Da bih najbolje ilustrovao sta se desava: struja mi stoji u slotu 1 koji je bindovan na "Q", kad stisnem Q on prebaci na telekinezu koj je u slotu 4 (pre kupovine 5-tog slota je prebacivao kako treba), ok, ja prebacim da struja bude u slotu 4 da bi je pozivanjem na taster "Q" dobio, posle toga, pristiskom na taster "Q" dobijam zamrzavanje koje je u slotu 3. Dakle sada "Q" koje je bindovano za slot 1 ne poziva vise ni slot 4, vec 3. I sve ostalo je na taj fazon izmesano. Cim mrdnem neki plazmid u gene bank-u odziv se promesa, bukvalno kao da je na random. I kazem, dok sam imao 4 slota sve je radilo, plazmid koji stavim u 4-ti slot je uvek bio normalno pozivan dugmetom za 4-ti slot... Poludeo sam, taman sam navikao na combo varijante i igrao tako nekih 4 sata i sad ponovo moram da saltam plazmide sa mouse scroll-om, a u frci da koristim SHIFT (onaj selection screen sto pauzira igru) sto mi prilicno kvari gameplay.
edit: vidim na 2K forumimam da nisam jedini, vec je to bug. Plazmidi se rasporedjuju po slotovima po principu "ko prvi devojci - njemu devojka). U prevodu: kad ubacite novi plazmid u slot (bilo koji) taj plazmid postaje automatski bindovan na F1 (default)