Šta je novo?

Bioshock (PC)

Ne treba kopirati direktorijum sa 2000 igara, vec mu samo treba nadenuti drugo ime pre poslednjeg otpozdrava instalacionom stitu.

Poslednja izmena:
BIOSHOCK (OHW) DVD9@1xDVD5 ENGLISH ONLY

Dobro, dobro, bicu kratak i da napomenem, ovo je za OHW izadnje.

1. Prekopirati ceo sadrzaj DVD9 u temp folder, recimo D:\DVD

2. Otpakovati sadrzaj arhive koju sam atachovo u D:\DVD, potvrdite overwrite kad pita

3. Otvoriti command prompt, otici do D:\DVD i ukucati :

iscab data1.cab –i"list.ini" –r

4. Kad iscab zavrsi posao izbrisati iz d:\DVD

Iscab.exe
istools.dll
mediabuild40.dll
list.ini

Ovako je sve spremno za rezanje na jedan DVD5 (3.82GB), no posto ce na kraju instalacije biti verifikacija DVD-a i download sa neta, snabdeti DVD5 sa daemon toolsima, mini slikama i ostalim potrepstinama (ono za ono...) ili jednostano uraditi onako kako kutija rece, rename foldera i pozdraviti se sa instal stitom (ono sto instal stit skida sa neta na kraju instalacije su ustvari ona dva fajla sto dolaze u onom za ono...). U svakom slucaju ovo sto sam napisao je testirano i radi.

Prilozi

Poslednja izmena:
Ma sta komplikujete bre, instalirate igru sa imidza, kad stit pita onda renamujes onaj folder gde se igra instalirala (recimo na bioshock1) i pritisnes cancel na pitanje. I onda mu das andol od 10mg (ne 16) :)

@mLaki kod mene ne funcionise tvoje uputsvo...
kad pokrenem iscab data1.cab –i"list.ini" –r dobijem:
Unknown option: ќilist.ini

ja imam neku verziju gde je jako puno ISO file-ova, nigde nema image-a.... sta treba da uradim da bi preko DT4.10 pocela instalacija???

Poslednja izmena:
Igra je odlicna... stigao sam do medical nivoa... na mojoj mashini sve na high 1024x768, trenutno sa 1.5gb rama ali to bas nema neke veze... average fps je nekih 35fps... najvise sto sam video da je pao na 24fps-a... to je sa 163.44 driverima pre njih sam imao 93.71 i nema neke velike razlike cak mi se cini da je starim radilo bolje... al me sad mrzi da ih vracam... bioshock ceka... ha ahahahah :-devil-:

I'm Bioshock'd!!! :d
Strava igra! Odavno nije izaslo nesto dobro, pogotovu ovako dobro. Neko je bio spomenuo Stalker... Ovo je 2x + zvukovi + atmosfera :D

1 pitanje: ako nemam izlaz na net, jel' mogu da montiram preko npr. Alcohola svoj OHW ISO i da iskoristim ovu najnoviju "pukotinu"?

@sakall
Sta je sa tim mini image fajlovima.Jesi li ih opste okacio?

Poslednja izmena:
Hoce li neko da odgovori vec jednom sta je sa tim mini image fajlom i kako doci do njega?

Zanimljivo_Ono sa rename-om direktorijuma ne prolazi.Kad promenim ime i kliknem na cancel nestane upozorenje wrong disc a patch prijavi da nije mogao da se instalira i onda postoji opcija finish i to je to.Medjutim nigde nema exe fajla.

Zanimljivo_Ono sa rename-om direktorijuma ne prolazi.Kad promenim ime i kliknem na cancel nestane upozorenje wrong disc a patch prijavi da nije mogao da se instalira i onda postoji opcija finish i to je to.Medjutim nigde nema exe fajla.
Nema ga zato što je instaler trebao da ga skine s neta.
Samo ti prebaci novi .EXE i paul.dll u folder gde se već nalazi jedan paul.dll i vozi.

Kopirash disk u poseban folder, mount-ujesh mini image sa gamecopyworld-a, pokrenesh instalaciju...sacekash da skine patch sa neta....skinesh ono za ono, zamenish exe i dll, potom ubacish prilozeni reg key u registry bazu i....:type:

Sad je sve u redu posto sam u medjuvremenu nasao na netu onaj mini image.Dakle prosla je instalacija i patch tako da se sad odoh....

Ovo bi trebalo da bude igra godine? Žali bože 6.x giga da bih igrao simulaciju ludnice...

Sto ta ne bude :) Moze radnja da se desava bilo gde. Isto tako, ko su joj konkurenti za tu titulu?

Poslednja izmena:
Meni se cini da se ovde da bude warn-ova i/ili ban-ova samo tako.:d

Ovo bi trebalo da bude igra godine? Žali bože 6.x giga da bih igrao simulaciju ludnice...

Tako nekako, samo sto je jos ludnica u Atlantidi '60-tih.:d

Poslednja izmena:
Instalirao, i malo igrao. Bilo bi nekorektno da na osnovu 5-10 minuta igre ja komentarisem u ovom trenutku kvalitet same igre, ali iskreno, tesko da ovo moze , barem u mojim shvatanjima, moze biti nesto novo i revolucionarno. Ali Boze, mozda tek sledi odusevljenje.

Inace, na ovoj mojoj konfiguraciji, igram ovu igru u rezoluciji 1024, sve na high, sve osim v-synca je ukljuceno, a trenutno imam i "force global lighting" trenutno na OFF, da li to da stavim na ON i ako to uradim, sta time dobijem i koliko to degradira performanse. Inace, sa ovim podesavanjima imam u proseku oko 50fps...mozda eventualno malo manje, ali to je to.

U svakom slucaju, voleo bih da znam sta je FORCE GLOBAL LIGHTING , i kako to utice na performanse. A sto se same igre tice, na osnovu prvih 10ak minuta igre, mogu reci da je igra dobra, grafika isto, ali mislim da je malo pre-nahvaljena...

Force global lighting u stvari obara zahtevnost i utiče negativno na kvalitet osvetljenja u igri.

Ne znam, ja sam odigrao demo 3 puta do sad (bio prinudjen :) ), i mogu reci da mi je svaki put bilo sve zanimljivije jer sam malo po'vatao neke cake i poceo da zaista uzivam u igri tako da je i gameplay izronio kao kvalitet u mom misljenju o igri.

Moj prvi utisak je da je ovo jedna zabavna igra.Sa dosta dobro urađenim napucavanjem (koliko je to moguće u ovakvom okruženju), bar se meni sviđa. E sad što su to neki levi likovi:d nema veze. Atmosfera je odlična, mada nije ni blizu horor kao što sam ja mislio. Grafika takođe. Mada ovo nije za 99, bar meni. Ovo treba ipak više igrati od sat vremena koliko sam ja igrao za neki jači utisak. Vidim već da će tu biti svega. U početku ima pojedinih dobrih fora tako da se nadam da će se to kasnije samo proširiti. E sad, da li će igra uspeti da bude zanimljiva 20 sati ostaje da se vidi.

Ma sta komplikujete bre, instalirate igru sa imidza, kad stit pita onda renamujes onaj folder gde se igra instalirala (recimo na bioshock1) i pritisnes cancel na pitanje. I onda mu das andol od 10mg (ne 16) :)

Svaka cast tebi i Voodoo-u na odabiru reci. Nema roboform masine koja bi provalila o cemu se radi. Duhovitost srpskog recnika.
:)

igra je bas ludilo, mnogo mi se svidja. Vec sam napisao dosta, ali evo, od full verzije jedva se odvojih nocas da malo i odspavam :D

cisto da znate, kad postedite devojcicu dobijate 80 adama, kad joj izvucete crva (puza zapravo) dobijate 160.

Da, inace te adam poene trosite na masinama koje sluze za kupovinu novih skillova ili povecanje broja slobodnih slotova.
Stoga - spare noone! :D :D :d

Poslednja izmena:
Medical pavilion me muci....padnu ona vrata preko i sve sam obisao i nista....ne znam sta dalje......gde naci izlaz sve sam obisao?

Nazad
Vrh Dno