pa dx 10 po onim shotovima ne donosi ni 1% razlike
koliko sam ja video po testovima sa neta razlika u vodi uzmedju dx9 i dx10 je najdrstichnija, i zaista se vidi razlika
gx-x jes to nabavio full?![]()
ono za ono... onehitwonder :banana:
Jok, upravo sam proveravao.I ja sam mislio da jeste kada sam video post, ali očigledno zulu misli da ta verzija radi.Pojavio se krek?
sto, jel' ne radi?
da prestanem da ga skidam?
ima 17 strana, kad budem imao slobodan dan, procitacu. mozda u nedelju.
ma nije to full ljudi, to je scena kada se hakuje kamera ili bot - sve to imate u demou (mislim da ga bolje poznajem od razvojnog tima, koliko puta sam ga "okrenuo")
shaljivdzija ili neupucen?? :wall:ono za ono... onehitwonder :banana:
Gde se to radi? Ja sam presao demo 2 puta ali oba puta sam "ratovao" sa botovimaVoleo bih da naucim to jos u demou
Hocemo li napraviti neko takmicenje u prelazenju demo-a![]()
Ovde istestirase 11 kartica kao i "Comparison of rendering DX 9 and DX10. Study image qualitypa" pa bacite pogled.
A ovako izgleda pocetak igre na mojoj masini
![]()
Ovde istestirase 11 kartica kao i "Comparison of rendering DX 9 and DX10. Study image qualitypa" pa bacite pogled.
A ovako izgleda pocetak igre na mojoj masini
![]()
Moze, otvoreno Bench Prvenstvo u Bioshock DEMO-u![]()
Prvi put kad ugledas kameru pridjes joj odozdo dok je usmerena na drugu stranu, pogledas gore ka njoj kada si ispod nje i pritisnes "V" da je "uhakujes". Imas jos jedan hack bota koji lezi oboren (isto na "v")
PS
Kao nagrada pobedniku moze da se dodeli full igra:eyebrows: Ajmo sponzori javite se :smash:
Prvo moras da je shokiras, pa da je hakujes na V.Nesto nisam uspeo da hakujem kameru, dok botove jesam. Pritiskao sa "V", ali bez uspeha.
Sta se dobije kada hakujes kameru?
dooobro, aj se sad svi po5erite po meni sto nisam procitao ceo topik od petnaest strana. je8iga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari