Šta je novo?

Bioshock (PC)

meni se cini da je ova zadnja slika iz full verzije, tj. nema je u demo-u.

gx-x, pa dobro, radi ti ok. Moci ces komotno da je odigras bez vecih cimanja. Atmosfera je stvarno vrh, cini mi se da od half-life-a 1 nisam imao slican osecaj....

pa dx 10 po onim shotovima ne donosi ni 1% razlike

zavisi sta je kome razlika. Imas onaj review na http://www.gamespot.com/features/6177688/p-5.html pa pogledaj i procitaj. Lepsi su shaderi, nema onih grubih prelaza u magli. Senke su ostrije...

@Ivan:

ma da, u fajtu pred kraj kod onih stepenica i ambulante je malo trzalo, tipa 30 fps (nisam stiao da gledam), ali mi je vsync bio ON, mada, necu ga ni iskljucivati. Ova igra je kao i doom3 i Q4, ne vredi bez vsync-a jer nije to to.

Poslednja izmena:
koliko sam ja video po testovima sa neta razlika u vodi uzmedju dx9 i dx10 je najdrstichnija, i zaista se vidi razlika

gx-x jes to nabavio full? :)

koliko sam ja video po testovima sa neta razlika u vodi uzmedju dx9 i dx10 je najdrstichnija, i zaista se vidi razlika

gx-x jes to nabavio full? :)

ma nije to full ljudi, to je scena kada se hakuje kamera ili bot - sve to imate u demou (mislim da ga bolje poznajem od razvojnog tima, koliko puta sam ga "okrenuo":D)

nemam ja pojma, nisam igrao demo pa pitam :)

Ljudi, jedno praktično pitanje: na koji način bih mogao u Bgdu da nabavim legalnu kopiju igre?? Mislim, da li je uopšte ima negde u prodaji??

Sa druge strane, da li je OK da se skida sa Direct2Drive-a, da li postoji neki sličan servis (Steam mi se čini komplikovan), ili mi preostaje jedina kombinacija da mi je neko donese iz inozemstva, ukoliko shvatim da mi se više ne čeka...

Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Pa zar je moguce da igra nemoze da se ishakerise. Toliko tezih problema je resavano a nemoze da se resi ovaj. NEVEROVATNO :wall:

ono za ono... onehitwonder :banana:

sto, jel' ne radi?
da prestanem da ga skidam?

ima 17 strana, kad budem imao slobodan dan, procitacu. mozda u nedelju.

Poslednja izmena:
ma nije to full ljudi, to je scena kada se hakuje kamera ili bot - sve to imate u demou (mislim da ga bolje poznajem od razvojnog tima, koliko puta sam ga "okrenuo":D)

Gde se to radi? Ja sam presao demo 2 puta ali oba puta sam "ratovao" sa botovima :D Voleo bih da naucim to jos u demou :)

Hocemo li napraviti neko takmicenje u prelazenju demo-a :)

Poslednja izmena:
Ne pamtim da sam više gluposti i fejkova video po prodavnicama, možda samo za SC:Chaos theory

Odigrao sam taj demo konacno. Lele sto je dugacak... Deluje ok, mada mi je jako glupa ona animacija posle gde ti kao reklamiraju igru, i montiraju 100 nacina da ukokas neprijatelja... kao da je razeltanje komadica protivnika jedina stvar u igri.

Nisam nesto primetio da je seckalo, na jednom momentu je usporilo na tren, dole pred sam kraj kad navale na tebe sa svih strana, pa sibaju oni, moja dva hakovana security bota i jedan turret, tu je na par sekundi zaseklo.

Ali blagi boze koja glupost. Izbacili su naginjanje iza coska (lean). Nesto sto je u igrama od doba Thiefa i SystemShocka 2 (ok mozda je bilo prvi put u nekom Rainbow 6, ne secam se vise)je ovde nepotrebno. Zasto bi ti hteo da gvirnes iza coska bez da im ceo izadjes na nisan. Ali cemo zato da napravimo igru koja se ima specijalno dugme za hvatanje zaklona, koje dinamicki reaguje na tvoju sredinu. (GeOW i'm looking at you). Ono sto su bile osnovne stvari u FPS igrama (dakle, ti kontrolises kretanje, i ti "rucno" trazis zaklon i gvirkas da bi raspalio po nerpijateljima) oni izacuju i na osnovu toga prave novi nevidjeni feature u igricama za konzolice, cover.

de si ti video cover dugme u bioshock-u ?! Inace ja "lean" sem u GRAW-u nikad nisam koristio. Koji ce ti to uopste.

Gde se to radi? Ja sam presao demo 2 puta ali oba puta sam "ratovao" sa botovima :D Voleo bih da naucim to jos u demou :)

Hocemo li napraviti neko takmicenje u prelazenju demo-a :)

Moze, otvoreno Bench Prvenstvo u Bioshock DEMO-u ;)

Prvi put kad ugledas kameru pridjes joj odozdo dok je usmerena na drugu stranu, pogledas gore ka njoj kada si ispod nje i pritisnes "V" da je "uhakujes". Imas jos jedan hack bota koji lezi oboren (isto na "v")

PS
Kao nagrada pobedniku moze da se dodeli full igra:eyebrows: Ajmo sponzori javite se :smash:

dooobro, aj se sad svi po5erite po meni sto nisam procitao ceo topik od petnaest strana. je8iga.

Ovde istestirase 11 kartica kao i "Comparison of rendering DX 9 and DX10. Study image qualitypa" pa bacite pogled.

A ovako izgleda pocetak igre na mojoj masini :D:D
Bioshock2007-08-3114-58-53-57-1.jpg

Poslednja izmena:
Ovde istestirase 11 kartica kao i "Comparison of rendering DX 9 and DX10. Study image qualitypa" pa bacite pogled.

ajd' sad ti lepo podeli sa nama gde si uzeo igricu i koliko si se otvorio za istu :wave:

Ukoliko (naravno nije kupio original) je nasao ono sto sam i ja nasao, igra ce izbaciti gresku pri ucitavanju prvog nivoa - Lighthouse.

Moze, otvoreno Bench Prvenstvo u Bioshock DEMO-u ;)

Prvi put kad ugledas kameru pridjes joj odozdo dok je usmerena na drugu stranu, pogledas gore ka njoj kada si ispod nje i pritisnes "V" da je "uhakujes". Imas jos jedan hack bota koji lezi oboren (isto na "v")

PS
Kao nagrada pobedniku moze da se dodeli full igra:eyebrows: Ajmo sponzori javite se :smash:

Nesto nisam uspeo da hakujem kameru, dok botove jesam. Pritiskao sa "V", ali bez uspeha.

Sta se dobije kada hakujes kameru?

dooobro, aj se sad svi po5erite po meni sto nisam procitao ceo topik od petnaest strana. je8iga.

15 strana... pogle ovo: 1 - 20 | 21 - 40 | 41 - 60 | ... | 2521 - 2540 | 2541 - 2560 | 2561 - 2577 ( To su brojevi strana koje ja pratim , a ti bichujes za 15 strana. Uostalom da si procitao prvih 5 komentara na bilo kom trekeru video bi da ne radi to izdanje)

Evo posta sa jednog od zescih torrrenata:

"Bought the game on steam today. Best 55 bucks i ever spent :-D
It's nice though to see that some people are trying to get a crack working!
Thanx!"

Sikili:
Vrlo dobar i detaljan test raznih video kartica.Interesantni rezultati.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno