Šta je novo?

Bioshock (PC)

Odgledao sam ovih nekoliko klipova i mogu da kažem da me pojedini delovi igre, po atmosferi, podsećaju na American McGee's Alice (ono napucavanje sa bolničarkama u polumraku). Moguće je da se varam, mada ne verujem...

U svakom slučaju JEDVA ČEKAM!!!!!!!!!

Meni je upravo boldovano razlog za strepnju :) Anyway, igra se pojavila za Xrod 360™ :)

Koja je to igra, taj American McGee's Alice ? Kad je to izaslo ? Pre Hrista ? :d

Poslednja izmena:
Koja je to igra, taj American McGee's Alice ? Kad je to izaslo ? Pre Hrista ? :d

Ukoliko nije sarkazam u pitanju - to je jedna od najoriginalnijih igara ikada. Quake III mašina zalepljena na knjigu Luisa Kerola. Rezultat - fascinantan.

Ukoliko je ipak sarkazam u pitanju - e, yebi ga onda...

Anyway, igra se pojavila za Xrod 360™ :)

Nešto mi je mala verzija za tu konzolu:trust:.Obično su PC verzije bile dosta manje dosad,koliko li će onda biti PC verzija?

edit:možda je i moja greška,negde sam video 71x50 mb a negde 71x100mb?

Poslednja izmena:
Skinuo! :D Verzija je za xrod360 doduse, tezi 7602 MB.

Poslednja izmena:
No way!!

Dolazi vreme za BR disc:p

@kUdtiHaEX: You lucky bastard:p:)

Poslednja izmena:
Nije za mene, za ortaka je...
Cim izadje PC verzija, bice kupljena za pola sata max :D stay tuned...turururu :)

Poslednja izmena:
kUdtiHaEX je moj drug:p

Dok chekam bioshock, igram system shock...i pijem fanxu shockatu:p
...ja treba da se bavim marketingom, na nekoj glupachkoj televiziji, samo tamo mozhete chuti ovakve rime...

Ode da spavam.

Poslednja izmena:
Hm, da, u igri se ne može umreti? U System Shocku se mogla aktivirati komora za respawn, ali je svako oživljavanje koštalo gomilu nanita koji su trebali za apgrejdovanje, a i u praksi se nije moglo oživeti više od par puta. Ovde se umre i oživi u regeneracionoj komori za džabe, bez ikakvih troškova?

Hm, da, u igri se ne može umreti? U System Shocku se mogla aktivirati komora za respawn, ali je svako oživljavanje koštalo gomilu nanita koji su trebali za apgrejdovanje, a i u praksi se nije moglo oživeti više od par puta. Ovde se umre i oživi u regeneracionoj komori za džabe, bez ikakvih troškova?

Ne mora ni to biti loše ako je lepo zamišljeno i odrađeno.Taj koncept večnosti se i uklapa u priču koliko sam ja ukapirao po trejlerima i člancima...Pade mi sad napamet tehnika igranja svih nas...igraš - pogineš -last save i kao da ništa nije bilo :trust: ...možda ovo unese i malo logike u sve to :)

Previshe smo ozbiljni mi igrachi.
Mislim kao grupacija, teshko nam je udovoljiti...

Samo kukamo:p

Verovatno se gubi sve od opreme i dzidzabidza koje se pokupe pre pogibije/respawna.Kao u SS? G'o ko pistolj :d

Hm, to stoji kada tako postavite, međutim ipak je bio neophodan određeni nivo da bi se prešle neke deonice npr. nakrcane neprijateljima, sa teško dostupnim položajima neprijatelja ili sa bossovima. Sada se bukvalno može ubijati jedan po jedan i stalno se respawnovati i nastavljati tamo gde si stao. Mada opet, ko zna, možda nije loše rešenje i možda ukazuje da igra nije tako laka :p

Nacin na koji je uradjen Save u nekoj igri (kao i health) je jako bitan i mozda nebi bilo lose da se na tu stranu vode neka istrazivanja i uvede neki standard.

Ako se ne varam PC demo izlazi 17. avgusta!

Poslednja izmena:
tj. sutra, a ne varas se

Poslednja izmena:
Gledao sam gameplay video.. zesci smor... Volim FPS ali mrzim kada umesto klasicnog oruzja (sto veca puca => veci damage) koriste nekakve kuglice, spriceve, panjeve, ... Totalno bezveze.

Vrh Dno