- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
@Socom: SS= System Shock maybe ? 
@colt: AAAaaaa to! Pa to ovde u mojoj palanci nisam nigde nasao, vidis...na koliko diskova je System Shock?
Nisam ga igrao, cesto ga mnogi pominju, ali bas je niko nikad iz blizeg okruzenja moga, nije igrao.
@Filipenko: 'Aje me lozi jos malo, apstiniram od nekog ozbiljnog igranja skoro mesec dana, a sada bioshock, i josh System Shock...
Bicje shock the monkey
I am the monkey!
And i'm shocked!
Iskreno, navucju se ko ******
Dosadile mi ove klasicne pucacine...treba malo suspensa, malo straha i prepadanja, jezive atmosfere itd.
@Filipenko: 'Aje me lozi jos malo, apstiniram od nekog ozbiljnog igranja skoro mesec dana, a sada bioshock, i josh System Shock...
Bicje shock the monkey
I am the monkey!
And i'm shocked!
Iskreno, navucju se ko ******
Dosadile mi ove klasicne pucacine...treba malo suspensa, malo straha i prepadanja, jezive atmosfere itd.
E da nam je sad siroma Fairlight ziv, vec bi smo igrali Bioshock.
Razor, Fairlight i ostali, neka im je vecna slava. I neka im se ime pamti na amiga disketama.
Razor 1911 josh uvek postojeE da nam je sad siroma Fairlight ziv, vec bi smo igrali Bioshock.
Razor, Fairlight i ostali, neka im je vecna slava. I neka im se ime pamti na amiga disketama.
Skinuh sinoc HD TRAILER za ovo i Crysis pa to je boleshtina,stvarno fenomenalno,iako ne volim ovakav tip igara ovo cu sa slashcu igrati ako ni zbog cega drugog onda bar zbog grafike...
Kao i Fairlight.Razor 1911 josh uvek postoje
Ma adje bre kakvo ocenjivanje kad igra nije jos izasla !?!?!?!
Jel moze neko da okaci link ka onom traileru od 300 i kusur mega? Link ka njemu iz prethodnog threada o igri ne radi vise. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari