Šta je novo?

Bioshock (PC)

@colt: AAAaaaa to! Pa to ovde u mojoj palanci nisam nigde nasao, vidis...na koliko diskova je System Shock?
Nisam ga igrao, cesto ga mnogi pominju, ali bas je niko nikad iz blizeg okruzenja moga, nije igrao.
Thx colt:)

Inace pogledao sam trejler i ono je bolesno, grafika je fina, ali ceo onaj trip sa onim izlivima krvi...sick!
Svidja mi se...za sada:p
Mada negde broj poligona zna da opasno padne, kao da nisu svim detaljima posvetili istu kolicinu paznje, to mi je malo shit, na jednoj slici vidis konopac koji je extra odradjen, na drugoj slici vidis da lik ima "kockaste prste".
To su sitnice, sama atmosfera izgleda dobro.

Poslednja izmena:
@colt: AAAaaaa to! Pa to ovde u mojoj palanci nisam nigde nasao, vidis...na koliko diskova je System Shock?
Nisam ga igrao, cesto ga mnogi pominju, ali bas je niko nikad iz blizeg okruzenja moga, nije igrao.

Obavezno odigraj SS. Znaci igra je kombinovala nekoliko zanrova, a atmosfera u igri je nesto najjezivije. Ako te zanima setnja po SF brodu sa gomilom mutanata, hackovanje kompjutera, nimalo lake zagonetke, prica koja ubija i zavrsnica igre koja je po meni jedna od najboljih uopste, obavezno SS odigraj. Instaliraj SS, skini fix za XP i uzivaj. Skini sa nekog torenta igru i cepaj. Igra staje na jedan CD.:smoke:

LOLz!
Ja obozavam romanticne shetnje po jezivim brodovima.
Jel' neko pomenuo film Event Horizont?
Eto, bas cju morati da je nadjem.
Thx.

Event Horizon je jedna uživancija u parku sa sve roštiljem u odnosu na Šok Sistema i šokove koje će ti priređivati Šodan :)

Ono što je diskutabilno jeste koliko će od toga biti viđeno u Bioshocku. Će da vidimo...

@Filipenko: 'Aje me lozi jos malo, apstiniram od nekog ozbiljnog igranja skoro mesec dana, a sada bioshock, i josh System Shock...
Bicje shock the monkey:p
I am the monkey!
And i'm shocked!
Iskreno, navucju se ko ******:p
Dosadile mi ove klasicne pucacine...treba malo suspensa, malo straha i prepadanja, jezive atmosfere itd.

@Filipenko: 'Aje me lozi jos malo, apstiniram od nekog ozbiljnog igranja skoro mesec dana, a sada bioshock, i josh System Shock...
I am the monkey!
And i'm shocked!
Dosadile mi ove klasicne pucacine...treba malo suspensa, malo straha i prepadanja, jezive atmosfere itd.

Bez sale. SS ti je lektira FPS-FRPG-VAMPIRELLA:d I danas posle 8 god. izgleda lepo i ****no strasno.:-devil-: Imash vremena malo da se istresesh sa SS, i taman ce da izadje Bioshock.
;)

I am the monkey!
And i'm shocked!

Sokom c i j ne daju ć ... Jako me nervira to, aj nauči :D

Sad baš da izgleda lepo i danas...to je subjektivan utisak. Mislim da ćeš pride imati problema da ga pustiš pod XP-om, mada verovatno postoji neko rešenje za to. System Shock 2 je jedna od onih igara koje su ostavljale bez daha tokom i nakon igranja. SS2, Deus Ex, Morrowind, sve specifične simbioze akcionog izvođenja i RPG elemenata, sve na sjajnom nivou. Danas slušam priče kako su u stvari igre od kojih sam onda bežao (tipični žanrovski naslovi, klasični fps, klasični izometrijski rpgovi i sl.) fantastične, a da su ovakve igre krš. Nije nego :)

@Goranstein: Pfff. Hoćeš ovako, ha? Znaš šta mrzim SR tastature, navikao sam na EN, *** šta da radim.
Znaš koliko je teško prebaciti se na drugi raspored...evo svaku reč sa z, počnem sa y i obrnuto.
Ili sam ja totalno skrenuo sa puta?
Sta si u stvari hteo reći?:p

@filipenko: Stvar ukusa, navike i sl, ja chesto dam shansu naslovima koji su me totalno odbijali, i svide mi se chesto, ne uvek.
Ima valjda neka caka za igranje SS na xp-u, mada tek treba "nabaviti" SS.
Svakako, im josh tih igara od kojih sam bezao...
Ja sam bash vizuelni tip gejmera, chesto mi je taj vizuelni dojam iznad ostalih stvari u igri, a i sitnichar sam, ***:p

Nego ode ovo van teme.

Nadam se da ste se svi opremili novim grafuljama, procesorima....poslednji tj. Launch Trailer je tu. Evo i linka...

A evo ga i najbolji gameplay trailer, za one(driver@'amza.com) :d koji jos uvek ne znaju o chemu je rec. :)

Poslednja izmena:
izasao je i demo... ali samo za xbox (za pc se najavljuje krajem meseca)

Krajem meseca?Pih,pa tada već izlazi full:type:

E da nam je sad siroma Fairlight ziv, vec bi smo igrali Bioshock.

Razor, Fairlight i ostali, neka im je vecna slava. I neka im se ime pamti na amiga disketama.

E da nam je sad siroma Fairlight ziv, vec bi smo igrali Bioshock.

Razor, Fairlight i ostali, neka im je vecna slava. I neka im se ime pamti na amiga disketama.

:Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje

Skinuh sinoc HD TRAILER za ovo i Crysis pa to je boleshtina,stvarno fenomenalno,iako ne volim ovakav tip igara ovo cu sa slashcu igrati ako ni zbog cega drugog onda bar zbog grafike...

Skinuh sinoc HD TRAILER za ovo i Crysis pa to je boleshtina,stvarno fenomenalno,iako ne volim ovakav tip igara ovo cu sa slashcu igrati ako ni zbog cega drugog onda bar zbog grafike...

Ken Levine je u nekom intervju rekao da samo 80 ljudi radi na vodi u igri.:smoke:

80 ? pa to nije ništa .. statistika kaže da toliko kineza živi po kvadratnom metru stambenog prostora u KG-u :d

Evo par ocena za Bioshock:

OXM UK: 10
PCG UK: 9.5
Xbox World: 9.4
Alternative Press: 10
Game Informer: 10
Gamers: 9.8

Ma adje bre kakvo ocenjivanje kad igra nije jos izasla !?!?!?!

Ma adje bre kakvo ocenjivanje kad igra nije jos izasla !?!?!?!

Press materijal koji se deli samo odredjenom krugu ljudi iz game industrije.
Demo je vec izashao. Znam da iz demo pressa ne moze da se dobije celokupna slika o igri, ali je dovoljno da se vidi da li igra ima potencijala ili ne, a Bioshock to ima 100%.

Jel moze neko da okaci link ka onom traileru od 300 i kusur mega? Link ka njemu iz prethodnog threada o igri ne radi vise. Hvala

Thanx to goran.a ;)

Poslednja izmena:
Odgledao sam ovih nekoliko klipova i mogu da kažem da me pojedini delovi igre, po atmosferi, podsećaju na American McGee's Alice (ono napucavanje sa bolničarkama u polumraku). Moguće je da se varam, mada ne verujem...

U svakom slučaju JEDVA ČEKAM!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno