Šta je novo?

Bioshock (PC)

Meni se gameplay jaaaako dopao :) Mogu reci da je ovo jedna od retkih igara koja mi se dopala na osnovu samog demo-a.

Ja cu jedno sat vremena samo da se setkam i razlgedam kroz prozore :)

Jako me podseca na 20 000 milja pod morem. Jedva cekam.

Gledao sam gameplay video.. zesci smor... Volim FPS ali mrzim kada umesto klasicnog oruzja (sto veca puca => veci damage) koriste nekakve kuglice, spriceve, panjeve, ... Totalno bezveze.

yooyo breeee....nije bash sve tako strasno.:D Spricevi su povezani sa plasmidom. Dobro je da je neko malo promenio tok. Malo je smorilo sa Quake-UT-Doom classic teskim naoruzanjem. A i bilo je raznoraznih hi-tech djakonija u SS2, pa je logicno malo da okrenu u drugu stranu. Zanimljivo. Nadam se da cesh promeniti misljenje, kada budesh odigrao igru.:bottle:

Yep.Ovde se ne radi o Jacku Carveru niti o space marincima.Ovde je izgleda akcenat na mozdanoj masi :d ...daklem, spricevi, retorte i epruvetice.U rukama naucnika smrtonosno oruzje :p
Meni je bas super da bude mali otklon od standardnih shootera...ovde je sve proslo kroz pazljiv dizajn, da se napravi sto bolja atmosVera :) Jer ipak glavni lik upada u naucnicki raj smrznut u vremenu od ranih godina proslog veka.Nema tu blastera, lasera i redeemera...
Kad ce igra vec jednom da stigne... :)

ovo napucavanje podseca na stubbs the zombie ili kako se vec zvao onaj shit...
slobodno me ispljujte...:)

Poslednja izmena:
meni se po shotovima uopste ne svidja gde je igra skrenula

iskreno se nadam da gresim

Izađe review na IGN-u. 9.7

Dopune:

On our gaming PC running a Core 2 Quad processor with a GeForce 8800 GTX, and 4 GB of RAM, it ran very well, with only a few occasions of seemingly random framerate hitches.
Opušteno, još kada bi rekli u kojoj rezoluciji. Uplašio sam se da će biti zahtevno, ali sada mi je laknulo, svi ionako furamo C2 Quad i 8800 GTX, a 4 GB rama su bagatela.

If there's anything disappointing about BioShock, it's the ending. We found the resolution to be somewhat abrupt for a game in which so many things are colliding and bubbling beneath the surface.
Sjajno, sjajno...

For instance, if you've been hammering away at a Big Daddy for five minutes and gotten him down to around a quarter of his health, that's exactly how much he'll have after you die and return to battle.
Bitke sa 1 neprijateljem od 5 minuta? WTF?

The PC version definitely outclasses the Xbox 360, mostly because of the ability to crank the resolution to 1920 x 1200. If you've got a Vista rig with a DX10 card, you can expect some heightened particle effects, crisper real-time shadows, and more dynamic water, but the game looks gorgeous regardless.
DX10? Ma super. Senke malo veće rezolucije i to bi bilo to...ah, da ne pominjem dinamičniju vodu :d Ako razlike u detaljima između Xrod 360™ verzije i PC verzije nema, već je razlika samo u mogućnosti podešavanja veće rezolucije, praktično to znači da i ovde nema neke vajde od DX10, već od same sirove snage DX10 karti.

DX10? Ma super. Senke malo veće rezolucije i to bi bilo to...ah, da ne pominjem dinamičniju vodu :d Ako razlike u detaljima između Xrod 360™ verzije i PC verzije nema, već je razlika samo u mogućnosti podešavanja veće rezolucije, praktično to znači da i ovde nema neke vajde od DX10, već od same sirove snage DX10 karti.

Pazi, Kompany of Heroes DX10 mod je zxahtevan do neba i preko, a takodje donosi samo volumetric explozije, selfshadows i ostrije i preciznije obicne senke i osvetljenje. A ima <30FPS na C2Q i 8800Ultri

Tačno, ali sam se nadao da je to samo trapavo odrađena zakrpa za DX10 mod, izbačena nakon nekog vremena na silu tek da bi se opravdalo postojanje DX10 kad već nije bilo igara koje ga podržavaju.

Poslednja izmena:
IGN je u poslednje vreme prilično oštar što se tiče ocena tako da mi ovo deluje baš čudno.Mnogo je to velika ocena.Od 95-100 bi valjda trebalo da bude rezervisano za legendarne igre koje se pojavljuju 2 ili 3 puta godišnje:trust:?Mene najviše brine onaj drugi deo što je Filipenko izdvojio,ostalo ne toliko.

Hehe kakav trip....
kreza.gif

Bioshock Glitch: Inside Bioshock's Big Daddy
http://www.youtube.com/watch?v=V_2yJsgaYLo

Poslednja izmena:
Igra ima mali milion nacina da se predje i mislim da ce moci da se odigra dosta puta,a da ne dosadi. Dobre su one fore sa Electro shock i vodom. Bacish na metalni stub koji je u vodi struju i poubijash sve.:-devil-:

Poslednja izmena:
IGN je u poslednje vreme prilično oštar što se tiče ocena tako da mi ovo deluje baš čudno.Mnogo je to velika ocena.Od 95-100 bi valjda trebalo da bude rezervisano za legendarne igre koje se pojavljuju 2 ili 3 puta godišnje:trust:?Mene najviše brine onaj drugi deo što je Filipenko izdvojio,ostalo ne toliko.

Legendarne igre izlaze 2 ili 3 puta u 5 godina, ako mene pitaš. Svaki put kada se pojavi neka takva igra, ljudi gledaju u neverici i pitaju sebe dali je ovo baš ta legendarna igra ili je nešto što će se brzo zaboraviti. To ćemo saznati tek za godinu-dve.

Što se tiče DirectX 10 preformansi, pa već znamo da ta poboljšanja nisu toliko epohalna koliko naplaćuju u FPS. Evo kako to izgleda u praksi.

Poslednja izmena:
Nisu tako rekli, što doduše ne mora da znači da nisu mislili tako. Rekli su na jednom mestu da na C2 Quad i 8800 GTX i 4 GB radi dobro, osim što ponekada secne, a na potpuno drugom mestu da je lepo što se u odnosu na Xrod 360™ može povećati rezolucija na 1920 x 1200.

Nisu na potpuno drugom mestu, nego jedno posle drugog. Istina da nisu naglasili ali može da se zaključi. A i ne verujem da bi navodili veću rezoluciju kao prednost PC verzije da u njoj igra ne radi dobro na takvoj konfiguraciji.

Legendarne igre izlaze 2 ili 3 puta u 5 godina, ako mene pitaš. Svaki put kada se pojavi neka takva igra, ljudi gledaju u neverici i pitaju sebe dali je ovo baš ta legendarna igra ili je nešto što će se brzo zaboraviti. To ćemo saznati tek za godinu-dve.

Što se tiče DirectX 10 preformansi, pa već znamo da ta poboljšanja nisu toliko epohalna koliko naplaćuju u FPS. Evo kako to izgleda u praksi.

Pre godinu-dve su pricali kako nema igara koje mogu da iskoriste sav potencijal high end grafickih karti, a sad nema high end hardwera koji moze da izgura nove igre.

Pre godinu-dve su pricali kako nema igara koje mogu da iskoriste sav potencijal high end grafickih karti, a sad nema high end hardwera koji moze da izgura nove igre.

Uticaj konzola na tržište :d

I to, i cinjenica da te igre nisu DX10 native, vec zakrpljeni DX9. Sorry na offu

Gde si nasao demo? imas li link?

Vrh Dno