@nikol's mislim da kosta 10 - 20 eura ali je veliko pitanje da ces naci original zvucnik i pitanje je sta ce ti oni nakalemiti na tvoj fon. Ako mozes potrazi negde na netu ili ako imas nekoga u Nemackoj da ti donese jer bi ti se tako mozda najvise isplatilo ako zelis da zadrzis ovaj telefon jos uvek. Mene fon mnogo bolje sluzi od kada koristim njegove original teme(ne nikako pravljene,niti nove instalirane) mada se razmisljam da uzmem polovan N70 ili 6120 zbog Symbiana jer mi sve vise treba neko takvo cudo. Pozz :wave:@nenad.j and DaX... Tacno je da je membrana odradila svoje...Slusao sam ziku na njemu u vek na max 10!!! Ali mi je cudno kada mu ubodem cackalicu u levu stranu i drzim je unutra...on normalno radi!!! Nego koliko je zvucnik? pozzzz
edit: sad sam mu skinuo onu mrezicu ispod koje stoji zvucnik i vidim da hoce da "izleti" kad pojacam na maximum... Na 5-6 radi normalno moze i na 7-8,ali 9-10 krci ubija
Zavrsio sam mapu Beograda istu kao i za Zrenjanin ali je velicina .jar fajla oko 15 MB. Testirao sam je sa Kwyshell MidpX Emulatorom i radi na kompu, ali nece da se instalira na telefon, tj. posle reseta pukne.
Da li neko zna kako da prilozenu bmp sliku konvertujem u png a da velicina fajla bude ispod 50Kb. Za ZR su mi iste slike 228x221 zauzimale od 1 do 10 Kb dok za BG od 5 pa do 100 Kb, sve u zavisnosti koliko je objekata na slici.
Pozz
U pa to bi bilo extra!!!! Jedva cekam da zakacis mapu Bg-a... E a da li neko zna jel postoji neka druga mapa bg-a osim ove koja se nalazi na forumu a da moze da se koristi kao mapa za gps na sxg75?@Pedjos83 radi se o sledecem: Za ZR sam napravio mapu koja sadrzi malu bazu podataka svih ulica i koordinate (u pikselima) gde se te ulice nalaze. Pogledaj post 3839 http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1445560&postcount=3839 tako da je moguce uneti ime ulice i odmah dobit
Mapa Beograda sa mogucnocsu pretrazivanja ulica
http://www.sendspace.com/file/fmin7f
Jel bi mogao neko da je stavi na niki postojaniji link?
koji program koristite za otvaranje torrenta?
Mapa Beograda sa mogucnocsu pretrazivanja ulica
http://www.sendspace.com/file/fmin7f
Jel bi mogao neko da je stavi na niki postojaniji link?
Bravo!!! E extra je mapa!!!
Jedino da zakacis na rapidshare mada i tu ce da sklone ako neko ne bude duze vreme skidao taj fajl...
2.Sta da radim kada mi se preko java adaptera posle konvertovanja pojavi BAK file?
Ako neko zna odgovor molim vas neka odgovori. Hvala unapred, pozz
@djole90 dobio si posle konvetovanja ime fajla:" ime fajla.jar.bak"
Treba samo da ga preimenujes u:" ime fajla.jar" i to je to!
Nisi me razumeo. Ja sam posle konvertovanja dobio ime fajla: "ime fajla".jar
a ne "ime fajla.jar.bak"!
A tip fajla mi je BAK file! Nije JAR kao sto bi trebalo.
Stvarno ne znam sta da radim?
U svakom slucaju hvala ti, pozz!
Nisi me razumeo. Ja sam posle konvertovanja dobio ime fajla: "ime fajla".jar
a ne "ime fajla.jar.bak"!
A tip fajla mi je BAK file! Nije JAR kao sto bi trebalo.
Stvarno ne znam sta da radim?
U svakom slucaju hvala ti, pozz!
@djole90 Radis li ovo preko Java mobile adaptera? Ako ne radis okacicu ti jer je bas dobar. Meni se tako desavalo kao sto sam ti objasnio, mada mi se desi da nekada jar fajl zadrzi original rezoluciju a ja hocu da mu stavim da to bude 320x240.
Da radim preko Java Adapter for Mobile(JAM 2.0.0.2)! Skinuo sam ga bas sa Bench-a, ne mogu tacno da se setim ko ga je postavio!
Ako ti imas neku bolju ili noviju verziju, nakaci je pa ce mo da vidimo sta ce da bude sa njom! Pozz
Da radim preko Java Adapter for Mobile(JAM 2.0.0.2)! Skinuo sam ga bas sa Bench-a, ne mogu tacno da se setim ko ga je postavio!
Ako ti imas neku bolju ili noviju verziju, nakaci je pa ce mo da vidimo sta ce da bude sa njom! Pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari