Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

@psaras baterija ima jos na ebuy.com i u Nemackoj.Ja sam prekljuce dao pare komsiji jer je otisao u Nemacku na mesec dana pa ce da mi kupi sve delove za EF81.Da sam znao pa da mu kazem ranije...Ovako nista.pozzzzzzz

Nisi me razumeo. Ja sam posle konvertovanja dobio ime fajla: "ime fajla".jar
a ne "ime fajla.jar.bak"!
A tip fajla mi je BAK file! Nije JAR kao sto bi trebalo.
Stvarno ne znam sta da radim?

Pa preko BMC-a kliknes na rename i izmenis umesto .jar.bak stavis .jar...Sta je tu toliki problem???
Inace ti dobijes .jar i jos jedan .jar.bak fajl ovaj drugi je ustvari BACKUP ukoliko bude problema...pozzzzzzzzzzz

Pa preko BMC-a kliknes na rename i izmenis umesto .jar.bak stavis .jar...Sta je tu toliki problem???
Inace ti dobijes .jar i jos jedan .jar.bak fajl ovaj drugi je ustvari BACKUP ukoliko bude problema...pozzzzzzzzzzz

@nikola's to "rename" moze da se uradi bez bilo kakvog programa jer je potpuno isto,samo desni klik i "rename" i to je to. :smoke:

@psaras baterija ima jos na ebuy.com i u Nemackoj.Ja sam prekljuce dao pare komsiji jer je otisao u Nemacku na mesec dana pa ce da mi kupi sve delove za EF81.Da sam znao pa da mu kazem ranije...Ovako nista.pozzzzzzz

Ako imas poverenja ti pusti sms komsiji da kupi jos jednu bateriju a ja placam pivo tebi i komsiji :)

Ljudi nastao je jedan problem sa fonom. Desi mi se d mi sam izbaci ikonicu kao da je zakacen usb ili da pomeni profil sa general u hands free i nece da mi se konektuje preko usba na komp. Malopre mi je pao ali nije bio opasan pad, neverujem da je on njega ali moze i to biti. Ja mislim da su mu se konektori nesto zeznuli jer ocigledno nesto smelcuje, sta vi milsite o tome?

Ljudi nastao je jedan problem sa fonom. Desi mi se d mi sam izbaci ikonicu kao da je zakacen usb ili da pomeni profil sa general u hands free i nece da mi se konektuje preko usba na komp. Malopre mi je pao ali nije bio opasan pad, neverujem da je on njega ali moze i to biti. Ja mislim da su mu se konektori nesto zeznuli jer ocigledno nesto smelcuje, sta vi milsite o tome?

@MlanB80 I ja sam imao slican problem kada sam imao FW48. Telebon jednostavno pobrljavi sam od sebe. Flesovaanjem ces resiti problem 100%. pozzzzzzzzz
:smoke:

@djole90 Evo ima Java adapter u atachmentu. Ako ti se ponovo bude desavalo isto instaliraj Javu programsko okruzenje za Windows. Mozda je tu problem. :D:d:D

Ali ja vec imam taj isti Java adapter! Sta ti je to Java programsko okruzenje za windows? E evo ja cu tebi lepo da okacim ta dva fajla koja dobijem posle konvertovanja pa ti vidi sta mozes da uradis!
Jos jednom hvala sto se cimas, pozz

Prilozi

• konvertovani fajlovi.rar
    42.7 KB · Pregleda: 51
]a li je nekom uopste uspelo adaptiranje java igrica ???
vidim da djole90 nije uspeo ni ja nisam uspeo !! :wall:

ovo je moj 100 post !!!

:party::party::guitar::guitar::guitar::party::party::guitar::guitar:

Poslednja izmena:
Nadam se da ce nekom biti od koristi ;) .
Mozda ce vec od sutra biti na www.getjar.com/ .
Planiram da uradim i za NS ali verovatno kad se vratim sa odmora, trenutno nemam vremena. ako neko hoce i sam da uradi poslacu mu kartu i uputstvo, potrebno je oko 5 sati laganog rada da se sve zavrsi. Moguce je isto uraditi i za jos pet sest gradova, Cacak, Nis, ...
Inace mislim da cu mapu Beograda doraditi i ukljuciti objekte u listu za pretragu ( zdravstvene ustanove, pozorista, sportske objekte... ). Takodje treba popraviti imena ulica npr. M. Gavrilovica
Na google sam nasao Mihaila Gavrilovica i Milorada Gavrilovića.
Ako neko pronadje neki bag nek se javi.

pozz

Posto ja ne verujem da cu uspeti da napravim mapu,ajde plz napravi mapu cacka ali ne moras tako detaljnu kao mapu BG!!!!:wave::type:

U medjuvremenu su je postavili

MAPA BEOGRADA
http://www.getjar.com/sr/products/15683/Beograd

Posto ja ne verujem da cu uspeti da napravim mapu,ajde plz napravi mapu cacka ali ne moras tako detaljnu kao mapu BG!!!!:wave::type:

Ali ja vec imam taj isti Java adapter! Sta ti je to Java programsko okruzenje za windows? E evo ja cu tebi lepo da okacim ta dva fajla koja dobijem posle konvertovanja pa ti vidi sta mozes da uradis!
Jos jednom hvala sto se cimas, pozz

To ti je uprosteno receno da mozes sve da radis sa java programima - bukvalno cela Java podrska zea sve. Ne mogu da ti kacim na net,pre cu ti narezati na CD pa cu ti dati ako ti teba(vidim da si iz NBG-a). Evo ti igrice,nisam probao da li radi. Javi mi! pozzzzzzz :smoke:

Prilozi

• super mario.rar
    42.7 KB · Pregleda: 49
To ti je uprosteno receno da mozes sve da radis sa java programima - bukvalno cela Java podrska zea sve. Ne mogu da ti kacim na net,pre cu ti narezati na CD pa cu ti dati ako ti teba(vidim da si iz NBG-a). Evo ti igrice,nisam probao da li radi. Javi mi! pozzzzzzz :smoke:

Probao sam je, radi ona ali je ekran igrice toliko mali da se jedva ista vidi!
Ako nije problem ja cu tebi dati drugu igricu samo kad nadjem
odgovarajucu verziju pa je ti adaptuj. Jel si i ti sa NBG-a? Ja sam u blokovima,
pa ako nesto zatreba mozemo da se nadjemo! Hvala, pozz

edit: evo i igrice pa ti probaj, nadam se da ce ova biti ok

Prilozi

• Super Mario.rar
    255.7 KB · Pregleda: 56
Poslednja izmena:
Ljudi Uspeo Sam !!!!kako Sam Srecan Nema Vise Seckanja U Meniju Lepo Slika I Snima Sve Radi Idem Ja Da Se Bakcem Sa Isgledom I Hvala
Bio Je Problem Nokia Pc Suite!!!!

E zaboravio sam nikola's kako ti idu one sifre ocu da skinem vodafone sofrware (mislim na user name i password na onom nemackom sajtu)ea please
e ocu da se resim mog fona pa ako ima zaintesovanih....
bela maska 90% crno pozadi malo ostecenje na na poklopcu baterije ali poklopac ne ispada....cena 50 eura ...:D

Probao sam je, radi ona ali je ekran igrice toliko mali da se jedva ista vidi!
Ako nije problem ja cu tebi dati drugu igricu samo kad nadjem
odgovarajucu verziju pa je ti adaptuj. Jel si i ti sa NBG-a? Ja sam u blokovima,
pa ako nesto zatreba mozemo da se nadjemo! Hvala, pozz

edit: evo i igrice pa ti probaj, nadam se da ce ova biti ok

Brate neznam da li sam napomenuo ali Java adapter nece uvek da radi kako mi hocemo.
Molim te probaj n anetu da nadjes tu igricu.
p.s. mozes naci za bilo koji sonyerikson cija je rezolucija 240x320 pa instaliraj radice sigurno. Ja koristim mnoge aplikacije od njega i extra rade.
Ja zivim na Vozdovcu a u slobodno vreme servisiram kompove pa ako ti nesto zatreba javi. pozzzzzz:smoke:

@DaX Vazi ali ces morati malo da sacekas, jedno dvadesetak dana, kad se vratim sa odmora.

Pozzzzz

Poslednja izmena:
Izgubio sam cd koji dolazi uz telefon pa mi sada treba program koji prebacuje slike sa telefona na kompjuter. Je l` ima neko ovaj program ili zna odakle može da se skine?

Izgubio sam cd koji dolazi uz telefon pa mi sada treba program koji prebacuje slike sa telefona na kompjuter. Je l` ima neko ovaj program ili zna odakle može da se skine?

i ja isto,a onda naletim na bluetooth,kupim ,600 din,pre tri meseca,instaliram i saljem na komp i sa njega u telefon sta hocu i kad hocu,po meni bolja solucija nego instalaciona disketa pa usb kabal,razmisli o ovome.:wave:

Evo ti adresa za Brew Mobile Comander(BMC)! Preko njega mozes sve da prebacujes u OBEX formatu. Prikacis telefon na USB, pokrenes BMC,u gornjem levom uglu odes na settings pa program settings i onda kliknes autodetection da komp sam pronadje na kom je portu prikacen telefon!Kad nadje kliknes OK.Posle izaberes OBEX format u gornjem desnom uglu! Ako bude trebala jos neka pomoc oko kopiranja ili necega ti pitaj, tu smo da pomazemo! Pozz
http://bmc.bezysoftware.net/download.html
P.S skini beta verziju 2.0 ;)

Poslednja izmena:
ljudi el ima neko obex commanderu arhivi ili da li moze da mi da link ?

uffffffff,
sinoć mi prso nemac pa sam ga sad turio na vodu,
no nemam onaj repair fajl,
ima li toga negde??
help!!!

Evo okacio sam po hiljaditi put :D
I Obex Commander sam okacio nekoliko puta...Idi na google pa trazi ja sam ga odmah nasao. pozzzz

Ako neko hoce da proda EF81 neka ga stavi na aukciju na Limundo.com ili na moj sajt(aukcije) www.nstankovic.net

Prilozi

• repair.zip
    35.1 KB · Pregleda: 41
Poslednja izmena:
beži bre,
znači sinoć da instaliram onu mapu Bgd-a sa pretraživačem - i CRKNE MI NEMAC!!!! Radio je ko blesav negde od avgusta - bez greške - popizditis,
sad wladane sve nanovo....

@psaras Komsija mi se juce vratio iz Nemacke i kupio mi je samo flet kabal i polovnu bateriju koja je ko nova.Nema ni u Nemackoj vise delova.On je bio u Minhenu,a kazu da jedino u Berlinu ima delova.pozzz
Jedva mi je nasao flet kabal.pozzzzzz

@nikola's ne mogu da ti stavljam na aukciju fon,ne volim to. Ako hoces da se cujemo javi mi na [email protected] . Posalji mi mail sa tvojim brojem telefona pa te zovem od 20 do 22h ako ti odgovara. Najbolje je tako da se dogovorimo i ako hoces da vidis telefon nije nikakav problem. pozzzzzzzz:smoke:

jel postoji način da se izbrišu ovi posrani bookmarks iz vodafone internog browSERKA

@wladan pa da si citao malo bolje poslednjih 15 strana sigurno ne bi imao problema...Ima fora potpunog debrendiranja software-a.Trazi mladenu-ove postove i naci ces...pozzzz Nadam se da sam pomogao :D(u zurbi sam)
@nenad.j ma necu ja da kupujem telefon i ovaj me dovoljno nervira :D Nego ja cisto onako ako neko hoce da ga prodaje da zna gde da ga okaci...
Pa zar da ne verujes mojim aukcijama? :D:D:D pozzz Za tri dana sam se izreklamirao i imam 500 poseta dnevno.
Sad ih prevodim na srpski...Goooomila pooosla.pozzzzzzzzzzzzz

Uskoro planiram da otvorim sajt na mom hostu sa poddomenom nesto kao benqelita.nstankovic.net pozzzz
A do tada mucite se i dalje :D

Poslednja izmena:

BenQ-Siemens EF81
Update&Tweak pack by djwibe v2

- novo doradjeno uputstvo, sa dodatkom za BREW instalaciju -

1. PATCHES
2. Detaljno uputstvo na srpskom koje sadrži upute za
* Flash (Update FW)
* Problemi i moguća rešenja
* Tweaks (podešavanja & modifikacije telefona, MMS&GPRS parametri...)
* Razna podešavanja PC software-a sa kojima se barata
* Izgled nakon instalacije v58 Vodafone FW i kompletne modifikacije

DOWNLOAD PACK (18.3MB)

DOWNLOAD GUIDE (1.9MB)

:wave:​

BenQ-Siemens EF81
Update&Tweak pack by djwibe v2

- novo doradjeno uputstvo, sa dodatkom za BREW instalaciju -

1. PATCHES
2. Detaljno uputstvo na srpskom koje sadrži upute za
* Flash (Update FW)
* Problemi i moguća rešenja
* Tweaks (podešavanja & modifikacije telefona, MMS&GPRS parametri...)
* Razna podešavanja PC software-a sa kojima se barata
* Izgled nakon instalacije v58 Vodafone FW i kompletne modifikacije

DOWNLOAD PACK (18.3MB)

DOWNLOAD GUIDE (1.9MB)

:wave:​

:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

Nazad
Vrh Dno