Mislim da tu moraš da probaš šta ti više leži za tvoj stil. Ja sam stavio kineza sa aliexpressa i radi mi posao bez problema.Da li imate neki predlog koje trake (ne)uzeti?
Na šta obratiti pažnju prilikom kupovine?
Šta je normalan raspon cena za traku?
Mislim da tu moraš da probaš šta ti više leži za tvoj stil. Ja sam stavio kineza sa aliexpressa i radi mi posao bez problema.
Meni je najbitnije da ne bude klizava, a da ipak nije šmirgla. One fore sa rupicama, crticama, linijama... mislim da je to sve glupost i da ne pravi nikakvu razliku jer traka ne diše kao rukavice.
Iskreno, mnogo su skupe kod nas ove brednirane. Jednom sam uzeo syncros na akciji i ono, lični osećaj je isti kao i na traci od par dolara sa alija.
Nemam problem sa trnjenjem ili žuljevima pa nisam dugotrajno probavao one sa gelovima, mada i toga ima kod kineza.
Realno, ne bih dao više od 1000rsd za traku.
Nisi ga dovoljno dotegao, verovtno je trebalo da staviš broj manju gumicu. Ili si pak staivo premalu gumicu, pa je ista pukla...Juče maler, kadenca senzor mi ispao nege usput. Sada ozbiljno razmišljam da uzmem onu kurblu koja ima za wate i za kadencu jer će mi ispasti tako jeftinije nego da kupujem odvojeno.
kod nas imas anker. ima i na aliexpressu.Preporuka za neki manji/portable BT zvučnik, ako iko koristi. Dobro dođe u nekim trenucima.
Video u decatlonu, 0.6 litra i 1 l torbica. Po meni, ne treba velika torbica. Da idem na 0.6 l?
Naravno da može. Ja tako radim, sredim do perfekcije.Izvinjavam se ako je ovo previše naivno razmišljanje jednog laika… zar nije moguće sa tension-metrom i uz pomoć vile bicikla i vezica (kako sam video da rade ljudi bez alata) utvrditi gde je tačno jaje i zategnuti ili opustiti žbice u tom delu (u zavisnosti šta tension-metar kaže) i na taj način rešiti problem?
Donekle. Tension metar za žice njie dovoljno precizan da centrira točak. Šrafovi se zatežu za po pola ili četvrtinu kruga, a to ne pravi toliku razliku u zategnutosti, pogotovo što postoji i ljudski faktor.Izvinjavam se ako je ovo previše naivno razmišljanje jednog laika… zar nije moguće sa tension-metrom i uz pomoć vile bicikla i vezica (kako sam video da rade ljudi bez alata) utvrditi gde je tačno jaje i zategnuti ili opustiti žbice u tom delu (u zavisnosti šta tension-metar kaže) i na taj način rešiti problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari