Kakva ishrana je u pitanju, moze neki info.Ja sam od 10 februara pa do sada smršao 17 kilograma, putem ishrane. Tek ima koliko, 3 nedelje kako vozim malo ozbiljnije tako da ne znam da uporedim kada sam imao 100 kilograma i sada sa 83 jer kada sam imao 100 kilograma, bilo šugavo vreme + bicikl mi nije bio spreman za sezonu.
Ja sam fanatik, ja volim da mi bude teže. Juče mi lik reče što mi opravlja bicikl, svi beže od ta brda, ti ih jedino voliš. Meni je je to draž da se mučim![]()
Naprotiv, tezina na bajku se narocito medju amaterima previse potcenjuje.Previše ste opterećeni težinom. Da razumem da je razlika i po nekoliko kilograma, ovde se meri u gramima. Umesto grupe delova, smrša se, em benefit na zdravlje, em na dzep.
Nema tebi pomociKakva ishrana je u pitanju, moze neki info.![]()
Ko je iz Nisa i okoline zna sigurno gde je Vidriste. Ja sam probao danas da idem do tog mesta ali preko Cerje. Od mene do vidirista ima oko 22 km birao sam taj put da probam uzbrdice stigao do pola i mrtav sam bio i odustao. Icicu u nedelju ali drugim laksim putem za koji km duze.
Evo slike, druga dokle sam stigao hahaha.
Dodji ovde veruj mi to ti je isto kao i na kopSada gledam, tu gde si stao, odatle kreće uspon oko 3.5 km i to baš ozbiljan, ima 10, 11 ,12, 13, 14 procenata. Moraš biti spreman ili mnogo zuba pozadi da bi izvukao
Tako nešto ja tražim ovde ali nema![]()
Na TDK nema gravel, ali ima delova gde je loš asfalt. Generalno, loš asfalt nije problem uzbrdo, ali nizbrdo može biti gadno.
Edit: nedelja je ista kao prošle godine subota, definitvno nije gravel, RwGPS mape nisu ažurne ako njih gledaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari