Kod mene, ima jedni brdo 10 odsto, možda i jače, 200 metara ukupno. I ja završio trening i tu volim jako da udarim, krenuo u nisku brzinu, najnižu a pre toga kiša pala, pokisam sve plus me vetar ubi. No, ja krenem jako na tom usponu i dignem se da verglam iz stojećeg položaja kako bi dobio na brzini da ubacim u veći prenos i kako sam se digao, tako guma počela da šlajfuje, odmah sam se otkačio da ne bi pao i bila mi jako komična situacija.
Probao sam nove cipele, ekstra su, meni taman.
Pedale su tek vrh, možda je teže malo dok se naviknem da se zakačim ali da se otkačim, jedno deset puta bolje nego na spd za mtb cipele.
Jedina stavka što mi trnule obe šake što aplicira znači da sam loše pločice postavio, ***a, sve na brzinu ovo popodne te mi položaj tela verovatno bio mnogo drugačiji nego inače. 😆
Probao sam nove cipele, ekstra su, meni taman.
Pedale su tek vrh, možda je teže malo dok se naviknem da se zakačim ali da se otkačim, jedno deset puta bolje nego na spd za mtb cipele.
Jedina stavka što mi trnule obe šake što aplicira znači da sam loše pločice postavio, ***a, sve na brzinu ovo popodne te mi položaj tela verovatno bio mnogo drugačiji nego inače. 😆