Opste stanje rama je ocajno, pukotina jako cudnog oblika, i ceo izgleda ko da je uzet sa reciklaze...Zato što je napukao ili zato što je u pitanju Mistral? Ima na oglasima još jedan za iste pare.
To je zato sto RTM meri ukupnu elevaciju, a strava racuna samo "uspon", spust ti ne racuna.Ukratko, vozio sam od Rijeke do Trsta i nazad. Ukupno 165 km, s tim da sam u odlasku vozio kilometrima po kamenjaru (uzbrdo), da je na putu bilo dosta saobraćaja i da me vetar razvalio. A na početku i kraju se smrzoh. RunTheMap je izmerio preko 4000 metara ukupnog uspona, ali Strava je to ispravila na 2405.
Mnogo bolji je ovaj sa 105 drumskom grupom.Ljudi, ima li ko od vas biciklu marke Cannondale ??? Čuo sam da se cela bicikla proizvodi u USA, ne znam da li je to tačno.
Šta možete da mi kažete za kvalitet ove marke, jedan čovek mi nudi sada jednu mušku biciklu za mene, model je ovaj http://www.biker-boarder.de/shopwar...-hz-orange-Fitnessbike_detail_117527_125.html (verovatno kradena, pojma nemam još ni cenu)
On ima i ovu http://www.biker-boarder.de/shopwar...pring-black-Fitnessbike_detail_98626_125.html takođe je prodaje.
Tabela je besmislena kod modernih bicikala koji danas vise nemaju pravilne geometrije ramova.Evo ti tabela, da vidiš koji ram ti treba, ali prvo da odlučiš MTB ili Treking ili City, preporuka za ova 2 ako voziš asfalt.
Pogledajte prilog 207069
Šta je slope ram?Cim vidis prvi slope ram ova tabela pada u vodu.
Odgovorise gore sta je slope ram... poenta je da su ti ramovi zapravi veci od velicine koja pise u tabeli, ako pratis tabelu pa bi recimo morao horizontalnu cev koja je na slope ramu da meris horizontalno da bi mogao da iskoristis tabelu kao orijentir.Šta je slope ram?
Imate Android aplikaciju biomecanica za određivanje adekvatne veličine ramaOpste stanje rama je ocajno, pukotina jako cudnog oblika, i ceo izgleda ko da je uzet sa reciklaze...
Uz sve to daces 20eur plus bar 10 eur z avarenje + fabranje izadje te kao neki citav.
To je zato sto RTM meri ukupnu elevaciju, a strava racuna samo "uspon", spust ti ne racuna.
Biciklisti kazu da je tako pravilnije
Mnogo bolji je ovaj sa 105 drumskom grupom.
a da li je cannondale ono sto je mercedes u auto svetu...ne bih rekao, tu ipak talijani proizvode najbolje bicikle.:-devil-:
I nemoj kupovati bicikl ako znas da je ukraden, to je onda dobar pocetak problema.
Tabela je besmislena kod modernih bicikala koji danas vise nemaju pravilne geometrije ramova.
Cim vidis prvi slope ram ova tabela pada u vodu.
najbolje izguglati odredjen model i naci njegovu geometriju u cm, naravno potrebno je pre toga da znate koje vama dimenzije odgovaraju.
Skontao sam to ali nisam komentarisao iz gore navedenih razlika ali mislim da je to ta cijena koju trazis jer izgleda ocuvano za razliku kakvih sam vidjao u tom cjenovnom rangu. Nedavno sam naletio na jedan model koji je ofarban onako četkom, ofarban ram, ofarban lanac, ofarban pogon, ofarbalo gume onako na prekide kao neke linje zajedno sa felgama. Mislim da se neko dijete igrali ali mi nije jasno kako traze pare za takve stvari.
Mislim da je skup...Ne znam da li ste skontali ali to je moj bajk koji nameravam da prodam po tu cenumsm da nisam zacenio bajs.
Mislim da je skup...
Imas novih bajseva te klase i za 10000din, a tvoj je bar 10 godina star... (ocuvan je vidi se)
Evo na brzinu mi ovaj izadje:
http://www.winwin.rs/bicikl-mtb-xpl...m&utm_medium=eponuda&utm_campaign=direct_link
Mislim da realno vredi oko 5-6000 (50% vrednosti novog je vrlo optimisticno) sto ne znaci da mozda neces nekome prodati i za 8000![]()
Koja je ovo velicina rama?Takođe i ja razmišljam o novom bajsupa pre nego li kupim novi bajs treba da prodam "stari" i pitam se da li je realno tražiti za Capriolo Y pro 8000,00 din?
Pogledajte prilog 207149Pogledajte prilog 207150Pogledajte prilog 207151
Koja je ovo velicina rama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari