Ako ides tom logikom, da menas nesto cim krene da skripi... Na**** siajde da se i ja zapljunemPazario juce, duze vec merkam MTB, ali naleteo ovaj za bas bas male parice. Treba ga jos maloko srediti, srafovi i zatvaraci uhvatila korozija.
Nego jedno strucno pitanje, nisam nikada imao hidrauliku, zadnja kocnica kada kocim cuje se da pomalo skripi, kapiram da to i nije bas normalno? Sta treba menjati.
Pogledajte prilog 175970
ma ja samo proveravam dal si produktivan i dal pedalas i daljeBre bakara, ala si surov.Pa šta ako je od prošle godine, majku mu, pa i na torentima je pola filmova od prošle godine ili i mnogo ranije.
![]()
Vredi, ali tockovi nisu origalni, mada za te pare...
Ja sam od njega kupio dva komada...Na prvi pogled vredi, ali sa obzirom na istoriju prodavca, sasvim je moguće da kad odeš u Smederevo, on ti pokaže neki 3. bajs koji i ne liči na baš na taj sa fotografije.
Oruxmaps ne postoji za iOS koliko ja znam.GPX mozes da otvoris sa orux maps, ali ne znam da li znas da rutu mozes da kreiras i u stravi i da onda nju koristis i za navigaciju, ne treba ti vise aplikacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari