bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
Ja bih tako nesto najradije i uzeo ali nisam takvu belu nigde nasao.@bakara Možeš da staviš najjeftiniju crvenu treptalicu, samo skineš crveni poklopac.One obično koriste AAA baterije i traju jako dugo. Uz malo sreće, naći ćeš iste takve treptalice sa belim poklopcem.
Imam takvu crvenu pozadi i alkalna baterija drzi vise od godinu dana a svetli odlicno, mada ovaj tip je mozda prevelik za moj korman i nezgodno je kacenje cak i kad bih nasao belu.
Za voznju nocu imam cree lampu, ali ja uglavnom ne vozim nocu vec u sumrak a cree lampa se brzo trosi i stalno moram da vodim racuna o bateriji (pa onda uglavnom vozim bez prednjeg svetla) a i zauzima mi dragoceno mesto na kormanu...a sad sve ove fancy silikonske lampice koriste dugmaste baterije i cisto sumnjam da to dugo moze da drzi.
Hteo bih da stavim neku neprimetno belo svetlo koje dobro sija a da ne mislim o baterijama.
Izgleda da takve lampe samo jos pravi cateye i sigma (a ne daje mi se toliko para za obicnu glupu lampicu) a kinezi se bacili na visokoefikasne led emitere.
Poslednja izmena: