Ajd Beovoz, a putnički voz? Mada su ugasili toliko polazaka da za KV nema ništa. Ne znam kakva je situacija sa autobusima? Da li može bajs busem da se preveze?
Aj daj link.
Gledam sad na sajtu i stoji 42k, ovo je verovatno neki rodjendanski popust ili otvaranje nove radnje, ja bih morao da narucim kod lika u va a dok to stigne i jos preko te prodavnice.. srbija je ovo pa kapiram da ova cena nece vaziti.
Zvao sam ovu prodavnicu u Va, zena-vlasnik kaze ''ja ne znam ni koji je to bicikl, zar oni imaju uopste na lageru bilo sta'' :d :d :d Toliko o tome.
Rekao sam da zovu planet i da provere i da mi kazu konacnu cenu.
Povodom otvaranja nove radnje obezbedili smo promotivne cene i za Polar bicikle! Ovo je prilika da kupite Vermont, Modesty ili Avalanche sa 15% popusta! Ponuda važi samo u novoj radnji do subote 27. aprila.
Ne planiram diskove, a i felne cu uzimati tako da mogu da uparim. Samo sto je zadnja glava sa 36 rupa, ali pretpostavljam da mogu da uzmem 2 razlicite felne iste velicine
Neki predlog mozda za model?
@dzoni Original Shimano puliji su svuda bili 20+ evra. I po Srbiji i napolju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari