wolf 87
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.08.2009
- Poena
- 320
Pogledaj moj post na prethodnoj strani, onaj sa slikama točkova, taman iznad jednog tvog.
Pa i video sam,ali tvoji tockovi imaju Deore glave i 36 zbica.To je jako k'o zemlja
Pogledaj moj post na prethodnoj strani, onaj sa slikama točkova, taman iznad jednog tvog.
S obzirom da sam sad medj vama u beogradu, verovatno cu vam se prikljuciti u nekoj voznji kad budete isli neki dan, sad cu za vikend malo da obidjem tu cuvenu adu:d
Baš tako. Moji prethodni točkovi, Motex SQR, imaju industrijske lagere, ali džaba kad nisu za >90 kg (točkovi su dobro i čekaju lakšeg vozača). Ne znam kakvi su Rigida Taurus, ali ako te izdržavaju, glupo je da ih menjaš samo da bi znao da imaš industriju.@RazbojNick imam vec cvrste tockove,Rigida Taurus sa DB zbicama(32 komata) i junacki su izneli mojih 102kg svojevremeno.No sad sam misleo da uzmem nesto sa industrijom,a ovi Crossride me ne bi puno izneli u doplati.No dzabe i indistrija i fensi izgled ako od njih budem pravio osmice
![]()
Završismo vožnju. Ja sam morao ranije da se odvojim da ne bih vozio noću, nadam se da su ostali srećno stigli dok kuća, a nex999 do hotela. Elem, uspeli su neki od nas da se skrljaju, mojom krivicom, bio sam prvi u koloni, iznenada usporio i skrenuo levo da se pozdravim sa ortakom koji je dolazio iz suprotnog smera. Nisam ništa osetio ali kad sam okrenuo glavu iza, vidim da ovi iza mene padaju i preleću preko volana. Otišli smo posle do servisa na zatezanje žica i zamenu ručica končnica, prošlo se samo sa manjim poderotinama, ništa ozbiljnije. Reći će vam nex i dzoni sve precizno.
Vama bas zanimljivo na toj voznji.Cuti,jos ste dobro prosli.Da sam ja bio sa vama i da sam pao ramovi bi bili zadnja rupa na sviraliNego da vam se pohvalim, Jagodina je dobila svoju Adu od 20h.Zatvara se glavna ulica i tada na istu izlaze matorci(nije problem) i deca koja pod uticajem sugar rush haoticno voze bicikle,rosule i ostala cudesa.Htedoh dvojicu da udarim,jure ko muve bez glave.
@Mirza svaka cast,samo tako nastavi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari