Jel Bojcinska ili Bojkovacka?![]()
Dodaću komentar... U smeru ka Jakovu se tabla jako teško čita. Pre par dana sam baš obratio pažnju, a onda opet zaboravio naziv, kao i za tu začaranu šumu, pa nisam hteo da lupetam. Ali zahvaljujem na primedbi, dopisaću. Jedino ne znam reć za ergelu na engleskom, ali proći će i horse.Mogao si da dodas na otprilike 10:40 na snimku da je to levo ergela Stremen, fino mesto da se popije nesto hladno i gledaju konji
Stvar je izgleda zazivela
Na Zlatiboru ce 16-og biti organizovana promotivna voznja na Torniku, a prema zasad sturim informacijama, bice ubaceni i nosaci bicikala na ski-liftove...Should i stay or should i go nooow...
Vrlo prosto, odes u jednom pravcu 50km od kuce i nemas druge nego da se vratis i tako predjes 100. Neces sigurno leci da prespavas negde pored puta pa ujutru da nastavis@IONE
Više puta probao, ali svoju granicu od 80 km za dan nikako da pomerim.![]()
Btw, na početku spusta iz Pinosave, dok sam slikao okolinu, naiđe neko dete od ~11 godina, na prastarom biciklu koji se raspada. Nosio nešto u kesi, očigledno bio u prodavnici u Resniku. Pedala, muči se, crknut, ali kad je stigao do mene, uredno reče "Dobar dan"! Otpozdravih i ostadoh zabezeknut. U Beogradu mi se to NIKAD nije desilo, ni u jednom delu grada. A eto, jedan klinac u Pinosavi zna osnovni red. Ima još nade za nas...
Btw, na početku spusta iz Pinosave, dok sam slikao okolinu, naiđe neko dete od ~11 godina, na prastarom biciklu koji se raspada. Nosio nešto u kesi, očigledno bio u prodavnici u Resniku. Pedala, muči se, crknut, ali kad je stigao do mene, uredno reče "Dobar dan"! Otpozdravih i ostadoh zabezeknut. U Beogradu mi se to NIKAD nije desilo, ni u jednom delu grada. A eto, jedan klinac u Pinosavi zna osnovni red. Ima još nade za nas...
Naravno da i ne očekujem da se svi javljamo jedni drugima u vožnji, u gradu moraš i da gledaš gde ideš. Ali više puta mi se desilo da se tako mimoilazim sa nekim u nekoj pustoj uličici i da prolaze pored mene kao pored turskog groblja. Možda su samo klinci bolje vaspitani od odraslih?Ali da, što dalje od grada ideš, to su ljudi otvoreniji, prisniji i srdačniji, definitivno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari