Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

Ima li neko iskustva sa kupovinom bicikle na buvljaku? Bio sam juce sticajem okolnosti tamo i lik prodaje capriolo bajkove ispod cene koja je na sajtovima i plus je moguc "dogovor" oko cene. Za svaki bicikl 2 godine garancije, tj. obezbedjen servis 2 godine. Npr. capriolo Varanus koji je u TotalBike-u 24.555 din, on prodaje za 21 k a mozda bi mogao jos da smanji. Lizard koji je 39.999,00 sa popustom, on prodaje za 35 k...
Takodje kaze da ima sve velicine ramova, dakle nije manja cena zato sto je premali ili preveliki ram itd.

Zanimljivo. Verovatno je cena povoljnija jer ne placa porez.

Ima li neko iskustva sa kupovinom bicikle na buvljaku? Bio sam juce sticajem okolnosti tamo i lik prodaje capriolo bajkove ispod cene koja je na sajtovima i plus je moguc "dogovor" oko cene. Za svaki bicikl 2 godine garancije, tj. obezbedjen servis 2 godine. Npr. capriolo Varanus koji je u TotalBike-u 24.555 din, on prodaje za 21 k a mozda bi mogao jos da smanji. Lizard koji je 39.999,00 sa popustom, on prodaje za 35 k...
Takodje kaze da ima sve velicine ramova, dakle nije manja cena zato sto je premali ili preveliki ram itd.

znam ja ciganina, imas taj capriollo za 30 evra. samo ne smes da ga vozis po krnjaci.

najjeftinije nove bajkove zapravo imas u Pancevu. 16-17 red, samo pitaj gde je, blizu dve pekare.

Ujutro u 9:00 krecem sa drugom iz Beceja za Novi Sad. (vrucina nece biti problem)
Idemo na neki giros digod oko sajma. :)
Nesto je on spominjao Srbobran, pa Sirig i onda Novi Sad, ali najverovatnije cemo ici preko Temerina.
Eto vojvodjani, masite! :d

Hahahahaa, 'ladno becejac.. :D
A po imenu, ako si bas taj, dodjes mi komsija... :D
Hvala lepo! ;)
Donecemo par slika... :)

Ja danas nisam mogao da vozim, pretoplo je.

Nije pretoplo,samo treba da poranis.Ja danas krenuo sa voznjom,ustao u 7,krenuo u 8,izvozao 35 km i vratio se kuci oko 10,pre vrucine.Prosecna brzina 22km/h,u odlasku sam imao blagi vetar u ledja,jos ja navalio i imao sam nekih 26-27km/h.Problem je nastao u povratku,kada se vetar pojacao i duvao mi u lice,pritom je doslo do zamora materijala posle prvih 15-tak kilometara,*** posle 2 godine sam seo na bajs:( Bice bolje za 2 nedelje,do tad verovatno uzmem neke slik gume.Samo da me do tad ovaj sic ne ubije...

mi se malo vozikali po najvecoj vrucini, ali u pokretu i nije tako strashno, chak shta vishe, moze se reci i prijatno :D

...ali zato kad se zastane, na semaforu recimo...:p

Dajte malo slika sa tih sesija. Da se vidi oprema, rekviziti itd. JA cu sutra biti na adi, u popodnevnim satima.

^^Gde u Pančevu? Na novom buvljaku ili starom (onaj što je samo nedeljom)?

novi, znaci kako su redovi i ima jedna jedina roze kucica na sred cele pijace, to je pored trafike sto je u sklopu pijace, e sad - kako je ta kucica, obidjes je u krug i u jednom trenutku ces vidis zavucen stand sa bajsevima.

@duls
ako meni kazeh, nisamo se slikali, samo ja fonom bajkove par puta :D mnogo smo gadni mi da se slikamo :D

@nex
ma kakav semafor, samo priroda i ako se staje, staje se pod drvo. nije nam bilo katastrofa :D

@demios, ajde niste sampioni lepote ali zato su bajkovi uvek lepi, a sto veca grupa to zanimljivije da se slika :) Ako ste vec osnovali biciklisticku sekciju red je da se zna ko su joj clanovi.

ma kakva sekcija. ne znam da li si me razumeo. nisam ishao sa bench ekipom vec sa svojom starom raspalom bajk ekipom, pa ono, i da smo se slikali, sha ima ovde da kachim njihove slike :D

a kad bude ponovo bench okupljanje, naravno, ce da bide svega.

E sad je jasnije ;)
Kad zakazete sledeci bench sesion da se malo uredim, da budem fin na slikama, koliko toliko :D

novi, znaci kako su redovi i ima jedna jedina roze kucica na sred cele pijace, to je pored trafike sto je u sklopu pijace, e sad - kako je ta kucica, obidjes je u krug i u jednom trenutku ces vidis zavucen stand sa bajsevima.

Mene ovo zanima. Ako neko ode ovih dana, neka javi cene!

TT

kibicer, ja cu ici preksutra da uzmem robu za mamin butik, pa cu da ti zapisem sve zive modele tacno koja je cena.

Hvala, majstore!
Zahtevi mi nisu veliki: da je nosivosti bar 100kg, na mojih 183 visine. Gradska vožnja, rekreativac :)

Ima i na starom buvljaku bajseca doneseni od preko :D tako da ne strahujes za kicmu :d

Becej - Novi Sad (i Petrovaradin) - Becej ~100 km

Za put od Beceja do Novog Sada nam je u odlasku bilo potrebno tri sata i 15 minuta, dok nam je trebalo 15 minuta vise u povratku. Da li je Novi Sad dalji nego pre par godina, kad nam je trebalo dva i po sata, ne znam, ali drug sa kojim sam isao kaze da smo onda racunali vreme od table do table. Ko ce ga znati...
Bilo je oko 35 stepeni, asfalt vreo, vetar duvao kao blesav. Kamioni su nas terali da sidjemo sa puta, jedan vrlo ozbiljno, kod nadaljske raskrsnice, u povratku. Zelena Raba. Oko 18:30.
Covek se odlucio da prodje, iako bi nas mogao pregaziti... Da nismo sisli sa puta, ne bih kucao ovo. Misli da je jak, jer vozi kamion (veoma smo pazljivi vozaci, nismo ga provocirali, imao je dovoljno mesta). Nismo mogli da verujemo.
No, dobro...
Bilo nam je obojici mnogo teze nego pre par godina, ali nismo shvatili zbog cega.
Otisli smo do NS, pojeli giros, po cetiri kugle sladoleda, popili 1.25l koka kole i 3 l vode i vratili se u Becej.
Meni se probusila guma na izlasku iz Novog Sada (tacnije tu je ispustila vazduh, ali se secam da je na biciklistickoj, tacno preko puta najlona, bila gomila stakla). Neverovatno koliko je prljav put, posebno za nas, bicikliste.
U svakom slucaju, zalepljena je guma i krenuli smo nazad.
U B. Jarku smo seli na neku klupu i tu kulirali pola sata, bas nam je prijala pauza i mislili smo da tu ostanemo zauvek. :)
Ni jedan od nas dvojice nije jutros imao problem sa upalom misica, niti bilo kakav drugi...
Evo i par slika:
Ovu sam morao da postavim, jer momak sa leve strane cudno hoda... :d

ns.jpg

ns2.jpg

ns3.jpg

Posto sam stigao kuci, ubacio sam bicikl u neku supu i zaboravio na njega... Do daljnjeg. ;)

E- preporuka da se skinu te macje oci sa tockova bajka

Ta glupost je meni pravila takav zvuk (kad predjem 20 km/h) da sam bio siguran da mi je tocak neizbalansiran (sto nije) i cese o paknove na toj brzini, ili da je glava na izdisaju tj da zvace lagere. Pre neki dan skinem ti ja tu glupost, kad ono medjutim...

lol za prvu sliku:d

Poslednja izmena:
Vidis, nisam ni razmisljao o skidanju macjih ociju.. Tako sam dobio bicikl, pa nisam ni razmatrao tu opciju. Za druga znam da nece skinuti. :)
Realno, nicemu ni ne sluzi. :d
EDIT: Trebam da skinem i svetla sa dinamom i blatobrane. Ne mislim o tome, jer nemam osecaj da mi sve to smeta, ali znam da bi bilo lakse bez svega toga. :)

Poslednja izmena:
Macije oci imaju svoju ulogu. A ako smeta zvuk koji proizvode, to je druga pesma.

uloga macijih ociju na zicama, odnosno felni: idete u mraku, i prilazite raskrsnici. sve i da imate far, svetlo napred, neki degenerik moze da ne obrati paznju. vama dolazi neko pod uglom od 90 stepeni, prilazi toj raskrsnici. macije oci veoma povecavaju shansu da vas taj neko ugleda.

e sad, to sto smo mi specijalna zemlja, to je druga prica. ovde kod nas niko ne gleda dvotockase na drumu, sve da imate disko kuglu i tri gole babe na vozilu.

Moze preporuka za neki pulsmetar,budzet je oko 40e,mada ako ima nesto jeftinije,a da radi posao ne bunim se:)

zato i ja maximalno izbegavam voznje po ulicama, a pogotovo magistralnim putevima zbog kamiona (najezim se kad vidim kamionsku gumu kako mi zvace 50cm od glave dok me pretiche) i nepazhljivih vozach. niko, nas bre ne ferma, mi njima samo smetamo i velika vecina smatra da nam nije mesto tu. ono shto mi josh vishe ide na k :D su bezobzirni peshaci, koji smaraju i ono malo bajk staza shto imamo. ***, zemlja srbija. valjda cemo i mi za jedno 300godina imati izolovane mtb staze za svachiji ukus ponaosob. platish, udjesh, vozish se bezbrizno i uzivash.

Imam svetlo koje svetli i sa strane. Nisam primetio da mi smetaju macje oci. Sve mi je jedno da li cu ih skinuti ili ne. Nije ni bitno. Mnogo je vaznije to sto nas kamiondzije bas i ne vole, pa bi nas rado izgurali sa puta...
Pored prednje gume, koja se probusila, ovo se desilo sa zadnjom:
untitled.jpg

Zrelo za zamenu.

Nazad
Vrh Dno