RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
Kakav Polar pored Treka.
Ne razumem se u ova 2 modela ali u poslednje vreme i Polar i Capriolo imaju vrhunske modele za ok kes. Primeri su Agama, Lizard i Viper/Viper Sl. Koliko sam citao ktm ili scott sa opremom i ramom kao Viper i Viper sl bi kostali oko 1000-1500e, a Viper kosta 600e a SL varijanta 800e. Ne patim od ''logoa na haubi" :d i nadam se da cu sto pre moci da pazarim Viper.
Bishop, ti pricas nesto sto je do skoro vazilo. Ja uvek idem na kvalitet, jer kapiram da nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino[patike, komponente, telefoni, dig. fotoaparati itd]
Ali nekada mora i izuzetak da se napravi, pre svega sto i kada [ako] budem kupovao Viper to ce biti na neki vid odlozenog placanja, kes ne dolazi u obzir jer nemam toliko na gomili. A onda moras da budes spreman na kompromise
A polovan bajk dok odem da probam, proverim stanje, da li je ram dobar za moju visinu i tezinu.. previse smaranja.
Zato imam jedan lep test za tebe. Da vidis sta kazu dostra strucniji likovi.
http://www.cikloberza.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=4940&p=91571&hilit=polar+viper#p91571
Da, a ja sam rekao koji modeli su vredni kupovine, smesno malo kostaju o odnosu na ktc i scott ''konkurente''![]()
...zashto sve vishe ljudi govori bicikla, a ne bicikl?![]()
Ozbiljno sada pitam, jel zna neko do koliko max rata se prodaju lizardi, viperi ili neki slicni trek, scout, merida.. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari