dzonihsv
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.11.2007
- Poena
- 725
Jesu..... da li su
FC-TY301 42/34/24T i lanac z50 kompitabilni..? hvala
Jesu..... da li su
FC-TY301 42/34/24T i lanac z50 kompitabilni..? hvala
Nezgodno je kad se padne ili sudari, a kacige nema.Kupio sam prvi bicikl, pa ako moze neka preporuka sta je "must" od opreme da se nosi uz bicikl, neka preporuka za mini pumpicu pored sebe, neka torbica/futrolica itd
uzmi, testiraj, nije puno novca pa i ako ti ne odgovara nisi na gubitkuMa za ture 50-60km u oba pravca max, pa sam kontao nesto lagano sto ne upija mnogo znoj. Uzeo bih nesto sto je ok a da nije mnogo skupo jer mi realno i ne treba nesto top
Mojih par centi, što bi rekli Ameri:Kupio sam prvi bicikl, pa ako moze neka preporuka sta je "must" od opreme da se nosi uz bicikl, neka preporuka za mini pumpicu pored sebe, neka torbica/futrolica itd
da li neko ima ideju zbog čega dolazi do pucanja lanca?
Hvala vam momci na brzim odgovorima, Shimano Altus je prednji menjač , zadnji je Acera i sifteri su Acera.
Da li to znači da bi bilo dobro promeniti prednji menjač nekim kvalitetnijim?
Realno podesiti 3x sistem da bude crisp je malo komplikovano u smislu da treba sitna podesavanja. Danas u servisu vecina njih nema ni vremena ni zelje da podese da bude super, već samo dovoljno dobro.
Ja dok sam imao 3x nosio sam u servis i samo jednom u vektoru su mi podesili super (da svaka kombinacija radi kako treba), iz fanatika sam izneo bajs gori nego sto je bio. Tada sam **** i odlucio da predjem na 1x i stvarno nikada vise ne bi koristio 2 ili 3x
Sta te konkurentno zanima.Da li neko ima iskustva sa MTB biciklom SCOTT SCALE 640 ?
Zanima me:Sta te konkurentno zanima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari