^
E pa onda treba da dodjes i na kotlic jer marxista ima odlicnu rakiju kao aperitiv
Ваљда значи неки сложени протеин...Sta je "protein composite"?
Na googlu se ovo spominje samo pored reci "gluten"...
Не патим од величине него од мањка пара. Мене би само пут тамо-вамо коштао колико вас цео трошак са све месом, ћемпи и мајицом а када се нема ни за буђав лебац, онда је све преко тога луксуз.Ma eskivirace ponovo - reci ce da su i nasi kotlici duplo manji
Sta je "protein composite"?
Na googlu se ovo spominje samo pored reci "gluten"...
Gluten is actually composed of two different proteins: gliadin (a prolamin protein) and glutenin (a glutelin protein)Jel se zezas il si ozbiljan ?
Protein composite ... sastavljen od proteina , jedinjenje mesavina proteina
Sastoji se od proteina gliadina i glutenina i zato je protein somposite
Kod:Gluten is actually composed of two different proteins: gliadin (a prolamin protein) and glutenin (a glutelin protein)
Pa ako misliš da voziš onda barem gajbu
Lol! Bolje iz limenke - gluten free!Ma pusti ga, isprepado me na mrtvo, sad se razmisljam dal smem uopste da popijem koju flasu piva...
...hehehe il je bolje da pijem iz limenke :d
kosta10 Miki ti je lepo reko, ponesi svoju hranu ... Niko nece da ti brani.
Svi jedu mesu sem tebe , tebi niko nije reko da si zadrt, tako da je malo glupo da ti ikome govoris.
POnesi sta god zelis da jedes i jedi, ostavi druge na miru. Ja a ne jedem mleveno meso, pa ne teram ljude da prave rostilj iskljucivo od piletine ili cega vec, ponesem sebi piletinu i svi srecni, i totalno me ne zanima sta drugi jedu, bavim se sobom.
Hehehe nisam ja to zbog sebe trazio nego zbog kovaca
Ako se ja nekad pojavim biće to u stilu, tako da me niko neće prepoznati.
milf je za amatere, gilf je prava stvar!
U ***, a ja ovim mojim milficama naplacivo, bas sam ispo derpe :lupko:milf je za amatere, gilf je prava stvar!
Koji je to popravljeni logo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari