Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
^
E pa onda treba da dodjes i na kotlic jer marxista ima odlicnu rakiju kao aperitiv ;)

Poslednja izmena:
Ma eskivirace ponovo - reci ce da su i nasi kotlici duplo manji :p
Не патим од величине него од мањка пара. Мене би само пут тамо-вамо коштао колико вас цео трошак са све месом, ћемпи и мајицом а када се нема ни за буђав лебац, онда је све преко тога луксуз. :(
Сиротињо и богу си тешка. :(

Sta je "protein composite"?

Na googlu se ovo spominje samo pored reci "gluten"...

Jel se zezas il si ozbiljan ?

Protein composite ... sastavljen od proteina , jedinjenje mesavina proteina

Sastoji se od proteina gliadina i glutenina i zato je protein somposite

Kod:
Gluten is actually composed of two different proteins: gliadin (a prolamin protein) and glutenin (a glutelin protein)

odgovoricu ali PLZ SPLITUJ TEMU!

Jel se zezas il si ozbiljan ?

Protein composite ... sastavljen od proteina , jedinjenje mesavina proteina

Sastoji se od proteina gliadina i glutenina i zato je protein somposite

Kod:
Gluten is actually composed of two different proteins: gliadin (a prolamin protein) and glutenin (a glutelin protein)

ozbiljno pitam.

ne znam sta su "Protein composite".

ako ukucas na Google "Protein composite" dobices ili stranice o Glutenu ili tekstove o sintetickim jedinjenima proteina koja se koriste za poboljsavanje kakvoce raznih prehrabenih proizvoda.

a ako hoces dalje da pogledas dokle ide prehrabena industrija:

pogotovo deo http://youtu.be/jca9O4js2Og?t=32m50s
E290 se pravi ("izvlaci") ili od guscijih pera ili od ljudske kose (navodno u kini).

bottom line: da li gluten postoji prirodno u zitaricama ili se dobija "ljudskom rukom"?
ja cu u svakom slucaju nastaviti da pijem pivo... u neumerenim kolicinama dok mi kazan ne strada :D

Нормално да је глутен "природно" у житарицама.
А ти можеш да пијеш пиво нико ти не брани, тако нећеш постати алергичан на глутен :)

Znate sta, ja mislim da bi dekretom trebalo zabraniti spominjanje glutena na forumu - *** od kad je on spomenut zamrla je ona tema o pravljenju lebca, sta sad jel ocete da nam izbaksuzirate I kotlic? :(

Kosta je kriv. :D Em neće doći, em nam unosi pometnju u koncepciju.

Ma pusti ga, isprepado me na mrtvo, sad se razmisljam dal smem uopste da popijem koju flasu piva...

...hehehe il je bolje da pijem iz limenke :d

Poslednja izmena:
Pa ako misliš da voziš onda barem gajbu :p

Gledam i nadam se da ću poznati neko iz života.... i poznajem BABU, šta ti je život. :d

Ma pusti ga, isprepado me na mrtvo, sad se razmisljam dal smem uopste da popijem koju flasu piva...

...hehehe il je bolje da pijem iz limenke :d
Lol! Bolje iz limenke - gluten free!

I nemoj manje od kartona! :wave:

Btw ja sam vec na devetom, a sad cu i deseto :d dok pikan ghost n goblins ali bez emulatora!... ;)

kosta10 Miki ti je lepo reko, ponesi svoju hranu ... Niko nece da ti brani.
Svi jedu mesu sem tebe , tebi niko nije reko da si zadrt, tako da je malo glupo da ti ikome govoris.
POnesi sta god zelis da jedes i jedi, ostavi druge na miru. Ja a ne jedem mleveno meso, pa ne teram ljude da prave rostilj iskljucivo od piletine ili cega vec, ponesem sebi piletinu i svi srecni, i totalno me ne zanima sta drugi jedu, bavim se sobom.

I to što kažeš, u pravu si potpuno. Šta me briga, drugi nek jedu šta hoće samo dok ja jedem ono što ja mogu i hoću.

Inače, kad smo već kod glutena, čudi me da neki od vas nisu dosad čuli za taj pojam, pa već 10 godina i više se često pominje u novinama i medijima uopšte, kao no.1 protein izazivač alergija i netolerancija, pored Laktoze (mlečnog šećera).

Ako se ja nekad pojavim biće to u stilu, tako da me niko neće prepoznati. :)

Stvarno je poznajem, sa starog posla. Inače ako volite starije ovde gde sada radim ima ih dovoljno za takve zabave koje priređujete. :p

Poslednja izmena:
Možete polako da mi na PM šaljete vaše adrese, kako bi počeo sa slanjem preostalih majica :)

Ljudi, ko živi u Austriji, Nemačkoj ili uopšte Zapadnoj Evropi može sam da skroji svoju Benchmark majicu sa POPRAVLJENIM logoom. Čisto vam kažem, pa ako nekoga interesuje bacite pogled na: http://www.shirtinator.eu/

Ja sam tako napravio Edvard Snouden majicu za 19 evra. Majice su odličnog kvaliteta i čak i posle više pranja održavaju kvalitet.

P.S. Izvinjavam se na malom off-topicu.

Koji je to popravljeni logo?

Pa koja je poenta da radis nezvanicni logo lol? Logo je takav kakav je, on sad predstavlja benchmark, a raditi nezvanicni logo jer ti smatras da je lepsi? Izgubio sam se..

Vrh Dno