^
E pa onda treba da dodjes i na kotlic jer marxista ima odlicnu rakiju kao aperitiv![]()
Ваљда значи неки сложени протеин...Sta je "protein composite"?
Na googlu se ovo spominje samo pored reci "gluten"...
Не патим од величине него од мањка пара. Мене би само пут тамо-вамо коштао колико вас цео трошак са све месом, ћемпи и мајицом а када се нема ни за буђав лебац, онда је све преко тога луксуз.Ma eskivirace ponovo - reci ce da su i nasi kotlici duplo manji![]()
Sta je "protein composite"?
Na googlu se ovo spominje samo pored reci "gluten"...
Gluten is actually composed of two different proteins: gliadin (a prolamin protein) and glutenin (a glutelin protein)
Jel se zezas il si ozbiljan ?
Protein composite ... sastavljen od proteina , jedinjenje mesavina proteina
Sastoji se od proteina gliadina i glutenina i zato je protein somposite
Kod:Gluten is actually composed of two different proteins: gliadin (a prolamin protein) and glutenin (a glutelin protein)
Pa ako misliš da voziš onda barem gajbu![]()
Lol! Bolje iz limenke - gluten free!Ma pusti ga, isprepado me na mrtvo, sad se razmisljam dal smem uopste da popijem koju flasu piva...
...hehehe il je bolje da pijem iz limenke :d
kosta10 Miki ti je lepo reko, ponesi svoju hranu ... Niko nece da ti brani.
Svi jedu mesu sem tebe , tebi niko nije reko da si zadrt, tako da je malo glupo da ti ikome govoris.
POnesi sta god zelis da jedes i jedi, ostavi druge na miru. Ja a ne jedem mleveno meso, pa ne teram ljude da prave rostilj iskljucivo od piletine ili cega vec, ponesem sebi piletinu i svi srecni, i totalno me ne zanima sta drugi jedu, bavim se sobom.
Hehehe nisam ja to zbog sebe trazio nego zbog kovaca![]()
Ako se ja nekad pojavim biće to u stilu, tako da me niko neće prepoznati.![]()
milf je za amatere, gilf je prava stvar!![]()
U ***, a ja ovim mojim milficama naplacivo, bas sam ispo derpe :lupko:milf je za amatere, gilf je prava stvar!![]()
Koji je to popravljeni logo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari