Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Kosta i ekipa formiraju istinski bench i prave kamp za istomisljenike na Besnoj Kobili, ko prezivi DRASTICNO tezu obuku kao nagradu dobija novu, istinsku majicu ali je bolje da saceka kamp 2024. jer postoje neke glasine da ce biti DRASTICNO bolje nagrade.

:d :d :d

Poslednja izmena:
Kosta i ekipa formiraju istinski bench i prave kamp za istomisljenike na Besnoj Kobili, ko prezivi DRASTICNO tezu obuku kao nagradu dobija novu, istinsku majicu ali je bolje da saceka kamp 2024. jer postoje neke glasine da ce biti DRASTICNO bolje nagrade.

:d :d :d

:D :D :D Da da baš tako. :p

@ Boris Lozac

Pa poenta je da nemam nameru da se pomirim sa ovim logom, a da li ću da radim majicu, HOĆU, ali ne sada već za neko vreme kad mi se budu davale pare. Radiću je na jesen negde i onda ću vam predstaviti kako ona izgleda ovde.

Poslednja izmena:
da li ću da radim majicu, HOĆU, ali ne sada već za neko vreme kad mi se budu davale pare. Radiću je na jesen

I u cemu je onda bila poenta kada si ovo pre toga napisao:
Ljudi, ko živi u Austriji, Nemačkoj ili uopšte Zapadnoj Evropi može sam da skroji svoju Benchmark majicu sa POPRAVLJENIM logoom. Čisto vam kažem, pa ako nekoga interesuje bacite pogled na: http://www.shirtinator.eu/

Aj sto si mozda nesvesno reklamirao, nego sto pominjes POPRAVLJENI logo, a ljudi ovde odavno uzeli majice.

Stvarno Kosta, treba malo da oladis od tastature i kompa. :d

Pa poenta toga je da dam ljudima alternativu, pa ko hoće nek pravi majicu sam. Ne vidim problem u tome uopšte.

Ionako neće niko da se smara time, ali opet treba da se zna alternativa.

Alternativa je drugaciji dizajn majice, mozda jos veci malo logo :) To sto ti zelis nije alternativa lol, to je vizija logoa jednog clana bencha, koji nema nikakvu tezinu jer nije zvanican :d Mislim ne verujem da to uopste treba da se naglasi.. Niti je bio neki konkurs pa da je ovo logo za drugo mesto, "nagrada publike" i slicno.. Sta ce ta majica da predstavlja, koji sajt?

Poslednja izmena:
EDIT: @kosta10

A da li bi alternativno mogao bar da pokusas da odustanes od neke fix ideje kojom budes obuzet?

Odrastao si covek pa ne bi trebao da trosis ni svoju ni nasu energiju stvarima koje nas se ne ticu niti bi tebe trebalo da se ticu. Opusti se, ima ko da brine brigu o logitipu, tvoje je samo da uzivas ;)

Poslednja izmena:
EDIT: @kosta10

A da li bi alternativno mogao bar da pokusas da odustanes od neke fix ideje kojom budes obuzet?

Odrastao si covek pa ne bi trebao da trosis ni svoju ni nasu energiju stvarima koje nas se ne ticu niti bi tebe trebalo da se ticu. Opusti se, ima ko da brine brigu o logitipu, tvoje je samo da uzivas ;)

Ok, verovatno si u pravu. Šta me se pa tiče logo, u krajnjem slučaju. Nek rade kako im je volja, neću više da se mešam.

Hvala ti u moje ime.

...A verujem da ces I ti osetiti olaksanje kad vise ne budes morao da brines tako ozbiljne brige. A novosteceno slobodno vreme mozes da upotrebis na korisno trazenje bubica na samom sajtu. Za to ces umesto kritike dobijati pohvale I svima dobro ;)

drugari, a šta kažete da se manemo ćorava posla i da lepo pričamo o kotliću?
Veoma malo nas se prijavilo da ide, a vidim da dosta ljudi posećuje temu, šteta da nas bude tako malo, ajte malo živnite, upišite se na listu pa da "kotlićamo" :d
Evo jedan konkretan predlog, šta kažete da napijemo lubenicu, pa dok je tako blesava da je pojedemo ko divljaci uz vatru :d

Veoma malo nas se prijavilo da ide, a vidim da dosta ljudi posećuje temu, šteta da nas bude tako malo, ajte malo živnite, upišite se na listu pa da "kotlićamo" :d
Evo jedan konkretan predlog, šta kažete da napijemo lubenicu, pa dok je tako blesava da je pojedemo ko divljaci uz vatru :d

nisam siguran da je ovo pametno ali...

PLEASE STAND BY...

Hehe sad bi neki Frojdovac kazo da tvoja svest misli na lubenicu a podsvest na nesto sasvim drugo. 8)

Ja Sam za, I svesno I podsvesno 8)

kako se prethodna ideja sa pijanom lubenicom zavrsila!

(uputstvo kako NE TREBA koristiti lubenicu!)

:D

ajde kolege prijavljujte se, makar okivrno da znamo koliko ce nas biti....

btw @smithe_bre, ovaj sa kapom ti je kolega, takodje koktel majstor :)

Prilozi

• lubenica.jpg
    lubenica.jpg
    93.7 KB · Pregleda: 252
Poslednja izmena:

Evo vam malo inspiracije. :)

2014-07-30 18.12.18 by mirza8282, on Flickr

...'vako.
Bože zdravlja pa se vidimo u nedelju.
Idem kolima iz Batajnice i imaću par praznih sedišta i pun gepek.
Ako neko hoće sa mnom neka se javne ovde u temi i busom, bgvozom dovuče do Bataje.
Krećem kad se već izdogovaramo da počinje event. Idem preko Surduka.
Ne čekam nikog, ostajem do fajronta.

...'vako.
Bože zdravlja pa se vidimo u nedelju.
Idem kolima iz Batajnice i imaću par praznih sedišta i pun gepek.
Ako neko hoće sa mnom neka se javne ovde u temi i busom, bgvozom dovuče do Bataje.
Krećem kad se već izdogovaramo da počinje event. Idem preko Surduka.
Ne čekam nikog, ostajem do fajronta.

e tako: kratko i jasno!

ako nas nema mnogo (ali moracemo da znamo koliko nas ~ ima zbog kolicine mesa ;)) ja cu kupiti sta treba a novce ce te mi dati face on the place.

Poslednja izmena:
Kolko da potvrdim(o) da sigurno dolazim(o), mozda ne bi bilo zgoreg da nama koji smo se izjasnili stopostotno na PM posaljes broj racuna, iznos I vreme okupljanja. Kakav god dil da bude ja dolazim. Ako ne uspem da se ogrebem za prevoz od nekoga ko ne pije onda racunajte na jos jedan prazan auto od NBGD bloka 61.
...al samo da znate da ako ne budem mogao da pijem ima da vas smorim nekim ozbiljnim pricama
...hehe, alternativa je da me pustite da pijem pa da vas smorim neozbiljnim - duplo golo znaci :d

Ma razmisljo sam I o tome I nekako bi izdrzo da u 73-ojci nosim frizider al sam se prepo da ce da se smlaci pivo do Bataje ...a da pokusam da ga spasavam u punom busu neko bi reko: "vid ga ovaj notorni, merka mu pun friz do Bataje ...kolko li samo nosi do Leskovca?"
....hehe, ja se sve nesto nadam da ce Dzekson da opravi merdzu pa da se njemu uvalim ;)

Nema potrebe da vučeš pivo sa NBG. Može da se uzme bilo gde do Vinograda. Da popijemo u svakom selu usput po 1 došli bi podgrejani.

Koliko sam shvatio Kovač ima i bunar da hladimo pivo.

Super to za bunar a jos bolji je Jocin plan puta, to za svracanje na po jedno ;)

Nema potrebe da vučeš pivo sa NBG. Može da se uzme bilo gde do Vinograda. Da popijemo u svakom selu usput po 1 došli bi podgrejani.

preporucio bih vam prodavnicu cim udjete u nove karlovce sa desne strane. ima gde da se sedne i dobar je lad ;)

Koliko sam shvatio Kovač ima i bunar da hladimo pivo.

najverovatnije pravimo okupljanje kod drugara: do njega vodi betonski put sto je jako bitno u slucaju kise (vidi sliku)!

tamo imamo i pravi frizider na struju tako da nema potreba dovlaciti ladjeno pivo! danas cu staviti info u google docs tabelu.

jel moguce da niko drugi ne dolazi ?!?

Prilozi

• 39670_1440898473855_6350420_n.jpg
    39670_1440898473855_6350420_n.jpg
    42.8 KB · Pregleda: 230
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
De ste drugari. Ja bih rado došao, ali danas sam se vratio sa mora i u narednih nekoliko dana me čeka 12 (slovima - dvanaest!) uređaja koji treba da mi se dostave na test. Glavu neću dići od posla, da je bliže negde pa i da svratim na kratko, ali ovako...

Nego, pre nego što sam krenuo, 23. septembra sam poslao Bench majice ovima koji nisu preuzeli lično, obavezno me kontaktirajte ukoliko se nekim slučajem desilo da nekom nije stiglo.

Vrh Dno