Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Gizmo, da li ce nama iz provincije biti poslate majice? :) Pretpostavljam kada svi uplate, posto vidim da neki jos nisu. :)

Samo da dođem do malo slobodnog vremena i šaljem :) Imao sam još dve uplate juče, ko je neka se javi na PM sa uplatnicama.

Bice poslate, ne brini, sigurno je u nekoj guzvi pa ne stize da posalje.

Edit: Eto pretece me sa odgovorom. :)

Samo da dođem do malo slobodnog vremena i šaljem :) Imao sam još dve uplate juče, ko je neka se javi na PM sa uplatnicama.
Kakva ti je to banka kad ne vidis poziv na broj ? :)
Ja iz navike uplaticu bacio cim sam platio

edit > nema intesa za fizicka objasnio mi gizmo :D

Poslednja izmena:
@kovacm u 95% slucajeva forum gledam iz tapatalk-a sto mi onemogucava da sam editujem tabelu, e pa posto znas da sam I uzivo s odusevljenjem prihvatio predlog molim te da I mene prijavis. Teoretski samo bi Merilin Monro I smrt mogle da me sprece da dodjem. Prakticno, posto je ova druga zeznula ovu prvu, onda samo smrt. A posto sam resio bar jos jedno 5 banke da joj se nedam I ona moze samo da mi .... :p

Daklem ostalo ti samo 11 slobodnih tanjira ;)

Oprao Majicu i nosio je jos jednom na sport, posle rostilja (reklamiram Benchmark pred dobrim ribama sto dodju da gledaju basket :d )

Los je kvalitet, nazalost. Sad crna boja majice deluje kao bolje resenje, kad je vec FOTL kvalitet ovako los. Majica nije nista spec, kad se uporedi sa "3 za 500 dinala" majicama a print se takodje trosi.

Iskopirala "čajna" braća jednog apple-a a neće da stave markicu FOTL?

daaaaaaa - nemojte bre da bacate one ID kartice pre kotlića, moglo bi da mi se desi da nešto Gizmu njamke mesto Igoritzi :lupko:

Treba nekad da se pravi vegetarijanski roštilj, pa da se vidi i nešto novo. Ne žive svi na mesu ko većina ljudi, ima i onih koji ga ne jedu i ne podnose ga (kao npr ja i još barem moja 4-5 prijatelja).

Šta kažete kao ideja za iduću godinu ? Da se organizuju dva roštilja : jedan klasični sa mesom, a drugi na kome će biti samo vegetarijanskih pljeskavica (od soje i od Tofu).

Ne znate kako dobar ukus ima čorba od svežih listova koprive, mmmmm. :)

Poslednja izmena:
Али рачунај да ћеш само ти бити на том вегетаријанском...

Jel ima fotki sa zadnjeg okupljanja ?

Па прелистај неколико страна уназад...
Да се не мучиш пост #948

Али рачунај да ћеш само ти бити на том вегетаријанском...

Daj ne zezaj, nije valjda da ste vi toliko zadrti ??? Ko da je meso kraljevska hrana...svašta.

Ok onda, meni bi odgovaralo sve samo da bude DOVOLJNO izbora i za vegetarijance. Bez glutena naravno, jer sam alergičan na isti.

kako si i kada izvalio da si alergičan na gluten? koji su simptomi alergije?

Gledao Djokovica, pa video.

Ja sam alergican na ljude koji su alergicni na Gluten

Daj ne zezaj, nije valjda da ste vi toliko zadrti ??? Ko da je meso kraljevska hrana...svašta.

Ok onda, meni bi odgovaralo sve samo da bude DOVOLJNO izbora i za vegetarijance. Bez glutena naravno, jer sam alergičan na isti.

Poneses svoju hranu i resio si problem.

Evo ja obecavam, ako kosta bude dolazio na neki rostilj, dolazim i ja pa makar bio i "vegeterijanski rostilj" :D

kosta10 Miki ti je lepo reko, ponesi svoju hranu ... Niko nece da ti brani.
Svi jedu mesu sem tebe , tebi niko nije reko da si zadrt, tako da je malo glupo da ti ikome govoris.
POnesi sta god zelis da jedes i jedi, ostavi druge na miru. Ja a ne jedem mleveno meso, pa ne teram ljude da prave rostilj iskljucivo od piletine ili cega vec, ponesem sebi piletinu i svi srecni, i totalno me ne zanima sta drugi jedu, bavim se sobom.

Poslednja izmena:
Treba nekad da se pravi vegetarijanski roštilj, pa da se vidi i nešto novo. Ne žive svi na mesu ko većina ljudi, ima i onih koji ga ne jedu i ne podnose ga (kao npr ja i još barem moja 4-5 prijatelja).

Šta kažete kao ideja za iduću godinu ? Da se organizuju dva roštilja : jedan klasični sa mesom, a drugi na kome će biti samo vegetarijanskih pljeskavica (od soje i od Tofu).

moze! ja sam za :)

inace volim pecurke na rostilju kao i tikvice... a voleo bih da probam i soju i tofu pljeskavice.

Ja sam alergican na ljude koji su alergicni na Gluten

sta je to Gluten?

Daklem ostalo ti samo 11 slobodnih tanjira ;)

;) evo dodao sam jos mesta u tabeli ali slaba vajda... ili ljudi ne vole kotlic ili im je daleko?

Poslednja izmena:
Ja mogu pojesti pola lonca glutena svaki dan, i to sa hlebom!

Ја имам проблема и са месом и са пивом, поједем пар великих пљескавица/вешалица и попијем 3-4 зидарска пива и мени се слоши. Мора да је алергија.

calexx mislim da moras da menjas rezervoar. Po ovome sto si naveo izgleda da je manjih dimenzija nego sto bi trebalo :d Ili nov ili sipaj manje :p
Мораш да обратиш пажњу на моју локацију јер велика пљеска овде и тамо није иста, разликује се мало више. ;) А што се зидарских тиче, вероватно утиче и то што имам обичај да пред јело ударим неколико жешћих па после пиво мало више смета. Мада ми није проблем да додам али ми није баш добро. Нарочито ујутру. :))

Vrh Dno