uff, dobro je, jer mi je baš cimanje da menjam mesto boravka na NS da bi se upisao :d@smith_bre evo upisao sam te u tabelu![]()
Ako ste za da budemo tamo ceo dan, možemo i koktele da mućkamo, tj ja se prijavljujem kao volonter-dobrovoljac
uff, dobro je, jer mi je baš cimanje da menjam mesto boravka na NS da bi se upisao :d@smith_bre evo upisao sam te u tabelu![]()
Kakva ti je to banka kad ne vidis poziv na broj ?Samo da dođem do malo slobodnog vremena i šaljemImao sam još dve uplate juče, ko je neka se javi na PM sa uplatnicama.
ja ti sutra uplacujemSamo da dođem do malo slobodnog vremena i šaljemImao sam još dve uplate juče, ko je neka se javi na PM sa uplatnicama.
Али рачунај да ћеш само ти бити на том вегетаријанском...
Daj ne zezaj, nije valjda da ste vi toliko zadrti ??? Ko da je meso kraljevska hrana...svašta.
Ok onda, meni bi odgovaralo sve samo da bude DOVOLJNO izbora i za vegetarijance. Bez glutena naravno, jer sam alergičan na isti.
kako si i kada izvalio da si alergičan na gluten? koji su simptomi alergije?
Treba nekad da se pravi vegetarijanski roštilj, pa da se vidi i nešto novo. Ne žive svi na mesu ko većina ljudi, ima i onih koji ga ne jedu i ne podnose ga (kao npr ja i još barem moja 4-5 prijatelja).
Šta kažete kao ideja za iduću godinu ? Da se organizuju dva roštilja : jedan klasični sa mesom, a drugi na kome će biti samo vegetarijanskih pljeskavica (od soje i od Tofu).
Ja sam alergican na ljude koji su alergicni na Gluten
Daklem ostalo ti samo 11 slobodnih tanjira![]()
Мораш да обратиш пажњу на моју локацију јер велика пљеска овде и тамо није иста, разликује се мало више.calexx mislim da moras da menjas rezervoar. Po ovome sto si naveo izgleda da je manjih dimenzija nego sto bi trebalo :d Ili nov ili sipaj manje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari