Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Hvala ti u moje ime, izvadio si me. :)

Pici ti samo ka Adi, ako se setimo necega dok ne stignes pisacemo.

A ja Sam se rasporedio na oba ova (10m udaljena) stola pa jos uvek imamo izbora.

Ljudi ja sam ovde al ne mogu da vas nadjem, niko nije obukao benchmark majicu, nema ni plavog ranca od marxiste .. Marx ili gizmo, bacite broj u inbox

Siva majica, dzins tri cetvrt, bele patike, kod cesme stojim, ako me vidi neko nek pridje.

Nasli se ja i marksista. Najsevernija klupa, ka jezeru, odma iza dve decije ljuljaske, dalje smo od rostilja ali snaci cemo se. Ajde dolazite

Ја очекивао видео извештај а ви се још нисте ни окупили. Уместо да у 7:00 већ пичи роштиљ, ви ћете да вечерате. :)

Moze neko ko jos nije dosao molim vas da mi uzme winston 100s crveni (zlatni crveni) ?

Nema potrebe uzeo mu je pixell :) Ajde gde ste, ko ne moze da nadje, nek me okrene.

Kad da ocekujemo foto galeriju ? :D
Bacite neki snapshot kao teaser :)

Ja očekivao nešto ovako danas, ali ništa od toga :( tt8xN.gif :d :d

Bilo ludo zezanje šteta što nije bilo ljudi u većem broju

Jel vas ovako Gizmo vozio kuci (posle "par" piva) :p

TkojO5u.gif

Ja nisam bas puno paznje obraco na gizma al one cure su bile vr vrova.
Hehe bila I jedna sto me ispalila ...a nema joj ni 7 banke.

Što niste rekli da će biti i žena? Ccccccccc :)

Igoritza se lepo proveo. Super rostilj. Nazalost morao sam da idem oko 4 popodne da bih otisao u Vanilu na kosarku, i sad zajedno sa rostiljem osecam se kao da sam izasao ispod kamiona, a spremam se za kafanu. Sutra cu da umrem verovatno.

kovacm je kraljina kao i uvek, Gizmo ispao mega domacin i doneo je sve, ali SVE, cak i cackalice. Mislim da mu je neko trazio i sladoled da bi izvukao iz dzepa.

Meso vrhunsko, Smith_bre i kovacm su preuzeli na sebe pecenje, i ispalo je odlicno. Devojke koje su bile, su iseckale luk i spremale salate i sta sve ne.

svratio je i Peca iako se na coveku vidi umor, svi ostali koji su dosli su prijatni i normalni ljudi, i veliki aplauz za one koji su dosli iz drugih gradova, to je stvarno super.

Majice su isto dobro ispale.

E drugari, ja sam se super proveo, nadam se da je organizacija sa moje strane bila u redu :) Nemojte mi zameriti ako je nešto falilo, ovo je zapravo prvi put da organizujem neko okupljanje. Lepo smo se družili, treba iskoristiti priliku da upoznate osobu sa druge strane ekrana sa kojom razmenjujete mišljenja na forumu, tako da je šteta za one koji su propustili priliku. Nekom je ikrslo nešto u zadnji čas, neko je silom sprečen, ostatak koji se nije prijavio svesno nije hteo da se druži, ali ipak ne možeš nikog da nateraš da dođe.

Ne biste verovali koliko interesantnih likova ima kad ih upoznate uživo. Recimo marxista koji je legendaran tip poučen godinama iskustva vožnje taksija i glavni političar, Igoritza standardna kraljina sa svojim avanturama i kombinacijama, kovač majstor roštiljdžija sa excel tabela ideologijom savršenog sveta, joc koji može da popije gajbu piva i da pita gde je još, ivan90bg programer sa zdravom logikom, smith inteligentna individua i odličan umetnik(slikar), Chobby mega opušten lik i kolega nexusaš :) Nemojte mi molim vas zameriti koga sam zaboravio da pomenem ovako iz glave, svi prisutni su bili likčine :D

Umor me stiže dok ovo kucam, nisam imao previše volje za odabir fotki, evo vam pa vidite kakva je bila atmosfera https://www.flickr.com/photos/132829619@N08/sets/72157649912877014/

Molim vas kačite klip gde marxista muva bakutu, to je ključni detalj roštilja :d

Poslednja izmena:
Sto niste tagovali ove grupne fotke da se vidi ko je ko ?

Moj hajlajt rostilja je Igoritza: Dok mi lik na telefonu pokazuje fotku sa detetom (tj. tinejdzerom od 16god), prilazi igoritza, gleda fotku par sekundi i, u stilu istinskog geeka, pita: "Jel to iPhone 5s?" :smoke:

Elem, ja sam skljocnuo brzinski par puta u par minuta, medjutim nemam vremena za neki smisleniji odabir, tako da ovde ima svega.

Voleo bi' i ja da vidim to muvanje :D
Svaka cast na okupljanju

Poslednja izmena:
Meni bilo ok, evo me i žena pustila u sobu.
Žao mi samo što ne oženismo čoveka. Falio samo matičar.

Dzabe joc I da je bio maticar tu, jesi video da je ipak rekla NE ...cak mislim da je to bas bas ozbiljno mislila jer je I ponavljala :(

Kralj od čoveka :D Zeznula te bakuta, nije se vratila, našla je nekog bogatijeg, tačnije nekog ko joj je dao više roštilja i koka kole :d

Inače ljudi, ostalo je devet majica, neko nije uzeo a platio, neko nije platio, neko je možda i platio a nije mi poslao uplatnicu pa ga nisam upisao, jer mi online banking kod nekih uplata ostaje nejasan, itd.

Osvežena tabela sa uplatama https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nd2jE0CzPV4F-fr9GQL0BNxyHQ8wykZqkvjK7qMru4g/edit#gid=0

Dzabe joc I da je bio maticar tu, jesi video da je ipak rekla NE ...cak mislim da je to bas bas ozbiljno mislila jer je I ponavljala :(

Drug si i nisam imao srca da ti kažem da sam je video sa Mišom Tumbasom kako nestaju u zalazak sunca žvaćući roštilj i pijući kolu.

Vrh Dno