E drugari, ja sam se super proveo, nadam se da je organizacija sa moje strane bila u redu

Nemojte mi zameriti ako je nešto falilo, ovo je zapravo prvi put da organizujem neko okupljanje. Lepo smo se družili, treba iskoristiti priliku da upoznate osobu sa druge strane ekrana sa kojom razmenjujete mišljenja na forumu, tako da je šteta za one koji su propustili priliku. Nekom je ikrslo nešto u zadnji čas, neko je silom sprečen, ostatak koji se nije prijavio svesno nije hteo da se druži, ali ipak ne možeš nikog da nateraš da dođe.
Ne biste verovali koliko interesantnih likova ima kad ih upoznate uživo. Recimo marxista koji je legendaran tip poučen godinama iskustva vožnje taksija i glavni političar, Igoritza standardna kraljina sa svojim avanturama i kombinacijama, kovač majstor roštiljdžija sa excel tabela ideologijom savršenog sveta, joc koji može da popije gajbu piva i da pita gde je još, ivan90bg programer sa zdravom logikom, smith inteligentna individua i odličan umetnik(slikar), Chobby mega opušten lik i kolega nexusaš

Nemojte mi molim vas zameriti koga sam zaboravio da pomenem ovako iz glave, svi prisutni su bili likčine
Umor me stiže dok ovo kucam, nisam imao previše volje za odabir fotki, evo vam pa vidite kakva je bila atmosfera
https://www.flickr.com/photos/132829619@N08/sets/72157649912877014/
Molim vas kačite klip gde marxista muva bakutu, to je ključni detalj roštilja :d