Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Gde je tacno rostilj? Moze li pin na Google mapi? ;)

Gizmo, jel nije problem da uplatim u ponedeljak za majicu?
Danas nikako ne mogu da stignem.

Gde je tacno rostilj? Moze li pin na Google mapi? ;)

Evo pin https://mapsengine.google.com/map/u/0/edit?mid=ztfs2OhPzsyw.kdUTZJhkirSo

mapa.jpg

http://www.adaciganlija.rs/page/home/sr/offering/story/15/Ostali+sadržaji/2030/Piknik+prostor.html

Lokacija je dakle Ada ciganlija, piknik prostor. Sad sam skapirao da nam roštilj rešetka zapravo i ne treba, jer postoje ove predviđene kamene strukture koje imaju svoju rešetku, koju naravno treba očistiti. Lokacija je odlična, ako hoćete detaljnije da vidite okruženje, kucajte samo "Čukarička ferijalna roštiljijada" za fotke i snimke. Evo kako izgledaju ove kamene strukture za potpalu i roštiljanje:

ROSTILJIJADA-01-1005-2014.jpg

%C4%8Cukari%C4%8Dka-ferijalna-ro%C5%A1tiljijada.jpg

E sad, vikend je, treba to zauzeti ranije, tako da mislim da ću ipak ja doći ranije ujutru kako bih zauzeo, ostavim devojku da čuva mesto pa onda da odem u nabavku :) Izračunajte koliko nam piva treba, koliko svega, mogli bi preliminarni spisak da napravimo, da ne bauljam po Tempu pitajući se šta sam zaboravio, ovako kupim i precrtam.

@mirza82

Može, nije problem :)

Gzimo, ok hvala.
Lep provod svima na rostilju zelim. :)

Mesa 500kg po coveku (od vrata, mogu cevapi, rostiljska, krilca)
Parce slanine za ciscenje resetke
(Ponecu ja i celicnu cetku)
Pivo: jedno na sat po coveku ;) (nemoj kupovati plastiku, ponecu ja jelen gajbu)
Salate: paradajz, *******ci, luk, pavlaka
pet pakovanja pecuraka sampinjona
Plasticne viljuske i nozeve
Papirne tanjire
Plasticne case
Nesto sokova i vode (ako tamo nema vode uzmi dva balona vode)
Ubruse
Tecni sapun
Cackalice
Cumura
Jedan Blic za potpalu

Toliko iz glave :D

Crkla mi je baterija za zvucnike tako da ih necu nositi!
Znaci resetku da ne nosim??

Poslednja izmena:
Ја сам се већ уплашио да ће да буде 5-6 кила меса за све вас али ово ... 500кг по човеку је примамљујуће и обећавајуће. Само ... да ли могу сви да поједу толико? ;)

neko moze vise, neko moze manje i to ti je taman 500gr po coveku ;) :d

Па одлучи шта ће да буде, или 500гр или 500кг. ;)

Ja baš hteo da napišem kako te čovek zeza za 500 kila mesa :) Mislim da ne treba da nosiš rešetku, ima ovde, samo lepo da je očistimo i to je to. Da uzmem pakovanje ćumura od 3kg, jel će biti dovoljno? Idem sad da večeram, pa kad se vratim da razrađujemo detalje kasno u noć :)

^
kod nas u pazovi je seoska slava st. Eliyyahu ... tako da cu biti offline ;)

btw kg - gr ... sta zna dete sta je 100 kila :d

Ja sam mega neinformisan , u koliko se nalazimo ? :)

Od 10 zvanicno pocinje, ja cu biti tamo ranije.

Hvala na ponudi, ali nema potrebe :) Devojka i ja cemo ici u nabavku, a kolima sam, tako da nema sta da se vuce.

Ko dodje, dodje, koga mrzi ili mu ne prija u sustini i ne treba da dolazi, a ko je onemogucen, doci ce neki drugi put.

^ Pure Wisdom! ;)

Šta ćemo za lepinje/somune, koliko toga da uzimam? Znači donosiš jednu gajbu piva, uzeću i ja staklo pa ću kauciju da platim, ali koliko da uzmem, biće nas i više od 11, 12 bogami, na onih 11 upisanih treba da dođu i neki ko koji će mi dati pare na ruke, recimo Peca, bojsa, Dandy, owim, Dzekson, ode to lepo na 16, ajde da korigujemo meso i ostalo. ***, baš u zadnji čas određujemo ovo, ali stvarno nisam imao vremena ranije zbog sajta.

^
Nije frka.
Za meso stvarno treba 500gr po coveku da bude bogato (znaci moze i manje) :)
Piva - nemoj kupovati unapred jer ce se pregrejati (nemamo rucni frizider, right?). Uzimacemo gajbu za gajbom, koliko bude trebalo.

Hleba racunaj tri coveka na veknu. Ne znam koliko je to somuna, mozda dva ako su kao za street pljeskavice.

I uzmi onda bar 4kg cumura.

Poslednja izmena:
da li je moguce da nishta slatko niste turili na spisak? ;)

Evo izbunario sam iz podruma onaj ručni 40 x 35 x 35, ali ima samo dve one kocke što hlade, jel ima to da se dokupi negde? Jel bi možda više odgovarale one kese pune kockica leda? :)

edit:

18 pola litarskih flaša jelenka sam uspeo da naguram u njega da stane i da može da se zatvori, dakle dve kratko od pune gajbe. Jel dovoljno to odjednom da se hladi? :) Što je najgore imam i gajbe sa praznim flašama u podrumu, čak nekoliko njih, tako da kaucija neće biti problem.

Poslednja izmena:
^
Bice ovo jedan sjajan rostilj! ;)

Dve gajbe piva i tvoja treća dovoljno za početak, ili da uzimam četiri gajbe plus tvoja peta? :)

edit:

Sad računam ljudi, dve gajbe nas ispada samo oko 2000 dinara, meso šta znam da računam 500 rsd po kg, a da uzmem 8kg to je 4000 RSD. Uzmite u obzir da imamo fond od oko 15 hiljada dinara, šta bre uzeti još tu. Dobro, ove sitnice će biti još ne znam koliko, ali iz Tempa sa računom ispod 15k ne izlazim, šta da radim sa viškom tuđih para :)

Poslednja izmena:
Bez 6 ne pocinjem! :D

Hoce li Igor uspeti uz rostilj da prevesla Pecu da mu vrati stari nalog na forumu ?
Meni je to u sustini najzanimljivije da saznam, ovako iz prve ruke :d
E da i jos nesto. Ko ce se jos pojaviti sa jabukom pored kovaca ? :d

Ma imamo keša brdo, treba da uzmemo onda što više piva, da ne idemo sto puta. Gledao sam prognozu, biće pakleno od ranog jutra, pivo mora da klizi. Da li je pametno uzimati žestinu? :d

Nemojte više od 3 gajbe da se ne ugreje.

Imamo jedan frižider koji udomljava 18 flajki, pitanje je 3 ili 5 gajbi. Ukoliko 15 ljudi popije po 4 flaše, to je 60, tako da mislim da je tri gajbe dovoljno, ako ne idemo po još :)\

edit:

Jedna gajba Jelena, jedna Lava, da udovoljimo svima? Koje ti vops kovače donosiš?

Poslednja izmena:
uzmite nesto I onih limenki sa 2% sa ukusima, ima sigurno neko ko ne pije jer vozi I te fore :) neke bananice cokoladice itd da se zasladite, ubice vas toliko slano :)

Nazad
Vrh Dno