Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
ovde se zna ko je debelo tacno zaradio, ovi sto prodaju majice...ja poznavajuci ljude ovde ne bih nikad prihvatio na sebe to pa da posle me pljuju :) samo kazem da je preplaceno sve to 3 puta vise od realne cene.

Pa stani sad malo, ne bi voleo da dodjes u situaciju da te neko pljuje zbog ovoga, a onda dodjes i radis nesto priblizno Gizmu, iako ti sam nisi na spisku.
Sto se mesas uopste? Ako niko od ovih koji su porucili majice nemaju sta da kazu.
Ovako kako je uradjeno, u ovako kratkom roku, i nije lose. Da je moglo jeftinije mozda i jeste, ali gde si bio kada se sve dogovaralo, nego sad na kraju dodjes sa ovakvim izjavama.

@goxxxy
Evo ja bi da naručim jednu majicu full color štampa napred jedan motiv i na leđima drugi motiv za 330 dinara, daj mali da ti pošaljem pripremu za štampu.

Goxxxy o'ladi sa tim kvalitetna majica sa stampom za 350din.
Gizmo, jos jednom, svaka cast za organizaciju.

Poslednja izmena:
to jesu kvalitetne majice, jer se siju od materijala koji se kupuje po izboru na balu, pa na 50ak komada izadje jeftinije...nista losije nisu od onih koji prodaju gotove jer svaka majica svakako mora da se sije od nekog materijala a cena zavisi od cene materijala. Ja sam lepo rekao da je cena na kolicinu ne na komad...jer ti moras kupis celu balu materijala. cak je kvalitet I bolji od tih 100 puta garantovano jer oni prodaju majice bez stampe za 500...znaci nije vise od 200 izrada znaci jos jeftiniji I losiji materijal. I nikako ja nisam zeleo da kazem da je ovde Gizmo uzeo pare ili da je on kriv bilo sta, on je tako organizvoao I ko je hteo uzeo je, samo sam hteo reci da je cena bila manja u startu sigurno bi izboksovali I tih 3-4e po majici za 50 komada I jos ti sasije dimenzije I sve po zelji.

Evo poklonicu ti Jokeru jednu majicu sto sam radio za ovu firmu da se vidi kvalitet materijala iste, pa ti proceni da li sama stampa na toj majici vredi kao 3 majice...I to su u punoj velicini po dimenzijama, L je cak I veci L nego sto bi trebalo, velicine ima od L do XXL te sam stampao pa biraj koji hoces.

Sve je to lepo covece, ali pitam te gde si bio pre nedelju dana sa konstruktivnim predlogom? Nego sada kada je sve gotovo i poruceno dodjes sa ovom pricom. I ne radi se o tome da ti optuzujes Gizma za uzimanje bilo cega, covek je uradio kako je znao i umeo u zadatom roku, preuzeo je na sebe inicijativu i pri tom dao pare iz svog dzepa i ti sada dodjes ovde sa tom "*****ali ste se ljudi" pricom. Mani se, zbog ovakvih izjava ljudi i ne zele da se bakcu posle ovim stvarima, sam si to i rekao, pusti nas da uzivamo u svojim "preplacenim" majicama.

ne ja sam samo podrzao coveka koji je rekao da je skupo, I objasnio da jeste skupo, ja sam na ovom forumu niko I nista I nije bilo na meni da ja bilo sta organizujem, samo sam objasnio prosto, sendvic u prodavnici 120-150din da se napravi treba sve to isto 40din, tako je I za majice :) ovde se lepo znala cena unapred tako da ko je mogao uzeo je kome bilo skupo nije tako da ne mozes se za****s kad znas cenu unapred I na nju pristanes. svi mi bi uzeli majice da su bile tipa 5e zar ne? bilo bi bar 100 majica sigurno. nekima je mnogo 10e za majicu kao sto ste I sami mogli videti, nismo svi beogradjani cak iako zivimo u njemu.

Poslednja izmena:
Nisu ni svi klosari veciti studenti dzabalebarosi. Stampa sa obe strane i pamucna majica, ne moze jeftinije od ovoga za tako mali broj.. Ne znam ni da li naplacuju po velicini stampe, ja sam radio u Copy Centru jednom i mislim da je uticalo na cenu koliki hoces natpis/logo itd.
Kojih bre 50, 100 ljudi? Nije ovo mesecima planirano, ovo je planirano na brzaka uz rostilj..

Poslednja izmena:
mnogo 10e za maju a nije npr 250din za paklu cigara. . da je koštala 5e potpisujem da bi bilo možda još 3,4 narudžbine na ovih 20 i to je to.

500din razlike danas u srbiji je smešno. ne smeš da izađeš do prodavnice bez 2k din u džepu

Poslednja izmena:
ja ne pusim, ne pijem kafe, tako da ne bih znao da li je mnogo za cigare I kafu, moja sestra sije I kroji majice, komsija radi stampu, ima vise varijanti, stiker, sito, itd itd ne znam vise ni sam. material sam sam kupovao u radnji, sestra je krojila I sila, komsija radio stampu a ja sam samo prodao majice firmi na gotovo :) a da li je mnogo proceni sam, u bechu kad je akcija imas 5 majica za te pare I to u velikim poznatim radnjama :)

samo sam objasnio prosto, sendvic u prodavnici 120-150din da se napravi treba sve to isto 40din, tako je I za majice :)
Mali Off. Sjajna logika, svaka cast :) Logicno je da u cenu sendvica u prodavnici ne ulazi placanje poslovnog prostora, poreza drzavi, plate radnika, racunovodstvo, visak materijala koji se ne proda, razne takse pa i zarada toga koji drzi tu prodavnicu jer sigurno to drzi kao humanitarac. Ako planiras da otvoris sendvice negde blizu mog posla dovodim ti 50 kupaca samo se plasim da ces brzo bankrotirati sa tom racunicom ;)

ja ne pusim, ne pijem kafe, tako da ne bih znao da li je mnogo za cigare I kafu, moja sestra sije I kroji majice, komsija radi stampu, ima vise varijanti, stiker, sito, itd itd ne znam vise ni sam. material sam sam kupovao u radnji, sestra je krojila I sila, komsija radio stampu a ja sam samo prodao majice firmi na gotovo :) a da li je mnogo proceni sam, u bechu kad je akcija imas 5 majica za te pare I to u velikim poznatim radnjama :)

Mislim da je dosta bilo, isterao si svoju priču i usput suptilno provukao i koju reklamu. Pusti sada nas da žalimo za bačenim parama i večno preispitujemo kako smo sve to mogli da imamo za 500 dinara. Ja ne znam za vas, ali meni je goxxxxy baš otvorio oči :d

Poslednja izmena:
izvinjavam se ako sam nekog uvredio a nikakvu reklamu nisam provukao niti sam bilo sta pisao ka tom cilju, nemate sta da zalite, vi koji ste dali 10e za majicu ocigledno imate dovoljno pa ni 20e ne bi zalili tako da ni to nisam zeleo da postignem. jos jednom se izvinjavam za offtopic I veliko hvala moderatorima na razumevanju.

Ne treba meni majica koju si ti šio i štampao u dve boje, nego gde mogu da naručim jedan komad majice sa full color štampom napred i na leđima za 330 dinara? Ako to nema, nemoj da objašnjavaš da je skupo.

Niti sam je licno sio niti stampao, procitaj malo bolje ceo tekst, na komad sigurno nema te cene a na vise bi se mozda I kombinovalo, to se sve podrazumeva da se niko ne ugradi u cenu vec da sve ide po nabavnoj.

Znači nema, toliko o tome da je skupo.

to se sve podrazumeva da se niko ne ugradi u cenu vec da sve ide po nabavnoj.

gervais%20laugh.gif

pa ja se recimo ne bih ugradio u to jer je za clanove bencha pa sam stoga I tako naveo, ne moze za svaku b*d*l* isto :) ali dobro takvi smo mi van pasaluka pa vi to ne razumete tu :)

pa ja se recimo ne bih ugradio u to jer je za clanove bencha pa sam stoga I tako naveo, ne moze za svaku b*d*l* isto :) ali dobro takvi smo mi van pasaluka pa vi to ne razumete tu :)

Lagano samo, docices i ti u pasaluk, svi na kraju dodju u pasaluk ;)

U pravu je goxxxy, baš smo ispali cave, za majice 100% ...al čoveče, kad razmisliš kolko smo se tek zahebali za roštilj meso - pa barem 200% :slap:

...pa da je samo neko bio pametan pa da nam kaže da lepo uzmemo par prasića, onako dok su još baš bebe, pa da napravimo neki dil sa školama okolo da nam daju džabe pomije ...da onda lepo ranimo prasiće, mazimo ih, pazimo, češkamo ih i pevamo im uspavanke (jer bolje rastu) ...eeeee kakvo bi to roštilj meso bilo ...i posebno kolko bi jeVtino bilo. Ništa, za iduću godinu beograđani da znate kako treba :p

hehe, olabavi bre goxxxy, znaš kako se kaže - "učinjenu poslu mane nema" ...i da znaš, Beograđani nisu apriori: loši, bogati, oholi... kao što ni meštani nekih drugih mesta nisu apriori: dobri, siromašni, smerni... ;)

8 godina sam ziveo u beogradu i ne zelim vise, mnogo sam ljudi upoznao i znam kakvi su beogradjani. Srecom nisu bas svi takvi ali su vecina razmazeni, bahati, bezobrazni, nekulturni, mada mozda to nisu beogradjani vec su se samo doselili i pricestili.

A najgore sto nije to samo u beogradu, vec u svim glavnim gradovima ili bar vecim u evropi gde sam boravio a da ima nasih ljudi tamo.

Kod mesa je to vec drugacije na selu je skuplje nego u maxiju to mleveno meso ali se kod seljaka tacno zna da je meso cisto meso i sveze.

Poslednja izmena:
@goxxxy
Nikad mi nece biti jasni ljudi kao ti. Sta koji djavo dolazite u Beograd, a samo ga pljujete? Imate toliko gradova u Srbiji pa idite gde god zelite, niko vas ne tera da dolazite u Beograd. Ali jok nije nijedan grad Beograd. Nego svi vole ovde da dodju, sepure se, namecu svoje nesto, prljaju itd. Pa posle odu kad im Beograd pruzi to sto im je trebalo ili sto je najgore neki i ostanu i onda osuju paljbu po njemu. Da je manje takvih Beograd bi bio lepsi i cistiji. Nego je postao dzungla.

A Gizmo tebi svaka cast kako si mogao se izboris oko cele organizacije, treba imati celicne zivce i strpljenje. :)

Ево један стари виц о Београду и Црногорцима, сигуран сам да га сви знају:

Kоја је највећа клетва за Црногорца? Дабогда ти дете не видело Београд.

Nazad
Vrh Dno